Soutěž ve sběru elektra

Milí spoluobčané, ve spolupráci s Libereckým krajem a společností ASEKOL jsme pro Vás připravili soutěž ve sběru drobného elektra.

Zapojit se můžete ihned, od okamžiku, kdy si níže odstřihnete tento leták s razítky (nebo si jej můžete vytisknout z webových stránek www.asekol.cz, sekce Sbírej a vyhraj!). K vyzvednutí bude přímo i ve sběrném dvoře TSS Chrastava.

Pak už jen stačí najít doma, v garáži, na půdě, nebo na chatě staré vysloužilé elektro a odnést ho spolu s tímto letákem na sběrný dvůr. Tam Vám letáček orazítkují (1 spotřebič =  1 razítko). Jakmile jich budete mít pět, vyplňte kontaktní údaje a leták odešlete na PO BOX č. 75, 460 03 Liberec 3. Tisk letáků není omezen, naopak, čím více donesete elektra a odešlete orazítkovaných letáků, tím větší šanci máte na výhru zbrusu nového Tabletu Samsung nebo další elektroniky. Více informací o soutěži je k dispozici na www.asekol.cz!

Vítězové se budou losovat za celý kraj, první místo bude oceněno zbrusu novým tabletem od společnosti Samsung. Hodnotné spotřebiče obdrží i vylosovaní na 2. – 5. místě. Přesná pravidla jsou uvedena na www.asekol.cz, opět v sekci Sbírej a vyhraj!

Zapojením do soutěže můžete vyhrát hodnotné ceny a zároveň přispějete recyklací elektra k ochraně životního prostředí. Každý spotřebič totiž obsahuje až 80 % materiálů, které lze znovu využít. Navíc se zabrání úniku škodlivých látek, jako je rtuť nebo olovo. Nenechte proto ležet staré elektro v šuplíku, raději sbírejte a vyhrávejte! Soutěž trvá do 28. 2. 2013!

 

Provozní doba Sběrného dvora TSS Chrastava:

Pondělí: 15:00 – 18.00 hodin

Úterý: 7:00 – 10:00 hodin

Středa: 12:00 – 15:00 hodin

Čtvrtek: 7:00 – 10:00 hodin

Pátek: 10:30 – 12:30 hodin

Sobota: 9:00 – 12:00 hodin

Z. Vojtíšková, referent ORM