Historické vítězství Starostů pro Liberecký kraj

Starosta města Ing. Michael Canov

 

V sobotu 13. října 2012 došlo k historickému vítězství v krajských volbách v Libereckém kraji. Historickému nejen pro samotné politické hnutí Starostové pro Liberecký kraj, ale pro regionální politická sdružení vůbec. Bylo první vítězství politického hnutí v krajských volbách v rámci celé republiky vůbec.

Obrovské poděkování všem našim voličům 

Vyjadřuji tímto obrovské poděkování všem voličům, kteří dali kandidátce Starostové pro Liberecký kraj svoji důvěru. Jsme si všichni vědomi, že takováto důvěra velmi zavazuje. Osobně navíc strašně děkuji všem, kteří mě dali i svůj preferenční kroužek. Jejich množství a to, že po třech lídrech a jedné vícelídryni jsem jich získal z 12. místa v celém kraji nejvyšší počet vůbec, to můj osobní životní volební úspěch. Ale mohu Vás ujistit, kdybych mohl, dal bych sám ten kroužek všem svým 49 kolegům. Natolik si jich vážím a natolik o jejich práci vím. 

Děkuji Vám všem za gratulace, přání a za podporu. V tuto chvíli probíhají jednání, jejímž cílem je vytvořit dohodu, která bude stabilní, bude fungovat čtyři roky a prosadí program otevřeného a odpovědného kraje. 

Ještě jednou jménem všech kandidátů a příznivců politického hnutí Starostové pro Liberecký kraj děkuji. 


V Chrastavě dne 15.10. 2012
Michael Canov, starosta Chrastavy a 1. místopředseda SLK