8. ples města Chrastavy

 

video TV Chrastava   fotogalerie

V pátek 15. února 2013 se v prostorách školní jídelny konal již 8. ples města Chrastavy. Ples byl tradičně zahájen úvodními slovy starosty města Ing. Michaela Canova a paní místostarostky Zity Václavíkové. Následně byl hostům přiblížen také program večera.

K tanci a poslechu hrála kapela SEPTIMA. O předtančení se postaral taneční pár Jan Havel s partnerkou Kateřinou Bělinovou, kteří sklidili velký potlesk. Následně už byl parket volný pro tanec. Program byl zpestřen módní přehlídkou plesových a historických šatů, kde prezentovaly, stejně jako v předchozím roce,  své produkty studentky oboru krejčí Střední školy gastronomie a služeb v Liberci.

Ve 22:30 hodin proběhlo losování čísel stolů o ceny. Vyhrát bylo možné například láhev sektu, vína a jiné odměny. Hlavní cenou byl nádherný dort, který již tradičně  upekla paní Zuzana Halamová, bývalá pracovnice městského úřadu a slaný dort, darovaný horolezeckým oddílem PIKL. Ve 2:00 hodiny zazněl poslední valčík a ples byl oficiálně ukončen.

Velké poděkování patří všem pracovníkům školní jídelny v čele s paní Miloslavou Šírovou, kuchařkám a kuchaři panu Martinovi Zoulovi. O veškeré nápoje se postarala restaurace pana Miloše Laksara. Rád bych také poděkoval paní Jitce Marxové, Kateřině Králové,  Ivě Loučkové, Krystýně Bodnárové a Haně Peroutkové za spolupráci při organizaci plesu. O dokumentaci se postarali velice zkušení dokumentaristé  Jana Zahurancová a Ing. Vratislav Loučka.

Ples se dle našich názorů vydařil a my se budeme těšit, až se sejdeme opět na 9. plese v roce 2014!

Bc. Pavel Urban, vedoucí Společenského klubu

Další plesy