Dámský klub zve na své akce

fotogalerie   video TV Chrastava

Dámský klub při Společenském klubu Chrastava pokračuje ve své činnosti i v letošním roce. První naší akcí bylo setkání s kosmetičkou a kartářkami v pátek 18. ledna 2013. Mezi nás zavítala paní Kateřina Vítová a „čarodějnice“, jak si samy říkají, Ivana a Hana z Liberce. Byly jsme seznámeny, jak o sebe pečovat, jak se líčit, co na pleť používat, jak se o sebe starat v každém věku. Kosmetička také zodpověděla všechny dotazy a došlo i na dvě ukázky líčení. Mezitím, kdo měl zájem, zašel ke kartářkám. O vyložení budoucnosti se zajímala většina z nás. Na některé se nedostalo, a proto jsme se rozhodly, že tuto akci zopakujeme.

Příští setkání s kosmetičkou a kartářkou se uskuteční 8. února 2013 od 17:00 hodin v CVA. Ale pro velký zájem o věštění přijede kartářka do infocentra již ráno, bude zde po celý den a před 17. hodinou se přesune do CVA. Objednávky přijímáme na čísle 485 143 161 nebo 604 118 296. Na další sezení s kosmetičkou si, dámy, přineste svoji kosmetiku, svá líčidla a zrcátko. Pod odborným dohledem budeme totiž líčit samy sebe.

O 14 dní později, tedy 22. února 2013, se scházíme na pletení bačkůrek pro nedonošená miminka. Napletené bačkůrky budou zaslané do nemocnice. O kterou se bude jednat, bude teprve rozhodnuto dle zájmu.

V březnu se sejdeme také dvaadvacátého, tentokrát při výrobě velikonoční dekorace. A jelikož nás čeká v září výstava v městské galerii, kde se členky Dámského klubu představí se svými výrobky, budeme v dubnu pokračovat v akci „Šikovné ruce“. Všechny naše akce se konají vždy v pátek od 17:00 hodin v Centru volnočasových aktivit (CVA) v Turpišově ulici. Na každé setkání jste srdečně zvány, i když nejste našimi členkami.

Vaše podněty rády uvítáme na info@chrastava.cz.

J. Marxová