DÁMSKÝ KLUB DRÁTKOVAL

 


 

 

Po letní odmlce spustil Dámský klub, který funguje při Společenském klubu již čtvrtým rokem, znovu svoji činnost.Po úspěšném jarním drátkování jsme se sešli v CVA v pátek 18. září 2015 v 17.00 hodin k zopakování této akce. Trpělivému vysvětlování a ukázek, jak pracovat s drátkem, se ujal opět pan Josef Zitko, kterému tímto děkujeme za spolupráci. Děti si vyráběly zvířátka z drátků, ostatní si odrátkovali květináček, lahvičku nebo malou keramiku. Mohli jsme si prohlédnout publikace k tomuto tvoření a pan Zitko nám přinesl na ukázku mnoho svých výrobků.
Věříme, že jsme se nesešli naposledy a drátkování si zopakujeme. Jsme rády, že si mezi nás našly cestu i nečlenky Dámského klubu.
V říjnu nás čeká také zajímavé tvoření. Pod vedením pí Anny Novákové z Liberce se budeme věnovat mandalám, které si vysypeme barevným pískem. Sejdeme se zase v CVA od 17.00 hodin v pátek 23.10.2015. Je potřeba si vzít sebou peníze, jedna mandala vyjde cca na 160,- Kč.
Je také nutné udělat si časovou rezervu, mandaly musí schnout. Mnohé z nás budou s mandalami pracovat poprvé a jsme velmi na tuto činnost zvědavé. Těšíme se, že by to mohl být originální dárek k vánocům pro své blízké.

J. Marxová