Jarní akce Dámského klubu

 

Dámský klub pokračuje ve svých naplánovaných akcích.
Po patchworku s Danou Koldovou a drátkováním s Josefem Zitkem připravily dvě členky na pátek 6. března 2015 zábavné odpoledne. Účast sice nebyla taková, jak bychom si přály, ale i tak jsme se pobavily, zahrály a zasoutěžily. Odměny i občerstvení bylo zajištěno. Další z činností, která se konala 3. dubna 2015 v CVA, byly tradiční „Velikonoční dílny“. Tuto každoroční akci připravuje Společenský klub ve spolupráci s Dámským klubem. A opět se vydařila. Osm našich členek pomáhalo u zdobení vajíček třemi různými způsoby, u pečení koláčků, slepování zápichů, vytváření květin. Celkem si děti mohly vybrat celkem z 11 dílniček a akce se setkala s velkým ohlasem.
Další tvoření proběhlo v pátek 24. dubna 2015 od 17.00 hodin tentokrát v klubu Trojlístek pod taktovkou Jany Eichlerové, která si pro nás připravila vyrábění papírových květin. Práce nám šla pěkně od ruky a každá jsme si odnášela domů pugét papírových květin.
Na květen máme připravenou výrobu papírových tašek. Tuto akci povede Mária Koblásová a sejdeme se 22. května 2015 v 17.00 hodin opět v klubu Trojlístek. Všech akcí se mohou zúčastňovat i nečlenky Dámského klubu a mohou přivést i své děti.

J. Marxová