Jubilejní 10. ples města Chrastava

 

fotogalerie   video

Letošní již 10. ples města Chrastava zahájil známý imitátor Petr Martinák společně s představiteli města panem starostou Michaelem Canovem a paní místostarostkou Zitou Václavíkovou.

Následujícího předtančení se ujal mladý taneční pár z Liberce, Nicola Holubcová a Jan Rosenbaum, kteří nám předvedli několik ukázek jak klasických, tak i latinsko-amerických tanců.

Téměř stále plný parket zajistila svou hudbou kapela K-BAND. Ve 22:30 hodin vyhlásil pan Martinák losování stolů o hodnotné ceny, které doplnil vtipnými scénkami. Vyhrát bylo možné například poukázky do nově otevřeného kosmetického studia v Chrastavě – Bohunka, balíček sladkého a slaného pečiva, víno a hlavní cenu marcipánový dort.

Ve 2:00 hodiny se s námi kapela K-BAND rozloučila poslední skladbou a ples byl oficiálně ukončen.

Velká poklona a poděkování patří všem pracovníkům školní jídelny v čele s paní Miloslavou Šírovou a také panu Miloši Laksarovi s kolektivem za zajištění občerstvení a příjemné obsluhy.

Eva Mouchová
referent Společenského klubu

 

Poděkování místostarostky:

Čas utíká jako voda a 10 let je pryč, ani se nenadějete. Nejlépe to poznáte u tradičních akcí. Jednou z takovýchto akcí, které město připravuje, je každoroční městský ples, který se koná v měsíci únoru. Když jsme organizovali první ples, tak jsme doufali, že to snad nebude jen jednou – a povedlo se. Letos byl již 10. ročník. Všechny ročníky byly uspořádány v prostorách Školní jídelny Chrastava.

Od prvního ročníku je hlavním pořadatelem Město Chrastava a jeho organizační složka – Společenský klub.

Za výbornou přípravu a organizaci celého letošního plesu děkuji všem, kteří se na ní podíleli:
- za město Chrastava,  Společenský klub a ostatní: 

Evě Mouchové, Kláře Sehnoutkové, Jitce Marxové, Ivě Loučkové, Petře a Haně Peroutkové, Janě Eichlerové a seniorům z DPS za výzdobu, Janě Zahurancové, Vratislavu Loučkovi a Pavlu Urbanovi

- za Školní jídelnu:

Miloslavě Šírové, Pavle a Růženě  Riedlové, Aleně Fořtové, Ireně Málkové, Veronice Bartošové, Pavle Magdolenové, Aleně Gebrové a Martinu Zoulovi

Další plesy