11. městský ples

 

video TV Chrastava     fotogalerie

V letošním roce se konal již 11. ples města Chrastava. Celou akci moderoval David Jelínek, který ples zahájil spolu s představiteli města, starostou Michaelem Canovem a místostarostkou Zitou Václavíkovou.
Je zvykem, že na plesech nesmí chybět předtančení. Ani v Chrastavě tomu nebylo jinak, o ukázky se postaraly dětské páry z Tanečního klubu Koškovi. K vidění byly ukázky standardních a latinsko – amerických tanců.
Večer obohatily také přední české modelky v popředí s rodačkou z Chrastavy a Miss České republiky 2002 Kateřinou Průšovou, které předvedly plesové šaty a ošacení z barevné kůže. Všem těm, kdo si přišli užít tuto každoroční společenskou akci, hrála k tanci i poslechu kapela Septima. Nechybělo samozřejmě ani losování o ceny. Velké poděkování patří sponzorům, kteří darovali hodnotné ceny: Kosmetika Bohunka, salon krásy Trésor a Sauna a Solarium Davida Přibyla. O první cenu, krásný dort, se postarala zaměstnankyně Společenského klubu Eva Mouchová. Pro hosty napekla kremrole paní Dana Hrubešová, které patří také velké dík.
Za výbornou přípravu a organizaci celého letošního plesu děkuji všem, kteří se na ní podíleli:
- za město Chrastava, Společenský klub a ostatní:
Evě Mouchové, Kláře Sehnoutkové, Jitce Marxové, Ivě Loučkové, Petře a Haně Peroutkové, Janě Eichlerové a seniorům z DPS za výzdobu, Janě Zahurancové, Vratislavu Loučkovi a Davidu Jelínkovi

- za Školní jídelnu:
Miloslavě Šírové, Pavle Riedlové, Aleně Fořtové, Ireně Málkové, Veronice Bartošové, Aleně Gebrové a Martinu Zoulovi


- za občerstvení:
týmu pana Miloše Laksara

Další plesy

Bc. Pavel Urban, vedoucí Společenského klubu