Prodejna na Střeleckém Vrchu – všechno je jinak, ale otevřeno bude

 

 
video TV Chrastava

V pondělí 18. září 2017 znovu otvírá samoobsluha (250 m2) na Střeleckém vrchu. Má nové nájemníky, je již vybavována novým zbožím a má být otevřena denně od 7 do 19 hodin.

Spolu s jednatelem firmy Sipron, který zde měl otevřít v městských prostorách malometrážní prodejnu, jsme navštívili nové nájemníky samoobsluhy a nakonec padlo od pana jednatele následující rozhodnutí v tom smyslu, že po dobu opětného fungování řádově větší samoobsluhy, by otevření malometrážní prodejny na Střeleckém Vrchu nemělo velkou šanci na úspěch. Proto ji neotevře. Je však připraven, v případě zájmu města, okamžitě prodejnu otevřít, v případě že i nový nájemce samoobsluhy neuspěje. Město bude předmětné prostory pro případ opětného kolapsu samoobsluhy pro Sipron držet. Po dobu fungování samoobsluhy budou předmětné prostory sice nabídnuty do pronájmu, ale s povinností urychleně prostory uvolnit v případě potřeby.

Novému nájemci samoobsluhy přejeme, aby se mu dařilo, a aby se do samoobsluhy vrátili zákazníci, které jejich předchůdci ztratili.

Chrastava 11.09.2017
Michael Canov, starosta města

Články související:
26.07.2017 Sipron bude provozovat prodejnu potravin na Střeleckém Vrchu (Tv Chrastava)
21.06.2017 Nabízíme pronájem na prodejnu potravin na Střeleckém Vrchu (Tv Chrastava)