SEN SE STAL SKUTEČNOSTÍ!

 

V sobotu 19. 5. 2018 se konala Obvodová kola hry Plamen. Soutěžilo se na libereckém stadioně v disciplínách štafeta dvojic, štafeta 4x 60 metrů s překážkami a požární útok. Do celkových výsledků byly započítávány i body z podzimního kola, tedy ze závodu požárnické všestrannosti, a kategorii starších bylo přičteno i umístění z disciplín CTIF.
Za Chrastavu odjel jeden kolektiv starších a jeden kolektiv mladších. Starší žáci si za součet všech bodů vysloužili 8. místo v celém obvodu. Zadařila se spousta věcí a výkony starších nás potěšili!
Tým mladších žáků dokázal všem, jak moc na sobě zapracoval. Veškerá dřina, všechny tréninky se vyplatili a Plameňáci si s velkým odhodláním doběhli až pro naprosto neuvěřitelné 2. místo! Tím získali nejenom pohár, medaile a další ceny, ale především možnost reprezentovat obvod Liberec v okresním kole, v nejvyšší možné soutěži pro tuto kategorii.
Obrovské poděkování patří dětem za jejich nasazení a odhodlání, výkony byly neskutečné. Jsem na Vás pyšná! Děkuji rodičům za podporu, kterou svým dětem poskytují. Děkuji všem, kteří tráví s dětmi každý trénink, kteří pomáhají s přípravou, kteří s dětmi pracují. Je to i Vaše práce!

D. Reslová
Chrastava 23.05.2018