Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Obsah fóra Chrastava
Chrastava - Registrační podmínky

Ačkoliv se administrátoři a moderátoři tohoto fóra pokusí odstranit nebo upravit jakýkoliv materiál, porušující zákony a níže uvedené zásady tak rychle, jak je to jen možné, je nemožné prohlédnout každý příspěvek. Proto musíte vzít na vědomí, že všechny příspěvky v tomto fóru vyjadřují pohledy a názory autora příspěvku a ne administrátorů, moderátorů a webmastera (mimo příspěvků od těchto lidí), a proto za ně nemohou být zodpovědní.

Souhlasíte s tím, že nebudete posílat žádné hanlivé, neslušné, vulgární, nenávistné, zastrašující, sexuálně orientované nebo jiné materiály, které mohou porušovat zákony. Posílání takových materiálů vám může přivodit okamžité a permanentní vyhoštění z fóra (a váš ISP bude o vaší činnosti informován). IP adresa všech příspěvků je zaznamenávána pro případ potřeby vynucení těchto podmínek. Souhlasíte, že webmaster, administrátor a moderátoři tohoto fóra mají právo odstranit, upravit, přesunout nebo ukončit jakékoliv téma, kdykoliv zjistí, že odporuje těmto podmínkám. Jako uživatel souhlasíte, že jakékoliv informace, které vložíte, budou uloženy v databázi. Dokud nebudou tyto informace prozrazeny třetí straně bez vašeho svolení, nemohou být webmaster, administrátor a moderátoři činěni zodpovědnými za jakékoliv hackerské pokusy, které mohou vést k tomu, že data budou kompromitována.

Systém tohoto fóra používá cookies k ukládání informací na vašem počítači. Tato cookies neobsahují žádné informace, které jste vložil, slouží jen ke zvýšení vašeho pohodlí při prohlížení. E-mailová adresa je používána jen pro potvrzení vašich registračních detailů a hesla (a pro posláni nového hesla, pokud jste zapomněl aktuální).

Kliknutím na Registraci níže souhlasíte být vázaný těmito podmínkami.





Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com