Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Otázky pro Petra Rozmajzla
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hana Vachová



Založen: 10.4.2012
Příspěvky: 21

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2014 7:47 am    Předmět: Citovat

Předně chci poděkovat za informaci o volbě starosty. A pak mám pocit, že nějak čtete mezi řádky, prootože mi podsouváte něco, o čem jsem vůbec nepsala. Psala jsem o tom, že každý byl někdy v politické funkci poprvé. Odsuzovat někoho dopředu , když ještě neznám jeho práci a tudíž se nemůžu přesvědčit o jeho kvalitách je mi cizí. Obecně.Konkrétně si současného pana starosty velmi vážím , vážím si jeho práce , a za svou osobu mu přeji hodně úspěchů v dalším volebním období. Ale to ještě neznamená, že budu pomlouvat jeho protikandidáty. Protože vaše "coby-kdyby" není nic jiného než dohad . Váš příměr o operaci je pouze úsměvný, nic víc, protože nechápu, koho to vlastně primář (starosta) přestal bavit?Mně tohle nepodsouvejte.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Trny



Založen: 7.3.2009
Příspěvky: 18

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2014 7:50 am    Předmět: Citovat

Tak už nám tu chybí jen odpověď p.Nováka

Musím uznat, že lepšího manipulátora se slovy jak p.Filipa jsem už dlouho neviděl. Škoda, že není už starý režim, tam by jste si jistě našel uplatnění.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Novák



Založen: 1.10.2014
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2014 3:06 pm    Předmět: Re: Prohlášení Petra Rozmajzla Citovat

Představte si, že je rok 1977, sedíte před černobílou televizí a z televizních novin k vám promlouvá nějaký soudruh z UV KSČ. Přesně ta samá mlha, mlha, mlha, fráze, fráze, nic neříkající věty.

Celý ten dlouhý projev má jedinou věcnou informaci (pokud najdete další, tak mě opravte).
Petr Rozmajzl napsal:

Pokud stále váháte nad mými vyjednávacími a organizačními schopnostmi. ... Uspořádal jsem meeting s ministrem financí.

Vzhledem k tomu, že komunální volby jsou doprovázeny senátními a že jde zároveň o propagaci senátora a propagaci strany v Chrastavě a že Babiš zároveň objíždí republiku a Chrastava je jen jednou krátkou zastávkou na této cestě, tak to asi moc úsilí nestálo? Objednat prostory v restauraci, udělat plakát a poslat pár pozvánek, pár telefonátů?

Komunální volby jsou trochu obdoba výběrového řízení na místo (starosty, místostarosty...) Dovedete si představit, že se uchazeče o zaměstnání při výběrovém řízení ptají na kvalifikaci, zkušenosti, předchozí zaměstnání a místo konkrétních odpovědí dostanou obecné fráze jako jsou tyto:
Petr Rozmajzl napsal:

Já své cíle a ambice mám. Zkušenosti mám také, které bych chtěl našemu městu nabídnout

Jelikož mě vůbec neznáte a nevíte, co mám všechno za sebou, a co jsem ve svých 27 letech již dokázal.

Je vidět, že opravdu máte strach z lidí, kteří pracují a je za nimi vidět úspěch. Tyto zkušenosti bychom chtěli přinést i našemu městu.

Jen chci nabídnout své zkušenosti...

Dozajisté jsme pro Chrastavu a v Chrastavě udělali dost věcí a práce z pozice ne našeho zaměstnání práce na radnici, ale z pozice dobrovolné, že to děláme pro město, ve kterém žijeme

Naším úmyslem je zájem podílet se na dění ve městě, jak na mikro tak makro úrovni.

To je pořád dokola totéž... Obecné fráze ale nulová informace - to když při výběrovém řízení zkusíte, buď vás hned pošlou pryč, nebo se začnou ptát: ale co jsou ty zkušenosti? Tak to konkrétně uveďte. Jakou firmu nebo organizaci jste řídil? Kolik měla zaměstnanců, o jakých objemech peněz jste rozhodoval? V jakém stavu jste ji přebíral, co se vám za dobu vašeho působení podařilo zlepšit?

To nejlepší nakonec:
Petr Rozmajzl napsal:
nemůžete počítat, že vám někdo bude odpovídat, protože máme na starosti důležitější věci, než vysedávání u počítače a odpovídání na nekonstruktivní dotazy.

Jasně. Já jsem někdo, vy na tom fóru jste póvl, s váma se nebudu bavit. Ale když jste si potřebovali udělat reklamu, to se fórum hodilo.

Nekonstruktivní dotazy? Co to je? Právě že vás vůbec neznáme a nevíme, co máte všechno za sebou, a co jste ve svých 27 letech již dokázal, tak se vás na to ptáme. A odpověď po týdnu? Nic. 30 vět o tom, že máte zkušenosti (jaké, to se nedozvíme), udělal jste spoustu práce (jakou, to se nedozvíme) a máte kuráž komunikovat napřímo, kdežto vaši oponenti tomu nerozumí. A když vám chtěli položit otázky, měli před týdnem přijít na meeting, teď se s nimi nehodláte zdržovat. Nejsou to vaši sympatizanti a pokládají nepříjemné otázky? Tak žádné odpovědi nebudou.

A to jsme před volbami, kdy takový kandidát na starostu nebo místostarostu usiluje o přízeň voličů, slibuje a snaží se ukázat svoje světlé stránky.

Jak by to asi dopadlo, pokud byste se po nějakých koaličních jednáních stal starostou nebo místostarostou? Vláda pevné ruky? Zrušení diskuzního fóra, kde občané pokládají nepohodlné otázky? Když za vámi přijde občan, který bude mít problém, taky mu odpovíte, že máte důležitější věci, než vysedávání s ním u kafe a odpovídání na nekonstruktivní dotazy?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
halvi



Založen: 29.7.2008
Příspěvky: 56

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 8:13 am    Předmět: Citovat

Petr Rozmajzl
citace:
Viz., věta, že přinášíme do chrastavské politiky nové tváře. Ano přinášíme a jen jeden kandidát, můj otec je výjimkou, ale z toho se přece nemusí dělat aféra.


Jen jeden?
Bohuslav Pelc minule kandidoval za ČSSD
Miloslav Furyk byl zastupitelem za ODS
Bohumil Malý byl poslancem národního výboru ještě za minulého režimu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ferocactus



Založen: 29.5.2009
Příspěvky: 126

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 10:29 am    Předmět: Demokratický centralismus ? Citovat

Taková maličkost : Jistě je to jen obyčejná kobliha, ale i taková maličkost může vyvolat otázky :
- jedná se o výsledek vlastní práce ?
- jedná se o skryté dvojsmysly v reklamě ?

Řeknu Vám, mně by se příčilo rozdávat soukromému podnikateli zadarmo jeho pečivo. Asi bych si připadal jako " trubka ".
Dle mě : Každý, kdo ale kandiduje do Zastupitelstva a nerozezná reklamy, přímo či nepřímo ohrožuje nezávislost svého rozhodování ve věcech veřejných, bude-li zvolen.


http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/na-vasi-strane/lada-hruska-vari-levne-a-chutne-nemastne-koblihy-vyjdou-na-1-50-za-kus.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jan Trnka, mladší



Založen: 31.7.2014
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 11:38 am    Předmět: Citovat

To snad nemůžete myslet vážně s tou koblihou Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ivaa



Založen: 9.5.2014
Příspěvky: 26

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 1:37 pm    Předmět: Citovat

Pane Rozmajzle, nemáte trochu problém s vnímáním reality? Nejsem psycholožka, ale občas mi přijde, že jste úplně mimo a ty příspěvky na fórum píšete pod vlivem. Přece soudný člověk po těchto dvou kritických komentářích
halvi napsal:
Zcela nové tváře hlavně Petr Rozmajzl o jehož osmileté práci v zastupitelstvu veřejnost nikdy nikde nic neslyšela. http://www.chrastava.cz/info/strany/kandsn.htm

halvi napsal:
Najdi pět rozdílů
http://liberec.anobudelip.cz/#hash-program
http://chrastava.anobudelip.cz/#hash-program

nemůže, pokud má zdravý rozum odpovědět něco takového:
Petr Rozmajzl napsal:
Děkujeme za vaše kladné komentáře
Vystupujeme jako celek a všude jdeme společně čelit aktuálním problémům. Nesedíme na zadku, ale něco děláme.
Přeji vám úspěšný den pane halvi
Jaké kladné komentáře??? Byly přece velmi kritické! Čemu jdete čelit? halvi se vás zeptal na 2 zcela konkrétní věci a vy mu místo odpovědi napíšete tento nesmysl?

Nebo tohle:
Petr Rozmajzl napsal:
P. S. Slova "město" a "Chrastava" jsou našimi ústředními slovy, najdete je všude. Protože o město Chrastava nám jde.
To byla rána, až se mi zatmělo před očima. To bych nevymyslela a i kdyby, rychle bych to zapomněla, aby si někdo nemyslel, že mi přeskočilo. Prosím kde ta slova město a Chrastava všude najdeme?

Nebo tohle:
Petr Rozmajzl napsal:
že bychom ... se chtěli svést na popularitě hnutí ANO, vůbec to nemáme z podstaty své věci zapotřebí.
Vážně si myslíte, že kdybyste neměl na volebním lístku u sebe napsáno to ANO, které jak píšete nemáte z podstaty své věci zapotřebí, tak vás budou volit kromě kamarádů z fotbalu a pár známých davy lidí? Vážně nám chcete namluvit, že jste taková místní osobnost, že do voleb to ANO nepotřebujete?(Mimochodem z jaké podstaty jaké věci? Některé vaše věty jsou tak vyšinuté, že by potřebovaly překladatele do češtiny)

A ta schovávaná před voliči, na kterou si tu hrajete na fóru, když nejste schopen nebo ochoten odpovědět na jednoduché dotazy pan Nováka, jestli jste za ANO kandidát na starostu, do čeho chcete v Chrastavě investovat a co jste řídil? Jistě, postupem času se ta diskuze docela vyostřila, ale na začátku stály velmi slušně a logicky položené otázky.

Petr Rozmajzl napsal:
nemůžete počítat, že vám někdo bude odpovídat, protože máme na starosti důležitější věci, než vysedávání u počítače a odpovídání na nekonstruktivní dotazy.
Vážně si myslíte, že vám toto někdo věří? Nemáte před volbami čas na to, abyste vylepšil svůj obraz u voličů?

Docela chápu, proč v Praze zakázali kandidátům ANO prezentovat vlastní názory

citace:
Manuál pro kandidáty ANO

Předvolební kampaň s sebou nese několik nepříjemných okolností, například setkání s voliči, kteří mohou kandidátům klást otázky. Centrála se bude snažit zabezpečit, aby byly otázky vždy spontánně pokládány po pečlivé předchozí kontrole (zajistí: Kleslová), přesto nelze stoprocentně zajistit, že se mezi tázajícími neobjeví skutečný volič, kterého by mohly zajímat tzv. "konkrétní body" našeho volebního programu, který, jak jistě víte, nemáme.

Ve skutečnosti jde o dlouho připravovanou provokaci, jejímž průhledným účelem je snaha dehonestovat naše kandidáty zdánlivě jednoduchou otázkou, co - případně zda vůbec - si skutečně myslí. Ačkoliv jsme po pečlivém výběru v prvním kole konkurzu přesvědčeni, že mezi vámi nikdo takový není, je třeba mít se v takové situaci na pozoru.

Velmi důležitá je v předvolebním období osobní prezentace kandidáta na sociálních sítích. Žádáme proto kandidáty, aby v době kampaně sociální sítě pokud možno bez dozoru vůbec neužívali.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 6:51 pm    Předmět: Volební výsledky Citovat

Vcelku spokojenost, co vy?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ferocactus



Založen: 29.5.2009
Příspěvky: 126

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2014 7:02 pm    Předmět: Re: Volební výsledky Citovat

Blanka Vávrová napsal:
Vcelku spokojenost, co vy?




Ano, viz. Úřední deska města Chrastavy.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Zeman



Založen: 23.2.2008
Příspěvky: 131

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 9:37 am    Předmět: No potěš...... Citovat

Milý pane Nováku
Předně chci napsat, že ANO jsem nevolil a nepodporuji abych z tohoto nebyl obviněn.
Nicméně si dovoluji podotknout, že doteď nebylo a není žádnou povinností pana Rozmajzla ml. s Vámi diskutovat zde na fóru, dokonce ho nemusí ani číst. Ať si o hnutí ANO myslím co chci a o důvodech kandidaturu pánů Rozmajzlů cokoliv(podoba dopravní přeložky... ?), to co vy zde předvádíte není nic jiného, než snaha falešně očerňovat někoho, koho možná vůbec neznáte.
Navíc si myslím, že vy, který jste poměrně častým diskutérem, víte, že není problém položit své dotazy panu Rozmajzlovi emailem. Odkaz na stránky ANO je v sekci Politické strany a poté stačí kliknout na Kontakty.
Dokonce si dovolím říci, že svým jednáním p. Canova (jehož jsme očividně oba příznivci) spíše poškozujete.
Již delší dobu lze pozorovat jistou glorifikaci starosty, čehož jste vy důkazem, což se i mě, který ho preferenčně volil, začíná zajídat. Rozhodně bych považoval za prospěšné, kdyby se v jeho okolí našel i někdo, kdo mu nebude pouze přikyvovat jako všichni ze SLK. Stačí se podívat na videa z jednání zastupitelstva.
Takže bych tomu dal taky trochu šanci.

Jinak bych chtěl říci, že to co nám politické strany letos připravily na kandidátky bylo spíše k pláči než k volbě. Je vidět, že kdo má hlavu na ramenou nechce mít s politikou nic společného. 6 preferenčních hlasů mezi 2 strany bylo maximum, co jsem dokázal vybrat.

Závěrem bych chtěl vyjádřit i svou lítost nad tím, že nikdo ze zastupitelstav a obzvláště pan starosta nedokázal tuto žumpu trochu utnout a zastat se svého budoucího kolegy a též chtěl bych požádat admina o zřízení sekce Dotazy zastupitelů, popř kandidátům. Ať tyto lejna mají své místo...... Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com