Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Standa
|
Zaslal: st červenec 01, 2009 3:25 pm Předmět: Dětské hřiště na Střeleckém vrchu |
|
|
Dobrý den
Nejprve bych chtěl poděkovat za posekání dětského hřiště ale chtěl bych vzkázat těm co to sekali že pískoviště má plachtu a zřejmě ji neviděli tak namohli pískoviště přikrýt!!Byl jsem se tam dnes podívat a nevím co jsem si měl myslet,když byla tráva v piskovišti a zřejmě tam nebyla nanošena dětmi.Takže je písek smíchán s trávou a vypadá to hrozně.
Tak jsem se chtěl zeptat jestli by se s tím nedalo něco udělat a zároveň doplnit písek .Nevím kam se ztrácí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: čt červenec 02, 2009 5:23 am Předmět: Dětské hřiště na Střeleckém vrchu |
|
|
Dobrý den.
Děkujeme za připomínku.Firmu, která má sekání trávy na zmiňovaném hřišti na starosti na tento fakt upozorníme.Písek na dětském hřišti doplníme.Kam se ztrácí písek z dětského pískoviště taktéž nevím - nedávno jsme ho navíc doplňovali.
S pozdravem Petr Bezvoda (referent správy majetku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CSA
Založen: 2.12.2008 Příspěvky: 62 Bydliště: Chrastava / Liberec
|
Zaslal: čt červenec 02, 2009 10:26 am Předmět: Písek |
|
|
Písek z hřišť se ztrácí do kbelíků spoluobčanů (nikoli z Kováku, písek zpeněžit moc nejde), kteří si ho z hřišť odnášejí i za bílého dne ... viděl jsem několikrát na vlastní oči. Příště už si asi s onou nenechavou osobou promluvím...  _________________ Fotky nejen z Chrastavy najdete na http://www.FotoBanka.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|