Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Uzavírka kruhového objezdu v LBC Růžodole-výlukové jízd.řády

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavlína Ulrichová



Založen: 8.7.2015
Příspěvky: 288

PříspěvekZaslal: pá duben 28, 2017 6:28 am    Předmět: Uzavírka kruhového objezdu v LBC Růžodole-výlukové jízd.řády Citovat

Z důvodu uzavírky kruhového objezdu na křižovatce ulic Londýnská a Letná v Liberci - Růžodole od soboty 29. dubna do pondělí 15. května 2017 platí na autobusových linkách IDOL následující opatření:

1) Linky 070 (Liberec - Chrastava - Horní Vítkov), 074 (Liberec - Chrastava - Bílý Kostel n.Nisou - Hrádek n.Nisou) a 642 (Liberec - Chrastava - Mníšek - Heřmanice - Frýdlant):

Převážná většina spojů ve směru od Liberce odbočí z ul. Londýnské vpravo do ulice Zahradní, kam bude přesunutá zastávka Liberec,Růžodol I (společná s MHD). Dále autobusy pojedou po objízdné trase ul. Zahradní - Norská - Letná - Gen.Svobody do Pavlovic, odtud ul.Kateřinská do Stráže n.Nisou a dále po své trase. Obdobně v opačném směru.
Výjimkou budou ranní spoje s odjezdem v pracovní dny v 5:43 a 6:45 hodin z Liberce,Fügnerovy a víkendový spoj č.101 linky 642 s odjezdem v 7:25 hodin z Liberce,Fügnerovy, které z časových důvodů a rovněž z důvodu minimální frekvence nástupů v Růžodole tuto zastávku vynechají a pojedou z centra rovnou přes Pavlovice směr Stráž n.Nisou - Chrastava.
Ve směru do Liberce pojedou odlišně spoje v pracovní dny s odjezdem v 6:55 a 20:25 hodin z Chrastavy - ty náhradou za zastávku Růžodol I využijí zastávku Úvozní v ulici Sousedská (směrem k obchodní zóně).
Ve směru do Liberce bude zastávka Úvozní i náhradní zastávka v Zahradní ulici určena pouze pro výstup - cestu do této zastávky je nutno řidiči oznámit již při odbavení. Pokud toto cestující neučiní, řidič do zastávky nemusí zajíždět!

2) Linka 440 (Liberec - Nový Bor - Česká Kamenice):

Pro vybrané spoje s větším obratem cestujících v pracovní dny (tj. ráno ve směru do Liberce, odpoledne zpět) a také o víkendech ve směru do Liberce bude rovněž náhradou za zastávku Růžodol I zavedena zastávka Úvozní v ulici Sousedská (pro cestu do Liberce směrem k obchodní zóně, pro cestu z Liberce směrem k centru).
Ranní zastávkové spoje z Chrastavy (v 6:20 a v 7:10 hodin) pojedou ze zastávky Úvozní přímo na autobusové nádraží mimo centrum!
Ve směru do Liberce bude zastávka Úvozní rovněž určena pouze pro výstup - cestu do této zastávky je nutno řidiči oznámit již při odbavení. Pokud toto cestující neučiní, řidič do zastávky nemusí zajíždět!

3) Linka 071 Liberec - Mníšek - Chrastava:

Ranní spoj č. 2 pojede mezi Pavlovicemi a Růžodolem rovněž po objízdné trase se zastávkou v ul. Zahradní pouze pro výstup (v pracovní dny v 5:20 hodin).
Pro linky 070, 074, 440 a 642 platí z důvodu odlišných jízdních dob výlukové jízdní řády.
S ohledem na souběh s uzavírkou ulice Liberecká v Chrastavě budou zastávky Chrastava, sídliště a Koruna obsluhovány až od pondělí 1. května 2017.
Současně od 1. května 2017 v Liberci mezi Šaldovým náměstím a Fügnerovou budou autobusy z důvodu opravy tramvajové trati jezdit obousměrně ulicí 8. března (kolem zámku), do zastávky Fügnerova budou zajíždět buď z opačné strany přes terminál MHD, případně zastaví v zastávce v Blažkově ulici (nebude-li obsazena autobusy linky do Prahy).

POZOR: některé spoje mohou odjíždět z výchozí zastávky o 5 - 7 minut dříve oproti stálému jízdnímu řádu! Větší část spojů bude naopak přijíždět do Liberce i Chrastavy o několik minut později.

http://www.chrastava.cz/2017/vylukovy_jizdni_rad.pdf
http://www.chrastava.cz/2017/vylukovy_jizdni_rad2.pdf
http://www.chrastava.cz/2017/vylukovy_jizdni_rad3.pdf
http://www.chrastava.cz/2017/vylukovy_jizdni_rad1.pdf
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com