Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Sekání trávy, řezání dřeva a podobné aktivity.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavel Trčka



Založen: 7.8.2017
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2017 7:17 am    Předmět: Sekání trávy, řezání dřeva a podobné aktivity. Citovat

Vážený pane Valeši, je smutné když obhajujete svoje arogantní jednání lží. Nicméně nic jiného od Vás nečekám. Aby případní čtenáři této diskuze nebyli přivedeni v omyl , tak vše upřesním. Když jsem Vás šel upozornit na to, že už nás nebaví poslouchat vaši motorovou pilu, tak bylo po 19:45 hodin. A protože ta vaše pila běžela, a nebylo nic jiného slyšet, tak jsem na Vás ze silnice, což bylo cca 30 m, hlasitě zakřičel a ptal jsem se Vás, jestli jste se náhodou nezbláznil, že už bude 8 hodin. Křičel jsem, aby jste mne přes ten randál od pily slyšel. Ovšem Vy jste mi odpověděl, že pokud mi to vadí, tak ať se odstěhuji. Na mém upozornění není nic neslušného jak píšete, ovšem Vaše odpověď je velmi diskutabilní. Smutné na tom je, že Vás to nenapadne samotného.
Dále, jestli jsem se snažil uchránit Vaší louku před rozoráním terénním autem a Vám to nebylo vhod, tak jste mi to měl říci tenkrát. Tenkrát jste ale byl rád, tak proč najednou ta změna ? Že by nebyly adekvátní argumenty , a tak se překrucují fakta, aby jste mne mohl také něco vytknout ? V každém případě se Vám dodatečně omlouvám a už nikdy neudělám to, abych chránil váš majetek, věřte mi.
A dále, pokud svod dešťové vody ze střechy domu vašeho souseda je vyveden na váš pozemek nebo když si soused zvedne nájezd do garáže a vytvoří tak přehradu dešťové vodě, která se následně při dešti valí přes vaší zahradu, protože nemůže plynule odtéct, tak to je podle Vás v pořádku ? Samozřejmě, že není a já jsem souseda na to upozornil abych ochránil naší zahradu před rozmočením. Nicméně já chápu , proč se tím snažíte argumentovat, i když se Vás to netýká. Chcete poukázat na to, jaký jsem nespokojený soused. Pane sousede, hledáte argument, který není. Já jenom chráním svůj majetek. Vy by jste si nechal téct dešťovou vodu od souseda na zahradu. No samozřejmě, že nenechal.
Velmi podobně je to se vrostlými stromy. Souseda jsem slušně požádal, že nám jejich stromy v živém plotu stíní a on je tedy zkrátil. Já bych to udělal úplně stejně jako on. Tady žádný spor není. Ke všemu to není Vaše věc sousede. Jenom se ze mne snažíte udělat šťouravého souseda.
Až budu mít případně potřebu Vám něco sdělit, tak to udělám, buďte si jist. Ovšem formu jakou to bude, nechte na mne, ale přes plot to určitě nebude. A až Vy budete mít případně potřebu mi něco prostřednicvím veřejného fóra sdělit, tak nelžete, nepoužívejte falešná obvinění, nepřekrucujte fakta.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com