Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

tribuna
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 44, 45, 46  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2017 5:58 pm    Předmět: Citovat

https://www.ireporter.cz/2009/04/27/dokument-z-projevu-vaclava-havla-v-prosinci-1989/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2017 8:25 pm    Předmět: Citovat

https://gloria.tv/video/SfntP9jJmTBq3bJ6vJkAbTL7p
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2017 8:34 pm    Předmět: Citovat

https://aeronet.cz/news/video-odkopany-vaclav-havel-urazel-cesky-narod-ktery-pry-delegoval-sve-zlo-kradeni-a-vychcankovstvi-na-sefa-chemapolu-a-agenta-stb-junka-dnes-kladou-odrostli-svazaci-nedorostli-gymnaziste/

komentář:

Aby nedošlo k mýlce: před rokem 89 byla česká ekonomika neefektivní, průmyslové podniky podfinancovány, nebyl dostatek kvalitního zboží, problém byl s potravinami, textil, obuv, domácí spotřebiče, automobily, nekvalita nebo nedostatek. Plus minimální možnost cestovat plus radši držet ústa v práci i na veřejnosti, kultura držená na uzdě, masmédia směšná. To vše byl kámen úrazu KSČ. Vzdělání a zdravotnictví samozřejmostí, byt v paneláku v podstatě taky. To se zhroutilo a výsledek po 28letech je bohužel zoufalý. Vedle papeže Havla tady byl ještě nějaký Klaus, kardinál. Privatizace, liberalizace, deregulace. Měnová stabilita. A tak byl český národní majetek z 90% postupně předán zahraničnímu kapitálu, který mírně zainvestoval a už si jen vybírá svých 300-400 mld. ročně (oficiálně). Za podmínek, které si stanovil: likvidace tradičních odvětví, likvidace zemědělství, obsazení maloobchodního trhu, třetinové mzdy i důchody, tj. bez zadlužení faktická nedostupnost bydlení i koupě nového automobilu. Pokleslá úroveň školství, kultura vyprahlá, masmédia směšná. Daně platí lidi, firmy jen aby se neřeklo (podíl korporátní daně v rozpočtu 9%). Zadlužený stát bez možnosti prosazovat vlastní zájmy, bez armády, v podvolení EU a NATO, s hrozící migrační katastrofou a tragickými úskoky vůči jadernému Rusku. V podstatě kontrolovaný režim, celkově minimální změna proti letem ?před Havlem?.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2018 8:34 pm    Předmět: Citovat

novinka do budoucna...


https://aeronet.cz/news/evropska-komise-podala-zalobu-na-cesko-ze-neprijima-migranty-uz-nerozhodujeme-o-vlastni-zemi-ted-nam-diktuji-cizinci-jakym-tempem-ma-probihat-islamizace-ceske-republiky-a-hlavni-pakou-na-prahu/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2018 7:10 pm    Předmět: Citovat

stojí za povšimnutí - bělobrádek a herman jássají... mladí jungen

https://aeronet.cz/news/video-nemecky-bundeswehr-nabira-rekordni-pocty-nezletilych-rekrutu-prednasky-naborovych-dustojniku-probihaji-uz-dokonce-i-v-materskych-skolkach-v-radach-nezletilych-vojaku-jsou-uz-i-deti-migrantu/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2018 8:41 pm    Předmět: Citovat

inteligence sama...

https://www.youtube.com/watch?v=MLfFhdcXJhA
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2018 9:23 pm    Předmět: Citovat

fšichni proti Zemanovi - to se dalo čekat...
https://aeronet.cz/news/utok-ukrajinske-feministky-na-milose-zemana-ve-volebni-mistnosti-probehl-ve-spolupraci-s-akreditovanymi-ceskymi-novinari-a-zastupci-ceskych-medii-mame-podrobnosti-a-detaily-nehorazneho-skandalu/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: po leden 15, 2018 3:51 pm    Předmět: Manipulace Citovat

http://manipulatori.cz/lexikon/hoax/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: po leden 15, 2018 9:24 pm    Předmět: Citovat

podívejme se, samý HOAX:

https://aeronet.cz/news/video-antidemokrat-jiri-drahos-alias-bas-aneb-jeho-utajena-minulost-o-vecech-jako-je-eu-a-nato-se-pry-nema-rozhodovat-v-referendech-tecka/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2018 3:35 pm    Předmět: Citovat

Dnes jsem četl takovou malou úvahu, možná na tom něco je...

"Ahojky, někteří mí přátelé na FB jásají a propagují Drahoše. Nedokážu najít ty správné argumenty, nejsem v tom dobrá,ale je to velice nebezpečná volba.
Našla jsem jednoho odvážného člověka, který se mému agresivnímu kamarádovi postavil a tohle mu napsal:

Omlouvám se, že budu citovat někoho jiného (Zbyněk Passer), ale vyjádřil mé postoje tak exaktně a úplně, že bych to sám nedokázal lépe (ba nedokázal bych to ani z poloviny tak dobře.) Jen v prvním kole jsem na rozdíl od něj volil z osobních důvodů "srdcem" Jiřího Hynka
Proč volím Zemana.. přestože jsem na podzim nezvolil Babiše, ani Okamuru, natož KSČM? Přestože jsem pravicový konzervativec?
Protože prezidentská volba není o tématech, která se médiím podařila podsunout většině národa: Koalice Babiš ? Zeman
Zeman je v podmínkách pověření premiéra sestavením vlády a získáním důvěry nezvykle mírný, přestože Babiš zřejmě byl agentem StB, zneužil dotaci na Čapí hnízdo a bez důvěry Sněmovny čistí státní správu ve prospěch ANO, tedy svůj.
To vše je špatně, nepolemizuju.
Jen připomínám, že Havel jmenoval premiérem agenta komunistické rozvědky Tošovského, který okradl směnou českého zlatého pokladu za německé dluhopisy český národ o mnoho desítek čapích hnízd. Pravda & láska sro. zásadně vyniká selektivní pamětí.
Nadto souzním s Erik Best a Jaroslav Plesl v domněnce, že nejmocnější a nejnebezpečnější mafií v ČEZké republice, mafií která ji v uplynulých dvaceti letech Pokorně a ROMANticky zprivatizovala, je ČSSD a.s., jejímiž lidmi jsou prolezlé veškeré české instituce, kde se rozdělují rozpočtové fondy i dotace.
Dílčí klany, propojené s ČSSD okradly tuto zemi v uplynulých dvaceti letech o odhadem více, než půl bilionu korun v energetice, odpadovém hospodářství, poskytování služeb městům a krajům, hromadné městské i meziměstské dopravě všech druhů, krajských a městských rozpočtech, distribuci evropských dotací, ve zdravotnictví, školství, atd atd.
Kradly by dál, pokud by je Babiš neodstavil. Jsou jako chobotnice a jedno období mimo vládu je rozhodně nevykrví. Kromě Babiše není jiná politická síla, schopná tuto Cosu Nostru, zahrnující i část policie, soudců a různých kontrolních a dozorových orgánů zastavit.
Že to nebude zadarmo a Babiš vyplní vzniklé vakuum? Tuhle cenu bych riskoval, protože Babišovo impérium má veškerou moc i zásadní slabinu zároveň integrovánu v jednom - v osobě samotného Babiše. Hraje příliš vysokou hru a spíš dříve, než později stejně skončí, s ním padne i celé ANO, postavené jen na něm. Prohnilí proti prohnilým je boj, který mi nevadí.
Zemanovo chování



Nelíbí se mi jeho způsoby, některé jsou přímo skandální, ale souhlasím s fundamentem většiny jeho projevů, které velká média před národem vesměs úzkostlivě tají. Mám-li volit mezi dobrými způsoby bez obsahu a pevnosti vs. jasnými formulacemi a pevnými postoji v klíčových otázkách, balených do nevábného obsahu, volím jednoznačně to druhé.
Zemanovo zdraví
Havel v posledním období po dlouhou dobu nezvládal prezidentské povinnosti ze zdravotních důvodů, stejně jako Masaryk. I tak oba své prezidentství zvládli se ctí. Ani jednoho z nich si seriózní tisk dané doby nedovolil ponižovat a zkoumat a spekulovat o něm, v té míře jako u Zemana. Raději nezdravého prezidenta, než tenistu s guľama, co nám místo Wimbledonu přinesl Lisabon.
Ruský a čínský vliv na Zemana
Chiméra. Zeman je v dobrých vtazích s USA, EU a mnoha dalšími spojenci. Je jednoznačně proevropský, proamerický a proizraelský. Stejné postoje, návštěvy i mise do Číny mají Němci, Britové, Američané a doma jsou oslavováni za posilování obchodních vazeb s asijským tygrem.
Např. Izrael má s Moskvou mnohem užší vztah, než Česko, přesto si nikdo nedovolí považovat Bibiho za Putinovce a to byl v Moskvě častěji, než Zeman.
Zeman správně chápe, že po bilaterálním uspořádání díky Obamovi padlo i unilaterální a to současné - multilaterální znamená nutnou politiku více azimutů. Předchozí výhradní orientace na západ se neosvědčila zejména v letech, majících na konci stejné číslo, jako rok letošní.
Zemanovo nejbližší okolí Ovčáček je zrcadlovým odrazem přístupu liberálních médií k řádně zvolenému prezidentovi. Je to overkill na obou stranách, ale liberálové si začali - jen si vzpomeňte na naprosté selhání médií (včetně veřejnoprávních) v roce 2013, kdy nepokrytě podporovala Jeho Jasnost knížete Růženku z Orlíku a zvracela na Zemana víc, než on později do korunovačních klenotů.
Mynář a Nejedlý jsou těžko stravitelní pro kohokoliv, vyjma jejich nejbližší okolí a obchodní partnery. Zneužívají Hrad ke svým ekonomickým zájmům. I tuto škodu jsem ochoten strpět, když už jsem musel strpět Promopro, Kapsch, Pandury, fotovoltaiku, bioplynky, bionaftu, CASA. ČSA, OKD, Kočky, Hrdličky a další zvěřinec s o řády vyššími škodami, než kdy zvládnou napáchat Mynář a Nejedlý.
Proč nemůžu volit někoho jiného?
Protože Horáček je pro mne zcela nedůvěryhodný od léta 1989, kdy se s Kocábem ml. Pokoušeli o deal s KSČ. Ilegální sázkař, kterého StB strpí bez spolupráce, je pro mne jako stejně důvěryhodný, jako Clintonova přísaha, že Monče nepocintal blůzku.
Protože moc dobře pamatuju hysterického polonahého Hilšera, pomalovaného na žlutomodro, jak pobíhá po Praze v doprovodu krajně nedůvěryhodných individuí v aranžmá, oscilujícím mezi Pussy Riot a FEMEN. Hodnej, pohlednej ale zcela dezorientovanej. Ken bez Barbie.
Protože Jiří Hynek by se mi líbil, ale nemá žádnou šanci. To samé platí o panu Fišerovi, kterého si velmi vážím. Nadto si ale nejsem jist jeho pevností proti tlakům, které níže popíšu.
Protože mohutně dunící prázdný sud Drahoš, u něhož má PR team největší starost, aby se ještě dva týdny nikdo nevrtal v realizovaných investicích Akademie věd za jeho funkční období a aby toho raději moc neřekl. Bez obav. On nic neřekne, i když mluví. Dlouhé roky byl loajální k táboru pravdy a lásky, poslouchat jej bude i dál. Je pro mne nepřijatelný i pro postoj své instituce k migrační krizi.
Protože v níže uvedeném tlaku Topol neobstojí. Uhnul minule, uhne i teď. Politika je hodně o byznysu. Schopnost zobchodovat kontakty, pozice a zájmy Topol měl vždy a v letech mimo politiku ho rozhodně neopustila. A ne - na Aleše Řebíčka a výlety kluků ze zlaté party jsem fakt nezapomněl. ne, není to zahraný. Stejně jako Lisabon. Uhneš jednou, uhneš vždycky.
Proč tedy budu volit Zemana?
Protože před příštím prezidentem budou stát pro českou státnost o dva řády podstatnější úkoly, než zda jmenuje Babiše i v druhém, resp. třetím kole. Jmenovitě půjde o nepodpis nové podoby migračních evropských pravidel (Dublin IV) a Evropské sociální charty. Obě tyto normy mají jedno společné:
Zbavit dosud vzdorující země V4 i posledních zbytků suverenity v otázkách národní bezpečnosti, migrace a řízení své sociální i daňové politiky.
Podpisem obojího bude o umístění milionů z migrantů z příštích velkých vln (pokud máte pocit, že nepřijdou, sněte dál) rozhodováno centrálně v Bruselu a migranti budou direktivně redistribuováni podle nastaveného klíče.
Sociální charta pak zajistí, aby jim musel český daňový poplatník platit stejné peníze, jaké dnes dostávají v Německu a na jaké nedosáhne většina českých starobních důchodců. Říká se tomu evropská solidarita. Nebavme se o potěru. Z velkých ryb mezi kandidáty je jenom jedna, kterou mohutný proud Bruselu s kolaborační pomocí českých liberálů skrz stále řídnoucí síť obhajoby českých národních zájmů neprotlačí. Tou rybou je Miloš Zeman, moje nelehká, ale jediná možná volba.



a další čtení...

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Likvidace-Zemana-a-posleze-Babise-ve-prospech-zahranicnich-zajmu-Drahos-mezi-radky-otevrene-rika-o-co-mu-jde-Vytahne-nejakeho-noveho-poslusneho-Necase-varuje-expert-Koller-520161
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2018 5:53 pm    Předmět: Citovat

zde je výzva vědců - včetně Drahoše - stačí zobrazit " všechny podpisy akademiků " a " všechny podporovatelé " - páne-jo to je vítačů...

http://www.vyzvavedcu.cz/

" O imigrantech, lidských bytostech, se píše, jako by šlo o škodnou zvěř či parazity valící se do naší vlasti, aby vysávali sociální systém nebo rovnou vraždili a znásilňovali... "

třeba tento:
Alexander Klozar
pracovník Koordinačního centra česko-německých výměn mládeže


historie:

https://www.youtube.com/watch?v=YDiWa9LiCjw

hezké: KTERAK SLUNÍČKÁŘKA PŘIŠLA KE KULTURNÍMU OBOHACENÍ

https://www.youtube.com/watch?v=xbhTeg0-Bgc&t=54s

??? když se pod tenhle panflet podepsal i Drahoš, kam povede politiku státu když jeho kampaň financoval celý sluničkársky sektor, kterému bude muset být vděčný...???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2018 7:21 pm    Předmět: Citovat

hodně poučné.

https://www.youtube.com/watch?v=XbvSW5jIXxg
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2018 7:49 pm    Předmět: Citovat

https://aeronet.cz/news/odhaleni-natvrdo-kdo-voli-jiriho-drahose-voli-ve-skutecnosti-miroslava-kalouska-budoucim-premierem-voli-karla-schwarzenberga-jako-mentalniho-guru-voli-celou-top09-vcetne-kromerizske-vyzvy/


https://cs.wikipedia.org/wiki/Krom%C4%9B%C5%99%C3%AD%C5%BEsk%C3%A1_v%C3%BDzva
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2018 8:49 pm    Předmět: Citovat

jde o vše...

https://aeronet.cz/news/dnes-definitivne-skoncila-nezavislost-ceske-televize-to-malo-co-z-ni-zbyvalo-generalni-reditel-ct-petr-dvorak-vstoupil-oficialne-do-politiky-podepsal-vyzvu-proti-andreji-babisovi/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon



Založen: 27.5.2010
Příspěvky: 789

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2018 10:47 pm    Předmět: Citovat

http://www.rukojmi.cz/clanky/domaci-politika/5331-cech-zijici-v-parizi-nemuzeme-zajistit-bezpeci-vsem-kteri-tu-hledaji-utociste-jak-mylne-tvrdi-drahos-to-zeman-nas-pred-imigranty-uchrani
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 44, 45, 46  Další
Strana 6 z 46

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com