Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Daň z nemovitost rok 2010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Diskuze - daň z nemovitostí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 7:21 pm    Předmět: Citovat

citace:
Oldřich Němec: A sám starosta? Pokud není po jeho, vždy to dokáže podat tak, aby to vyznělo v jeho prospěch (viz poslední článek s názvem "Daň z nemovitosti v roce 2010" (pozn. mc: http://www.chrastava.cz/2010/dan-dobra-zprava.htm) ).


Docela si Oldřichu cením toho označení, že dokáži, pokud není po mém, vždy podat věci tak, aby to vyznělo v můj prospěch. Já si to přitom nemyslím, já ve svých článcích - a to nejen v článcích týkajících se daně z nemovitosti - vždy jen uvádím své názory, svůj pohled na věc, o moc více ne - a to i když jsou třeba v rozporu s předpokládanými názory čtenářů. Jsem totiž přesvědčen, že nakonec lidé osvědčí rovného chlapa, který se za své přesvědčení dokáže i bít a to i v případě, že samotný jejich názor na danou věc jako takovou je jiný než věrchušku, která se jen otáčí ve svých názorech za pomíjivým potleskem a kterým třeba v danou chvíli poslouží k prosazení jejich názoru, ale opravdovou úctu si nezíská.

citace:
Oldřich Němec: Proč to (pozn.mc: http://www.chrastava.cz/2010/dan-dobra-zprava.htm) nemohlo viset již před měsícem?

Třeba proto Oldřichu, že si vlastní články dávám na web dle svého uvážení a ne dle Tvých pokynů. Pokud jsi chtěl danou problematiku zveřejnit dříve, mohl jsi dát na web článek vlastní (vyjádření z MV jsi měl nebo mohl mít přeci od Milana dávno k dispozici). U nás nepanuje na webu ani v měsíčníku Městského úřadu Chrastava Chrastavské listy žádná cenzura, vždy jsme ti bez sebemenší cenzury vše zveřejnili.

citace:
muselo to dojít tak daleko, že jsme přijímali k této věci usnesení ZM (viz poslední ZM)? (pozn.mc: http://www.chrastava.cz/muinfo/zastup/zapisy/zzm100201.pdf poslední bod)

Ale nemuselo, vždyť jsem ti tam snad desetkrát řekl, že stačí říci a všichni zastupitelé vše dostanou neprodleně k dispozici a také měli všechno do hodiny po ZM ve svých domácích počítačích. Ale když Tobě tolik šlo o To, aby existovalo usnesení, kde mě můžeš něco uložit.

Mně na tom posledním ZM mnohem spíše zaujala jiná záležitost a sice, že jsi se ani Ty ani nikdo s Tvých kolegů z "Pro změnu v Chrastavě" ani nezmínili slovem o kauze Kovák. A protože jsem od nikoho z Vás na toto téma dosud neslyšel jediného slůvka, myslím si, že si Tě mohu takto dovolit poprositi, zda by jsi v této věci nevydal své vyjádření. Děkuji předem za ochotu. Adresa fora na toto téma je na http://www.chrastava.cz/forum/viewtopic.php?t=30&start=135. Mě by Tvůj názor opravdu zajímal.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
murphyz



Založen: 15.7.2008
Příspěvky: 100

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 3:28 pm    Předmět: Ing.Canov starosta města Chrastavy Citovat

Vážený pane Canove,
dovolte, abych Vám poděkoval za Vaši ochotu a čas, který jste mi, nám věnoval k dani z nemovitosti. Uvědomuji si, že já hájil jenom svoje zájmy, kdežto Vy zájem veřejný.
Ano, snad mohu být spokojený s daní ve stejné výši jako v roce 2009, jenže nemohu zapomenout na intriky a chování některých zastupitelů.
Přeji Vám pevné zdraví a lepší spolupráci ze strany všech zatupitelstů.
Děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Diskuze - daň z nemovitostí Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com