Jana Salačová
|
Zaslal: út duben 19, 2022 1:58 pm Předmět: Oznámení o projednání aktualizované zprávy o uplatňování ÚP |
|
|
Dobrý den,
v reakci na zveřejnění na www stránkách města Chrastava Veřejné vyhlášky Oznámení o projednání aktualizované zprávy o uplatňování územního plánu ze dne 14.4.2022, evidenční číslo 22 -06 mám dotaz.
Prosím o upřesnění položky 12.S Vítkovská - rozšíření areálu městkého koupaliště 4175. Položka je uvedena v Návrhu zprávy o uplatńování ÚP Chrastava za období 2014-2022 z dubna 2022 na straně 3.
Kde přesně a kam se má koupaliště na Vítkovskou ulici rozšiřovat? Prosím o zaslání alespoň jednoduchého plánku, nebo odkazu, kde je to blíže uvedeno. Na stránkách města jsem nic nenašla, ale je pravda, že je tam toho moc a možná jsem to přehlédla...
Dále prosím o info jak město Chrastava řeší hlučný provoz průmyslového areálu firmy Benteler a vliv hluku na okolní obytnou zástavbu. Uvedeno opět v Návrhu zprávy o uplatńování ÚP Chrastava za období 2014-2022 z dubna 2022 na straně 12. Koukám, že problém přetrvává již několik let....
A konečně prosím o info jak město bude řešit zvýšení hluku a jeho vliv na okolní obytnou zástavbu v případě nového koupaliště. Až bude ukončena jeho rekonstrukce a uvedeno vše do provozu. Psala jsem v této věci i panu starostovi, ale zatím mi nikdo neodpověděl.
Předem děkuji za info a jsem s pozdravem!
Jana Salačová |
|