Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

WASSA!!!!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Žďárský



Založen: 24.6.2008
Příspěvky: 9

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2024 7:48 pm    Předmět: Informace podaná zastupitelstvu města Citovat

Dobrý den všem.

v minulém týdnu jsme za obyvatele domu č.p.98 odeslali členkám a členům zastupitelstva města Chrastavy souhrn informací týkajících se provozu výrobně skladovacího areálu. Tuto informaci nyní i zveřejňujeme.

Zároveň během jednání zastupitelstva byla ze strany provozního ředitele přednesena informace o možném zrušení či přesunutí provozu chráněné dílny, a to i z důvodu našich stížností na hluk, který dílna provozuje. Jednoznačně se ohrazujeme proti této informaci, nezakládá se na pravdě. Provoz chráněné dílny nebyl z naší strany nikdy napaden. Jediné co napadáme je neustálé překračování počtu odbavených kamionů a hluk, který z tohoto provozu vzniká.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Žďárský



Založen: 24.6.2008
Příspěvky: 9

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2024 7:50 pm    Předmět: Citovat

Vážení zastupitelé města Chrastavy,
obracíme se na vás se shrnutím, které se týká dění okolo výrobně skladovacího areálu Business park RENWON v Nádražní ulici provozovaném firmou WASSA. Předkládáme vám sled událostí, které vyjadřují negativní dopad provozu firmy na její okolí.
První a zásadní informací je fakt, že 28.4.2021 bylo stavebním úřadem vydán souhlas s užívání stavby, kterým se mimo jiné stanovila pracovní a provozní doba, ta je dvousměnná, od 6 do 22 hodin, provozní doba od 6:30 do 21:30. Stanovil se také maximální počet kamionů, které mohou být během pracovní doby obslouženy. Tento počet je 18 pro západní i východní vjezd. Tento počet se do dnešního dne nezměnil.
Nastavený, závazný počet kamionů byl od doby zahájení provozu dodržován jen velmi sporadicky. Již od roku 2022 upozorňujeme na soustavné porušování limitu 18 kamionů během pracovní doby, mimo to jsou nakládky a vykládky neobyčejně hlučné. V dubnu 2022 jsme podali stížnost na překračování nastaveného počtu, šetření stavebního úřadu prokázalo, že provozovatel areálu firma WASSA překročila denní limit i několikanásobně, skutečně se nebavíme o překročení v řádu jednotek, ale desítek. Stavební úřad udělil firmě pokutu ve výši 50 tisíc Kč. Pro úplnost je třeba dodat, že firma již v únoru 2022 byla ze strany stavebního úřadu vyzvána ke zjednání nápravy pro překračování maximálního odbaveného počtu kamionů.
K výši pokuty je také třeba říci, že firma WASSA Logistic, s.r.o. v poslední zveřejněné účetní závěrce, která je z roku 2020, udává obrat ve výši 215 mil. Kč a výsledek hospodaření ve výši 318 tis. Kč. Z tohoto pohledu se pokuta zdá marginální a podle dalšího vývoje nemotivující k nápravě. K té opravdu nedošlo, naopak navíc se z hal začal po 22. hodině ozývat hluk a další výrazný hluk se objevil při najíždění vysokozdvižných vozíků z haly do kamionů. Proto jsme 26.7.2023 požádali zástupce firmy o schůzku. Na schůzce nebyla práce po 22.hodině popřena, počty kamionů byly bagatelizovány s odkazem na vlastní evidenci. Následně jsme 3.8.2023 požádali o schůzku pana starostu, kterého jsme s uvedenými skutečnostmi seznámili. Pan starosta okamžitě vyslal na kontrolu tehdejšího tajemníka Ing. Chválu a pracovnici stavebního úřadu, která nám písemně potvrdila, že noční směny byly prokázány a bylo zahájeno další přestupkové řízení. V listopadu 2023 bylo řízení o přestupku ukončeno, firma byla uznána vinnou ze spáchání přestupku. Bylo prokázáno, že v období 3.7.2023 ? 15.9.2023 bylo odbaveno o 801 kamionů víc, než je povolený počet. Přesto byla pokuta stanovena ve výši 40 tis. Kč, s odůvodněním, že se jedná jen o mírné provinění, protože provozovatel měl zpracovanou hlukovou studii, která uváděla, že hlukovým limitům by vyhověl průjezd 88 kamionů v době od 6 do 22 hodin. Znovu uvádíme, že sám stavební úřad vydal stavební povolení a souhlas s užíváním stavby s limitem 18 kamionů. Jak jsme již uváděli bylo nám ze strany pracovnice stavebního úřadu sděleno, že při kontrole provedené panem tajemníkem byla nepovolená noční práce prokázána, ve vydaném rozhodnutí o přestupku alše došlo ke změně názoru a je uvedeno, že noční práce prokázána nebyla.
Situace v Nádražní ulici je špatná, komunikace je poškozená což nám potvrdila i Krajská správa silnic Libereckého kraje, která dokonce v roce 2022 nevydala souhlasné stanovisko se změnou stavby a s navýšením počtu obsloužených kamionů. Ono i vizuálně je poškození komunikace, především u vjezdů do areálu, vidět. Informaci jsme podávali i hejtmanovi Libereckého kraje, panu Půtovi, který nám sdělil, že si uvědomuje, v jaké bezvýchodné situaci obyvatelé Nádražní ulice jsou. Podle jeho sdělení není možné, jakkoliv omezit provoz na komunikaci. Liberecký kraj je za stavebně technický stav komunikace a z něho plynoucí
bezpečnost účastníků provozu zodpovědný a nezbyde mu než uvedenou komunikaci zrekonstruovat a odstranit závady ve stavebně technickém stavu. Pokud tuto informaci shrneme tak můžeme vyhodnotit, že i díky nadměrnému provozu ? nedodržování nastavených pravidel a jejich nedostatečné vymáhání způsobí poškození, které bude sanováno z peněz daňových poplatníků, a každý z nás tedy přispívá provozovateli areálu na jeho zisk.
Podle poslední zjištěné informace provozovatel areálu zpracoval dokumentaci pro změnu v užívání části stavby, kterou se snaží provést změny v počtu kamionů z 18 na 88 v době od 6 do 22 hodin, kde 40 kamionů je plánovaných v západní části, tedy u mateřské školy. Jen pozor, oproti dnešnímu stavu jde o 3 až 4násobný nárůst. Dalším požadavkem je rozšíření provozu i na noční dobu, ve které by do areálu mohlo vjet až 16 kamionů. Za celý den jde tedy o 104 kamionů a další osobní vozidla zaměstnanců. Za celý den jde o nárůst o 86 kamionů, tedy takřka nárůst pětinásobný. Požadavkem je také znovu povolení pojíždění vysokozdvižných vozíků po manipulační ploše. Vzhledem k noční práci to znamená i osvícení manipulačních ploch v nočních hodinách. V celé dokumentaci není uvedeno žádné opatření s pozitivním dopadem na mateřskou školku. Firma sice proklamuje, že západní manipulační plocha by měla být využívána jen mimořádně, ale pravdou posledních dnů je provoz především v době po 12.hodině, tedy v době poledního klidu dětí.
To vše tady již bylo, hlučné vysokozdvižné vozíky jezdily po manipulační ploše, v noci i ztlumené osvícení ploch ozářilo vnitřní prostory našeho domu. Chceme apelovat na to, že v době, kdy se ve stavebním řízení řešilo, jakým způsobem bude provoz firmy probíhat, se stanovily nějaké mantinely, které měly vyjádřit nejen potřeby firmy, ale i oprávněné zájmy obyvatel Nádražní ulice. Tyto mantinely by měly být již nepřekročitelné. Uvědomme si prosím, že souběžně s areálem firmy je 6 rodinných domů, ve kterých bydlí chrastavští obyvatelé. Dva domy, které jsou u obou vjezdů jsou na hranici chodníku, tedy 15 metrů od hranice areálu. Již v současné době je život u areálu špatně snesitelný, i přes zavřená okna s trojsklem rány při nakládání a pískání signalizace kamionů při jízdě zpět přehluší vše v bytě. To nemluvíme o otřesech při průjezdu a brždění kamionů při vjezdu do areálu.
Vážení zastupitelé, děkujeme za přečtení našeho souhrnu a doufáme, že se situací v Nádražní ulici budete zabývat.
V Chrastavě dne 6.2.2024
MUDr. Eva Zatočilová Gabriela Žďárská Ing. Zdeněk Žďárský
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wassa



Založen: 1.11.2023
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2024 7:27 am    Předmět: Re: Informace podaná zastupitelstvu města Citovat

Žďárský napsal:
Dobrý den všem.

v minulém týdnu jsme za obyvatele domu č.p.98 odeslali členkám a členům zastupitelstva města Chrastavy souhrn informací týkajících se provozu výrobně skladovacího areálu. Tuto informaci nyní i zveřejňujeme.

Zároveň během jednání zastupitelstva byla ze strany provozního ředitele přednesena informace o možném zrušení či přesunutí provozu chráněné dílny, a to i z důvodu našich stížností na hluk, který dílna provozuje. Jednoznačně se ohrazujeme proti této informaci, nezakládá se na pravdě. Provoz chráněné dílny nebyl z naší strany nikdy napaden. Jediné co napadáme je neustálé překračování počtu odbavených kamionů a hluk, který z tohoto provozu vzniká.


Dobrý den, pane Žďárský,
můžete mi vysvětlit, proč se moje včerejší informace o vašich stížnostech na hluk související s provozem chráněné dílny nezakládá na pravdě?

Chráněnou dílnu provozujeme na západní straně haly. Je tedy nejblíže vašemu domu a pouze zde tedy může vznikat jediný skutečný hluk, který vás může nějak přes den obtěžovat. Prakticky neustále na nás prostřednictvím stavebního úřadu, města, krajských správ,.. útočíte s připomínkami na věci, souvisejícími také s tímto provozem, např. lidé se baví na hlas(na druhé straně rušné ulice?), lidé kouří(asi 30m od vašeho domu?), přejezdy VZV(el.vozík bez návleků s napevno upevněnými vidlemi?), kamiony se nakládají / vykládají(kolmo na váš dům, směrem ke školce, která nikdy neměla problém?), kamiony odjíždí / přijíždí, vrzající samočinná el.brána, včera vám vadilo nějaké rádio...(?) To není pravda?

Tak dlouho jsme řešili nějaké vaše nepřiměřené připomínky našimi ústupky s jasným dopadem do postupného omezování provozu, až to prostě přestalo dávat smysl.

Neustále máte potřebu situaci a dění v okolí zbytečně a hlavně záměrně, a také beztrestně dramatizovat, ale od důsledků se distancujete?

Pane Žďárský, nechápu jedinou věc. To opravdu není žádnému zdejšímu čtenáři divné, že se tolik soustředíte hlavně na východní vjezd, vzdálený od vašeho domu 150-200 m, kde vám žádnou újmu nemáme šanci způsobit???

Nebylo by už na čase konečně zveřejnit ten pravý důvod, proč to všechno děláte? Informovat zdejší čtenáře, co za tím vším z vaší strany stupňovaným tlakem je? Sdělit konečně veřejnosti váš záměr, který zná zdejší stavební úřad, pan starosta, všechny obory, správy a instituce v Liberci, a nevím kde ještě. Kde všichni vědí, čeho chcete dosáhnout, a že veřejné blaho to tedy rozhodně není? Děkuji.

Kamil Knittel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zatocilradim



Založen: 18.4.2022
Příspěvky: 40

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2024 6:00 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den
Doporučuji shlédnout záznam ze včerejšího zasedání zastupitelstva města Chrastava. Zazněly zde velmi podstatné informace. Včetně potvrzení o nedodržování nastavených pravidel přímo od provozního ředitele firmy Wassa.

https://www.youtube.com/live/RXRJBwGVlkA?feature=shared
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wassa



Založen: 1.11.2023
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2024 7:35 pm    Předmět: Citovat

zatocilradim napsal:
Dobrý den
Doporučuji shlédnout záznam ze včerejšího zasedání zastupitelstva města Chrastava. Zazněly zde velmi podstatné informace. Včetně potvrzení o nedodržování nastavených pravidel přímo od provozního ředitele firmy Wassa.

https://www.youtube.com/live/RXRJBwGVlkA?feature=shared


Dobrý den, pane Zatočile,
určitě máte namysli také ty podstatné informace o tom, že je vaše počínání jedním z hlavních důvodů, proč chceme na chrastavské pobočce ukončit provoz chráněné dílny(cca 35 lidí)?
Když tedy máte tak čisté úmysly, tak proč hned dnes ráno, po včerejším jednání zastupitelstva, voláte na naše lidi přes náš plot, a snažíte se před nimi vaše počínání nějak ospravedlnit??? Svědomí???

Můžete prosím už konečně sdělit občanům skutečný důvod, proč to všechno děláte??? Že vám o ty kamiony a nějaký pro vás imaginární hluk na východní bráně vůbec nejde! O těch kamionech, co na východní bránu přijíždí, byste přece bez kamery natočené do Nádražní ulice jinak vůbec nevěděl. Věřím, že by občany zajímalo, co je skutečnou příčinou vašeho počínání, a možná by to do celé věci vneslo zcela jiné světlo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GKCHRASTAVA



Založen: 6.11.2007
Příspěvky: 147

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2024 9:33 pm    Předmět: vzak pro WASAA Citovat

A představte se , že my co bydlíme poblíž východního nakládacího prostoru sakra víme o každém kamionu co vjede do areálu. Sakra víme o každém přejezdu VZV přes plechová nájezdy, A to se děje od 6 ti ráno do 22 té večer bez přestání. A představa , že toto bude od neděle 22te hodiny do Soboty do 16te? , Klidně Vám dovolím si u nás posedět a zaposlouchat se . Ad rušení chráněné dílny? Myslím si že nemluvíte úplnou pravdu. Mm trochu jiné informace jak to ve skutečnosti. Informace hodně blízké skutečnosti. Bohužel zatím jen útočíte a zastrašujete lidi, kteří chtějí jen v klidu žít ve svém vysněném domově.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Wassa



Založen: 1.11.2023
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: st únor 14, 2024 8:28 am    Předmět: Re: vzak pro WASAA Citovat

GKCHRASTAVA napsal:
A představte se , že my co bydlíme poblíž východního nakládacího prostoru sakra víme o každém kamionu co vjede do areálu. Sakra víme o každém přejezdu VZV přes plechová nájezdy, A to se děje od 6 ti ráno do 22 té večer bez přestání. A představa , že toto bude od neděle 22te hodiny do Soboty do 16te? , Klidně Vám dovolím si u nás posedět a zaposlouchat se . Ad rušení chráněné dílny? Myslím si že nemluvíte úplnou pravdu. Mm trochu jiné informace jak to ve skutečnosti. Informace hodně blízké skutečnosti. Bohužel zatím jen útočíte a zastrašujete lidi, kteří chtějí jen v klidu žít ve svém vysněném domově.


Dobré ráno,
využil bych té nabízené možnosti a rád bych se s vámi sešel. Můžete mě prosím kontaktovat? Určitě mě zajímá ten hluk u vás, a pak se chci dozvědět, kde jsem situaci kolem chráněné dílny nějak upravil, nebo zkreslil, resp. který váš zdroj má lepší informace, než se kterými pracuji já sám.

Opět uvádíte, že někde útočím a zastrašuji. Znovu jsem pročetl své příspěvky, a nevím, kde tak činím. Věřím, že až se poznáme, tak sám uvidíte, že spíš preferuji cestu dohody a hledání řešení, za předpokladu, že k tomu je nějaký prostor a zájem.

Předem děkuji.

Kamil Knittel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Žďárský



Založen: 24.6.2008
Příspěvky: 9

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2024 8:18 am    Předmět: Citovat

citace:
Dobrý den, pane Žďárský,
můžete mi vysvětlit, proč se moje včerejší informace o vašich stížnostech na hluk související s provozem chráněné dílny nezakládá na pravdě?


Dobrý den pane Knittele,

velmi dobře víte, že to pravda není. Pro vysvětlení, před poměrně dlouhou dobou jste pro zaměstnance vyhradili místo pod rampou u kanceláře, tam, kde máte umístěný velký slunečník. Od té doby jsme nevznesli jedinou připomínku týkající se možného hluku způsobeného zaměstnanci. Mám pocit, že se tímto útokem na nás schováváte před možnou negativní publicitou plynoucí z dopadu zrušení, přesunutí nebo omezení provozu chráněné dílny. Pokud si i nadále trváte na tom, že jsme příčinou zrušení nebo přesunutí chráněné dílny, uveďte prosím fakta, zveřejněte obsah a termín podání stížnosti. Zrušení provozu chráněné dílny neřeší primární problém hlučnosti, na který upozorňujeme, který je způsoben množstvím kamionů, který překračuje povolené množství. Naše výhrady k hlučnosti a překračování povoleného množství kamionů (a dle tohoto fóra nejenom naše), jak jste mohl registroval na jednání zastupitelstva a zde z příspěvků, jsou ve svém obsahu konzistentní.

Opakovaně fabulujete o důvodu, který nás vede ke zveřejňování skutečností týkajících se provozu areálu firmy. V předchozím odstavci to máte napsané. Provoz, kdy se setrvale odmítáte podřídit vydanému rozhodnutí o užívání stavby, negativně ovlivňuje životy obyvatel v okolí. Ze všech stran areálu jsou obytné budovy, ve kterých žijí lidé, to není naše pracoviště na několik hodin, ale místo k životu. A to je ten důvod našeho snažení. I přes zjevnou snahu o bagatelizaci problému si hluku který vytváříte samozřejmě musíte být vědomý, v areálu firmy se pohybujete, rány při najíždění VZV a další hluk zcela jistě slyšíte. A jinak nám přisuzujete i sdělení, která nejsou naše (např.rádio). A vrzající bránu mám i se zvukem na videu (otevřeno 4:25 hod).

Stejně jako v příspěvku GKCHRASTAVA Vám také nabízím možnost si u nás v domě sednout a poslouchat. V případě, že provoz areálu zůstane ve stejném rozsahu jako kdykoliv jindy, uslyšíte sám.

Zdeněk Žďárský
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wassa



Založen: 1.11.2023
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2024 10:45 am    Předmět: Citovat

Žďárský napsal:
citace:
Dobrý den, pane Žďárský,
můžete mi vysvětlit, proč se moje včerejší informace o vašich stížnostech na hluk související s provozem chráněné dílny nezakládá na pravdě?


...Od té doby jsme nevznesli jedinou připomínku týkající se možného hluku způsobeného zaměstnanci.

Pokud si i nadále trváte na tom, že jsme příčinou zrušení nebo přesunutí chráněné dílny, uveďte prosím fakta


Dobrý den,
bohužel, je to pravda, uvádím některé z nich:
1) Mluvení lidí před šestou hodinou ranní, při příchodu lidí do práce
2) Mluvení a kouření lidí kolem přestávek
3) Hluk z chráněné dílny v letních měsících, kdy byla vrata otevřena z důvodu větrání prostor v parných dnech (tak tady bylo to rádio)
4) Brzké časy vývozu odpadů produkovaných CHRD
5) "Bouchnutí kontejneru" při pokládání na zem (standardní vývoz papíru a fólie), což vám podle vás dokonce způsobuje praskliny někde v domě, 50 m od vašeho domu
6) Venkovní přejezdy ještěrek s návleky

Na řadě z nich jsme zapracovali, už tedy neplatí, přesto některé opakovaně používáte s úmyslem situaci zhoršovat. Třeba tu s těmi přejezdy VZV venku s návleky prakticky vždy. Vozík je ale dávno elektrický, má jedny dlouhé vidle v celku, bez návleků, které musí být na hydraulické otoči napevno přichycené fixačními kameny, což jsou. Tudíž je VZV bez hluku. Kdo neví, jak to opravdu je, vám dá za pravdu. Vidíte, a tohle všechno už pak nebude třeba, tudíž už to nebude argument.

Pane Žďárský, reaguji na vaši poznámku o videozáznamu se zvukem ze zadní brány v nočních hodinách. Takže už nás tedy kamerami i se zvukovým záznamem neoprávněně sledujete kompletně, tedy vlastně celou Nádražní ulici?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Žďárský



Založen: 24.6.2008
Příspěvky: 9

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2024 11:41 am    Předmět: Citovat

citace:
Pane Žďárský, reaguji na vaši poznámku o videozáznamu se zvukem ze zadní brány v nočních hodinách. Takže už nás tedy kamerami i se zvukovým záznamem neoprávněně sledujete kompletně, tedy vlastně celou Nádražní ulici?


Dobrý den,

ne, nesledujeme. Natočil jsem to na telefon, když jsem odcházel z domu, včetně zvuku. A když už jsme u kamer, tak kamera na hale směřující na náš dům je atrapa?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zatocilradim



Založen: 18.4.2022
Příspěvky: 40

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2024 1:21 pm    Předmět: Citovat

Běžte si poslechnout ty rány při nakládce a vykládce kamiónů v západní části u MŠ. Zrovna teď v tuto chvíli. To je jeden z těch problémů na který tu opakovaně upozorňujeme. Hrozné rány. V době poledního klidu v MŠ a tak je to téměř každý den.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petrtlach



Založen: 29.4.2007
Příspěvky: 136
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: pá únor 16, 2024 2:19 am    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Docela se zde bavím, píše se zde o "Chráněné dílně" , při tom něco takového neexistuje 13 let. Nově se to má jmenovat "Chráněné pracovní místo". Laughing Laughing Jen tak "pro forma".

Já už jsem to tu asi psal, to je takový problém se sejít, tedy na místě a navrhnout si opatření, tedy zjistit fakta, co kde a jak dělá problém a případně stanovit odstranění. Zapřáhnout s řešení "bezpečáka" Wassa. Měl by poradil.

Pokud jde o provoz vozidel, nedá se tím nic dělat než dodržovat limity Wink Nebo požádat o navýšení , ale s tím by asi byla spojena asi i úprava vozovky, protože není určena pro takovou dopravu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petrtlach



Založen: 29.4.2007
Příspěvky: 136
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: pá únor 16, 2024 2:20 am    Předmět: Citovat

zatocilradim napsal:
Běžte si poslechnout ty rány při nakládce a vykládce kamiónů v západní části u MŠ. Zrovna teď v tuto chvíli. To je jeden z těch problémů na který tu opakovaně upozorňujeme. Hrozné rány. V době poledního klidu v MŠ a tak je to téměř každý den.


Tak dodnes nevím, jak to vyřešili v Grupo Antolinu, ale tam tenhle problém byl řadu let, ale vyřešili.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Wassa



Založen: 1.11.2023
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2024 12:14 pm    Předmět: Citovat

petrtlach napsal:
zatocilradim napsal:
Běžte si poslechnout ty rány při nakládce a vykládce kamiónů v západní části u MŠ. Zrovna teď v tuto chvíli. To je jeden z těch problémů na který tu opakovaně upozorňujeme. Hrozné rány. V době poledního klidu v MŠ a tak je to téměř každý den.


Tak dodnes nevím, jak to vyřešili v Grupo Antolinu, ale tam tenhle problém byl řadu let, ale vyřešili.


Zkusím se s nimi spojit a prověřit. Díky za informaci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wassa



Založen: 1.11.2023
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2024 12:18 pm    Předmět: Citovat

petrtlach napsal:
Laughing Laughing Docela se zde bavím, píše se zde o "Chráněné dílně" , při tom něco takového neexistuje 13 let. Nově se to má jmenovat "Chráněné pracovní místo". Laughing Laughing Jen tak "pro forma".

Já už jsem to tu asi psal, to je takový problém se sejít, tedy na místě a navrhnout si opatření, tedy zjistit fakta, co kde a jak dělá problém a případně stanovit odstranění. Zapřáhnout s řešení "bezpečáka" Wassa. Měl by poradil.

Pokud jde o provoz vozidel, nedá se tím nic dělat než dodržovat limity Wink Nebo požádat o navýšení , ale s tím by asi byla spojena asi i úprava vozovky, protože není určena pro takovou dopravu.


Dobrý den, pane Lachu,
tady není hlavní problém v tom, se sejít. Také to není o hledání řešení, i kdybychom sebevíc chtěli. Protože kdyby ano, tak se primárně soustředí na západní bránu, tedy provoz hlavně před svým domem, a řeší hlavně sebe.
Místo toho tu poukazují prakticky pouze na východní bránu, kde se odehrává hlavní zásobování haly, ale která je ničím nijak neomezuje, a těch 18 kamionů.
Proto pořád doufám, že tu zveřejní také jejich skutečný a jediný důvod, a osobní zájem, proč to vlastně celé dělají. Potom teprve všichni ostatní uvidí, co za tím od začátku je, a i to jejich sledování východní brány nakonec bude dávat smysl.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Strana 5 z 9

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com