Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Pro voliče ČSSD v parlamentních volbách - Michal Vereščák

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: po květen 17, 2010 7:05 pm    Předmět: Pro voliče ČSSD v parlamentních volbách - Michal Vereščák Citovat

Dobrý den,
jak zajisté všichni Chrastaváci vědí, nejsem voličem či příznivcem ČSSD ani náhodou, naše světonázory se diametrálně liší a přeji ČSSD v Parlamentních volbách krutou porážku. Ale na druhou stranu jsem také realista a vím, že i zde v Chrastavě bude ČSSD mít své voliče a ČSSD v Libereckém kraji své(ho) poslance.
A protože svět není černobílý, vězte, že mám i mezi kandidáty na poslance z řad ČSSD svého kdysi studenta dnes výborného kamaráda. A proto vyzývám Ty z Vás, kteří mají jiný světonázor než já a budou volit v parlamentních volbách ČSSD (a kteří zároveň uznávají mě jako starostu města v mé snaze o zvelebování našeho krásného městečka), kroužkujte č.9 Michala Vereščáka.
Michala Vereščáka jsem kdysi poznal jako svého studenta, studenta chytrého a zvídavého. Naše cesty se poté rozešly, ale poté se po dalších letech opět střetly - já v roli starosty on v roli vedoucího Úřadu regionální rady. Velice mě a vlastně celému městu pomohl při vyřizování všech složitých náležitostí při získávání dotace na CVA (bývalá školní jídelna dnes sídlo Společenského klubu).
Starosta města musí při vyjednávání a získávání dotací často komunikovat s politiky z různých politických stran. Jsem si jist, že v případě, že budu moci i po komunálních volbách vést naše město a zároveň v případě, kdyby byl poslancem za ČSSD zvolen Michal Vereščák, byla by spolupráce při prosazování zájmů Chrastavy plodná a účinná.

Takže prosím, nevolte ČSSD, ale pokud jí přesto volit budete, kroužkujte č.9 Ing. Michala Vereščáka.

http://www.chrastava.cz/info/strany/dopis-verescak.pdf
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petr



Založen: 26.8.2007
Příspěvky: 150

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 6:49 am    Předmět: Citovat

díky pane starosto za tento příspěvek -oceňuji ho. Přesně takto budu postupovat. Bohužel leader v tomto kraji za ČSSD není můj kůň a pana Vereščáka mám "prověřeného" z mnoha zdrojů.

Jen Vás trochu podezírám z záměrně nepřesné informace o "kroužkování" neměl by tam být křížek, jinak je hlas neplatný Smile) (je to žert)

Jak jsem psal v jiném příspěvku osobně bych volil způsobem "křížkování" v průřezu všech kandidujících subjektů. to je dle mého pravá volba občana a ne systém, kdy někdo někde navolí nějaké figurky na vrchní místa kandidátek a občane máš smůlu.

Ještě jednou díky Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka



Založen: 8.2.2010
Příspěvky: 18
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2010 1:35 pm    Předmět: Citovat

.... já bych i ČSSD volila, některé nápady mají i slušné, ale s tím kakaovým Krausem to vážně Paroubek přehnal. Takže asi to bude knížepán. Katka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kittner Jiří



Založen: 21.5.2010
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 9:52 am    Předmět: Citovat

Dobrý den Michale,
byl jsem upozorněn na Váš článek. Plně souhlasím a jelikož Michal Vereščák nyní pracuje u mne na magistrátu, mohu potvrdit vše, co jste napsal. Já mám jen jeden problém, vyjde li to Michalovi, přijdu o schopného vedoucího odboru ( rada ho do této funkce v úterý jmanovala), no budu to muset nějak přežít.

J.Kittner
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 2:09 pm    Předmět: Likvidace Michala vereščáka Citovat

Likvidace Michala Vereščáka
Liberecká ČSSD zlikvidovala Michala Vereščáka za dva příspěvky uvedené zde na chrastavském foru (o kousek výše). Ano čtete dobře viz.
http://www.novinky.cz/domaci/201407-cssd-vyskrtla-kandidata-kvuli-obavam-ze-prebehne-k-pravici.html

Ještě někdo chce volit ČSSD?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 2:28 pm    Předmět: Pravý důvod likvidace Michala Vereščáka Citovat

Pravý důvod likvidace Michala Vereščáka
ČSSD dosud vždy získal ave volbách v Libereckém kraji 3 mandáty z 8 poslanců. Stejný zisk očekává i letos. Pokud by Michal Vereščák přeskočil, vyšoupnul by ze zisku poslaneckého mandátu dosavadní trojku Michala Krause - to je jediný a pravý důvod vyškrtnutí Michala Vereščáka.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka



Založen: 8.2.2010
Příspěvky: 18
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 2:37 pm    Předmět: Citovat

"?Nechával dokonce přelepovat plakáty i Michala Krause, který je v pořadí na třetím místě kandidátky,? zmínil Dušek. Hřebíčkem do Vereščákovy rakve patrně byla i veřejná podpora libereckého primátora Jiřího Kittnera (ODS) a chrastavského starosty Michala Canova (TOP 09)."

pan starosta Canov trefil hřebíček na hlavičku.Byl to ale polibek smrti. Kakaový Kraus se podělal strachy a nepohodlný kandidát musí zmizet v propadlišti dějin... historie se opakuje, minule pan Němec, nyní pan Veverščák..... jen tak dál socani Katka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr



Založen: 26.8.2007
Příspěvky: 150

PříspěvekZaslal: čt květen 27, 2010 7:22 am    Předmět: Citovat

velmi nepříjemné ,ale co dělat - prostě úděl velkých stran - něco je naplánováno a někdo se vymyká. Jen mě mrzí, vlastně ani mě to nepřekvapuje, že stejnou procedurou prošla pražská kandidátka VV kde byli vyřazeni dva kandidáti z prvních míst a o tom se nepíše. Holt konkurence před branou je důležitější než konkurence za domem .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 5:38 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,
ke kauze Vereščák jsem se dovolil vyjádřit ve druhé části svého článku uveřejněném na Neviditelném psu
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-studentske-volby-a-verescak-dwo-/p_politika.asp?c=A100530_180910_p_politika_wag
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 5:48 am    Předmět: Citace článku Jiřího Kittnera z MF DNES 29. 5. 2010 Citovat

Článek libereckého primátora Jiřího Kittnera zveřejněného v MF DNES v sobotu 29. května 2010:

Jak to bylo s podporou ?agentovi pravice?
?Dobrý den Michale, byl jsem upozorněn na Váš článek. Plně souhlasím, a jelikož Michal Vereščák nyní pracuje u mne na magistrátu, mohu potvrdit vše, co jste napsal. Já mám jen jeden problém, vyjde-li to Michalovi, přijdu o schopného vedoucího odboru (rada ho do této funkce v úterý jmenovala, no, budu to muset nějak přežít).? Tato slova, uvedená na webu města Chrastavy jako reakce na článek pana starosty, jsou podle pana Duška, šéfa sociálních demokratů v kraji, tou ?mediální podporou významného regionálního zástupce strany, jež zpochybňuje program ČSSD?, Michalu Vereščákovi a zakládají, dle jeho vyjádření, podezření, že by se pan Vereščák mohl po volbách stát přeběhlíkem. Z dalšího textu vyvozuji, že asi mnou řízeným. Nepřísluší mi hodnotit dění a kroky ČSSD, normálně by mě to také v životě nenapadlo, ale výše uvedeným nesmyslem jsem byl touto stranou zatažen do jejích vnitrostranických sporů, a tak se vyjádřit chci. Nevím, jaké byly skutečné důvody stažení pana Vereščáka z kandidátky ČSSD, ale hloupější, trapnější, a kdyby nešlo o vážnou věc, tak i komičtější důvod snad ani vymyslet nelze. Ano, s panem Vereščákem spolupracuji, je zaměstnancem města Liberce a odborníkem na čerpání evropských dotací. V současné době je vedoucím odboru odpovědného za realizaci programů IPRM v objemu převyšujícím 1,25miliardy korun. Toto místo získal v řádném výběrovém řízení díky svým schopnostem a jeho politická příslušnost v rozhodování nehrála roli. S Michalem jsem v kontaktu často, protože jím řízený odbor patří pod gesci primátora a troufnu si tedy tvrdit, že ho znám i jako člověka. Dala by se k jeho charakteristice použít parafráze výroku o tom, že kdo v mládí není socialistou, nemá srdce. Michal je odborníkem na svou práci a má nejen srdce, ale i silné sociální cítění, a proto je také členem ČSSD. Z mnoha i neformálních rozhovorů s ním vím, že by ani na vteřinu neuvažoval o nějakém přestupu a mne by také nenapadlo s ním něco takového řešit. O to je jeho podezíraní z úmyslu zradit a stát se ?agentem pravice? absurdnější. Pro mne osobně věc skončila dobře, z rozhodnutí ČSSD se Michal do parlamentu určitě nedostane, a já tak o svého vedoucího odboru nepřijdu. Dobrá zpráva, ale radost z ní nemám. Jiří Kittner
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka



Založen: 8.2.2010
Příspěvky: 18
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 8:24 am    Předmět: Citovat

Pana Vereščáka je mi také líto. Z "úspěchu" kakaového Krause mám upřímnou radost. Zde se naplno projevilo staré české přísloví: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Zdraví Katka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com