|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Honza 682
|
Zaslal: út září 14, 2010 7:34 am Předmět: Re: Hyenismus mezi "pomocníky" ve škole |
|
|
Zdravím,
je sice hezké, že se lomax omluvil, ale z poloviny má pravdu, kterou si tady nechcete přiznat. Z vlastní zkušenosti jsem nekolikrát viděl, že pracovníci rychlé roty se přehrabávali v dovezeném oblečení, což by nebylo nic neobvyklého, ale když si to začali zkoušet, tak to již zvláštní bylo. Ale jak se říká, když nikoho nechytíte za ruku, tak nemůžete nic dokázat.
Myslím, že odpověď pana starosty "OK" není na místě. Odpověď pro lomaxe a lidi stejného či podobného názoru by měla být ve smyslu: že při takovém nasazení, jaké bylo po povodni nemůžete uhlídat každého a proto na 100% se Vy ani p. Trpišovský nemůže zaručit za to, že se nic takového nestalo.
A to je asi tak podstata celého problému. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út září 14, 2010 1:55 pm Předmět: To: Honza 862 |
|
|
Dobrý den,
děkuji za instrukci jak mám odpovídat, nicméně já opravdu nemohu a nechci obviňovat své spoluobčany bez důkazů a informací. A s lomaxem (i prostřednictvím soukromých zpráv) jsem vzájemně v pohodě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza 682
|
Zaslal: st září 15, 2010 11:43 am Předmět: Hyenismus mezi "pomocníky" ve škole |
|
|
Prosím, není zač. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|