|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nováková
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 3:33 pm Předmět: stížnost |
|
|
Měla bych dotaz na zastupitelstvo. Bydlím na Barandově, leta tu není rozhlas, silnice dole je rozbitá/ plynaři to nedali do pořádku/.Když jsem je byla poprosit na vašem úřadě /p. Bartoše a pana vedoucího/ jestli by to aspoň nespravili,bylo mi řečeno,že má přednost např. sídliště kde je více lidí a oprava je drahá.Někdy si připadám,že bydlím na nejhorší vesnici. Hlavně,že jste opravili úřad ,aby jste se v něm dobře cítili a nám můžou kaluže stříkat až na záda. Já vím,že stejně s tím nic neuděláte,ale mě to nic nestojí a platím daně jako ostatní. Nováková |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
Vážená paní Nováková,
oprava komunikací se koná v rozsahu, které umožnuje rozpočet města. V letošním roce cca 3,5 mil. Kč přičemž nejnutnější požadavky jsou za cca 15 mil. Kč. Nedovedu proto v tuto chvíli říci, kdy dojde k opravě komunikace, kterou uvádíte.
Co se rekonstrukce radnice týká. Byla to první zásadní oprava radnice v katasrofálním stavebním stavu po xxx letech a na dalších xxx let. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nováková
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 2:32 pm Předmět: odpověď |
|
|
Vážený pane Canove,děkuji Vám za odpověď, tu samou jsem čekala. Musela bych Vám jedině tu kaluž /rybník/ dovést před Váš dům a nebo radnici. Jedná se o louž před garážema..Kdyby Vaši vedoucí přemýšleli ,tak když byl vyřezaný asfalt přes silnici , stačilo dát na dno 1 rezatou lešeňovou 3m. trubku a voda by odtékala na druhou stranu, kde to nikomu nevadí.Věnovali by jsme ji Vám/ten den jsme nebyli doma/.Podívat by jste se tam měli jít, po dešti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nováková
|
Zaslal: st září 05, 2007 12:38 pm Předmět: |
|
|
Vážený pane Canove,
musím Vám poděkovat,protože došlo na opravu naší silnice na Barandově
a jsme spokojeny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: st září 05, 2007 4:33 pm Předmět: Poděkování |
|
|
Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|