Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
chrudos
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 7:42 pm Předmět: Stav Liberecké ulice |
|
|
Nedá mi to nenapsat,
nejsem šťoural ani bručoun, ale stav vozovky celé Liberecké ulici mě nenechává klidným pokaždé, když jí projíždím. Je pěkné, že je již termín Chrastavských slavností, ale nebylo by lepší investovat jinde než do drahého ohňostroje, viz Hrádek a slavnosti? Děkuji za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:42 pm Předmět: |
|
|
Obávám se, že nelze. Komunikace patří Liberci a nikolikv Chrastavě. Ale poté co to tam vysála Neumannka se asi nechytáte Jinak máte pravdu, je to hrůza. Od zhora až ke Koruně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po únor 14, 2011 12:39 pm Předmět: To: chrudos |
|
|
Dobrý den,
uživatelka Mihuna má pravdu. Liberecká ulice je v majetku Libereckého kraje nikoli města Chrastava. Samozřejmě nám není zoufalý stav této ulice lhostejný, nicméně jediné řešení je oprava na náklady majitele (tj. Libereckého kraje). Kdy se Lbc kraji podaří na toto sehnat peníze nevím, ale na problematiku nejen této ulice v Chrastavě kraj upozorňujeme a o opravu usilujeme.
Nevím jak Hrádek a slavnosti, vím však že Hrádek dělá řadu kulturních akcí.
Co se ohňostroje o slavnostech týče - jedná se o jeden jediný ohňostroj za rok - máme ho hluboko pod cenou - díky velmi dobrým vztahům platíme za ohňostroj v tržní hodnotě cca 100 tis. Kč pouze čtvrtinu tj. 25 tis. Kč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:01 pm Předmět: To: chrudos |
|
|
Ještě jednou dobrý den,
pro doplnění uvádím, že mě právě můj rezortní kolega z Hrádku nad Nisou pan Martin Půta telefonicky sdělil, že na Hrádeckých slavnostech 2011 bude ohňostroj též (v nákladech pro město Hrádek cca 30 tis. Kč). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|