|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
spebo
|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 8:21 pm Předmět: Rozbitý ostrůvek pro chodce naproti Penny |
|
|
Dobrý den,
vážený pane starosto,
prosím, mohlo by vedení Města "zatlačit" na Krajskou správu silnic ohledně opravy ostrůvku pro chodce naproti PENNY, resp. ordinace MEDICA - je to tam na můj vkus rozbité už moc dlouho a rozhodně oprava nemůže představovat nějakou "obrovskou" investici - a navíc pevně věřím, že toto netrápí jen mě..... .
Děkuji za pomoc.
S. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 1:33 pm Předmět: To: spebo |
|
|
Dobrý den,
psal jsem to na již jiném místě. Liberecký kraj dosud neopravil ani jednu jedinou komunikaci ani jeden jediný metr v rámci nápravy povodňových škod na území celého Libereckého kraje (práce co dělá v Pobřežní je 2. etapa II/592 Přeložky a je dotováno z EU a dotačně nesouvisí s povodněmi).
Vámi uvedené místo je alespoň v úseku, kde o dotaci nakonec Lbc kraj požádal (viz. http://www.chrastava.cz/2011/komun-snad.htm ) na rozdíl od jiných úseků v Chrastavě jako Vítkov či AH či Liberecká ul. a tak snad bude opraveno v příštím roce (dosud ovšem nemá kraj zajištěnu svoji spoluúčast).
Přes výše uvedené zkusím na zítra úrovni ředitele KSS LK, aby toto opravili navíc (ale nečiním si moc veliké naděje na úspěch, KSS LK nemá peněz nazbyt a nemůže za způsob (ne)sehnávání peněz na opravy ze strany Libereckého kraje). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spebo
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
Vážený pane starosto,
děkuji, že se podařila zatím alespoň částečná oprava tohoto ostrůvku. Snad to příští rok KSS opraví pořádně.
S. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|