Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Dárcovské pohlednice
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Chrastava -> Nabídka povodňové pomoci
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: út říjen 26, 2010 10:27 am    Předmět: Náhled dárcovských pohlednic Citovat

Zveřejňuji na žádost paní Blanky Vávrové náhled dárcovských pohlednic:
URL je http://www.chrastava.com/starosta/pohlednice.jpg
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 10:31 am    Předmět: Citovat

Ve středečním čísle MF Dnes vyšel článek o pohlednicích. Na konci je věta, která mne naštvala, i když jsem za článek vděčná. Veškeré peníze získané prodejem předám lidem. Při 1.vydání nemusím ani odečítat daň z příjmu, protože mi na berňáku řekli, že zde nebude příjem takový, aby bylo nutné daň platit. Oficiálně totiž dar nemohu dát bez různých dalších papírů. A protože vše odevzdávám, nechtěla jsem z těchto peněz platit sama ještě i daň. Pokud se pohledy prodají, nechám dotisknout 2.vydání. Tam si odečtu pouze náklady na tisk. Veškeré doklady mám k dispozici k nahlédnutí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 8:30 pm    Předmět: Citovat

Má žádost o tiskovou opravu zaslaná mailem:
Vážený pane Šebelko,
děkuji Vám za článek uveřejněný v MF Dnes 27.10.2010. Moc Vás ale prosím o výraznou opravu. Poslední odstavec - "Peníze za soubory mi jen pokryjí náklady ...." totiž naznačují, že peníze vybrané z prodeje pohlednic zkrátím o své výdaje. Toto tvrzení poškodí prodej, protože ti, kteří by skončili pouze u nákupu souborů a další pomoc neplánují, si řeknou, že nebudou strkat peníze nějaké Vávrové, která by chtěla zbohatnout na neštěstí druhých. Pravda je taková, že můj dar jsou i ty náklady na tisk, telefony aj.
Veškeré peníze získané prodejem pohlednic předám lidem. Pokud se všechny pohledy prodají, nechám dotisknout 2.vydání. Jedině v tom případě si odečtu náklady na tisk a to pouze dotisku. Všechny doklady mám k dispozici k nahlédnutí.
Dnes jsem obvolávala lidi a uklidňovala je, že dostanou i peníze za prodej. Ale informovat takto možné možné kupující nelze. Samozřejmě jde o kontakt mezi dárci a obdarovanými, ale další jednání kupujících ovlivnit nemohu. To, zda lidé dostanou peníze ze samotného prodeje, ano. Proto prosím o zveřejnění vět od Veškeré peníze... k ...dispozici k nahlédnutí., tj. celý druhý odstavec. Děkuji za pochopení. Blanka Vávrová....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 12:26 pm    Předmět: Citovat

Omlouvám se za zpoždění prodeje pohlednic. Kvůli problému na ústředně nám opět nešel 14 dní internet. V práci sice net máme přes telefonní kartu, ale nemohu tam pohledy nabízet, takže se prodej značně zbrzdil. Jsem vděčná infocentru, protože prodali 10 souborů a dalších 10 jim dnes dodám. Bohužel se obávám, že původní záměr zatím příliš, až na výjimky, nevychází. Do Vánoc budu pokračovat, před Štědrým dnem vyplatím, co se zatím vybralo a domluvíme se, jestli vám předám neprodané pohlednice, nebo je budu dál nabízet k prodeji jako soubory. Pan Sabol, jeden z dárců, slíbil, že se pokusí požádat ČEZ o další úlevy na platbách pro lidi postižené povodní i pomocí zapojení médií. Protože se zdá, že nemluví do větru a umí, doufám, že se mu to podaří. Je to dobrovolník, který pomáhal i v Pákistánu, při zemětřesení na Haity aj..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 1:05 pm    Předmět: Citovat

Prosím všechny, jichž se to týká, o vyzvednutí výtěžku z prodeje dárcovských povodňových pohlednic. Ať už pro mou neschopnost lépe pohledy na internetu nabízet, nebo proto, že jsme od povodní často bez funkčního internetu, nyní bohužel navíc i problémy se zlomeným a sešroubovaným kotníkem, prodej nešel, jak bych si přála. Ve spolupráci s infocentrem Chrastavy - velký dík tamním pracovníkům za ochotu, bylo vybráno 4.800,-, což je 192,- Kč na jednoho (rozdíl do 200,- dorovnávám). Protože pohledů zbylo ještě mnoho - v infocentru 9 souborů, já mám ještě 19 celých souborů + 20 pohlednic z načatého, prosím všechny dotčené, aby mi dovolili během vánočních svátků prodej přes AUKRO, na který jsem si sama netroufla. O svátcích zde budu mít syna, který mi pomůže. 19 souborů prodáno v celku, 5 pohlednic koupil pan Sabol, dárce 2.000,- Kč a 100,- EUR konkrétním osobám, jeden soubor jsem poslala zdarma panu Kellnerovi, sponzorovi Chrastavy, jeden rozebrala pro samotné rodiny. Omlouvám se, že vás v tomto psím počasí nutím si peníze vyzvednout osobně a o trpělivost, zatím se pohybuji jen obtížně, takže mi cesta ke dveřím trvá dost dlouho. Všechny ještě osobně obvolávám. Všem, kteří protrpěli povodeň, přeji mnoho síly a optimismus, aby ustáli i tenhle šílený konec roku. Hodně štěstí všem lidem dobré vůle. Doufejme, že příští rok se nám povede lépe.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

Určeno rodinám z povodňových pohlednic:
Vážená paní, vážený pane,
omlouvám se za zpoždění závěrečného vyúčtování. Bohužel se mi nepodařilo prodat všechny pohlednice a už jsem přestala doufat, že by se mi to ještě zdařilo, vzhledem ke katastrofám, které sužují současný svět. Problém je jednak v tom, že mne akce napadla příliš pozdě, nějaký čas trvalo i sebrání materiálů. Naopak pan Částka a firma Digitisk byli velmi vstřícní a pohlednice vytvořili obratem. Jenže nabídka přes internet nefungovala tak, jak jsem si přála (po povodních nám 2 měsíce fungoval internet jen omezeně, protože kabel a ústředna O2, přes které máme připojení, byly poškozené a jeden operátor se vymlouval na druhého). Osobně objíždět firmy mimo náš region jsem neměla možnost, v neposlední řadě kvůli úrazu, který mě na dva měsíce úplně vyřadil z provozu. Musím uznat, že jsem přecenila své schopnosti pohledy prodat. Proto jsem vděčná za pomoc našeho infocentra, konkrétně paní Marxové, která byla ochotna vzít pohledy do komisního prodeje. Bohužel záměr dostat pohledy internetem mimo region se příliš nezdařil.
Ti, kteří budou mít zájem, dostanou soubor pohledů + 50,-, ostatním doplatím zbytek do celkové ceny 500,- Kč. Víc si bohužel nemohu dovolit. Děkuji vám za trpělivost, kterou jste se mnou měli a omlouvám se, že jsem prodej nezvládla lépe. Doufám jen, že alespoň někomu z vás pohlednice pomohly. Přeji vám, ať vás vzpomínky a absence zničených dokumentů netrápí příliš dlouho a ať je to poslední velké negativum, které vás v životě potkalo. Hodně štěstí. Blanka Vávrová PS.: Postupně Vás kontaktuji, příp.můžete vy mne na tel.č.736 246 712 nebo mailem blanchvavrova@centrum.cz.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jana kapralova



Založen: 17.1.2011
Příspěvky: 10
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 6:37 am    Předmět: Citovat

Zasloužíte si pořádně poděkovat za velkou snahu se kterou jste se do Vašeho projektu pustila. Holt nedopadne vždycky všechno tak jak bychom si představovali. Tak ještě jednou díky, díky, díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 11:29 am    Předmět: Prosím o kontakt Citovat

Prosím, pokud někdo máte telefonní kontakt na paní Stanislavu Šteklovou z Alšovy ul., pošlete mi ho na email blanchvavrova@centrum.cz nebo SMS na 736 246 712. Číslo na mobil 607 846 125 je již neplatné a po operaci páteře mám problém s chůzí, ven vycházím minimálně.

Paní Kaprálová, děkuji za ocenění, ale bohužel snaha moc nepomohla. Jen doufám, že to byla poslední katastrofa, která Chrastavu a její obyvatele postihla, protože tohle si asi lidé ponesou už do konce života. Hodně zdraví, štěstí,lásky, pevné nervy a optimismus přeji vám všem do roku 2012 i všech dalších let přeje Blanka Vávrová
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Chrastava -> Nabídka povodňové pomoci Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com