Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

dopis panu starostovi - Motoklub Chrastava

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Úřady a instituce
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Antonín Nosek



Založen: 2.4.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 4:19 pm    Předmět: dopis panu starostovi - Motoklub Chrastava Citovat

Vážený pane starosto,
dovolujeme si Vás oslovit se žádostí o umístění stánku našeho hlavního sponzora, pivovaru Rohozec, na náměstí při letošních slavnostech našeho města. Tak jako již v minulých letech i letos bychom si rádi podali žádost. Letos nám však bylo paní Loučkovou řečeno, že si někteří prodejci nepřejí náš stánek z důvodu, že by bylo již mnoho stánků tohoto typu na náměstí. Tomuto postoji však nerozumíme. Myslím si, že máme právo prodeje a propagace našeho týmu a sponzorů i my, tak jako ostatní prodejci a podobný názor můžeme sdílet i my vůči jiným prodejcům. To však neděláme, protože to požadujeme za nekalý obchod.
Žádáme Vás tímto o zvážení situace a naší žádosti, a informaci o vašem stanovisku.

Za Motoklub Chrastava Antonín Nosek a Libor Probošt
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
louckova



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 9:27 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,
ráda bych se vyjádřila k Vašemu příspěvku. Tvrdíte, že Vám bylo mnou řečeno, že si si někteří prodejci nepřejí Váš stánek z důvodu, že by bylo již mnoho stánků tohoto typu na náměstí. Ráda bych upozornila na to, že ani s jedním z pánů jsem nejednala. Nejednali se mnou ani zástupci Motoklubu ani pivovaru Rohozec. Vkládáte mi do úst slova, která jsem nikdy neřekla. Ráda bych dále podotkla, že základem umístění na Chrastavských slavnostech je podaná písemná přihláška (viz web města).
Termín "nekalý obchod", který jste použili považuji za nevhodný a urážející, zvláště když do dnešního dne nebyla písemná přihláška doručena. V naší snaze je vyhovět všem a důkazem je situace z loňského roku, kdy jste se dostavili bez přihlášky a v den slavností. Přesto jsme našli řešení a váš stánek byl umístěn.
Ivana Loučková


Dobrý den,
rád bych se z pozice své fuknce také vyjářil k níže uvedenému dopisu. Plně se ztotožnuji s vyjádřením paní Loučkové a pro přesnost uvedu postup přijímání přihlášek, který je již během 16-ti leté tradice všeobecně znám.
1. Přihlášky je možné vyzvednout ve Společenském klubu a na webových stránkách, a to od prosince před danými slavnostmi.
2. Přihlášky je možné podat elektronickou formou, osobně nebo poštou.
3. Všechny přihlášky jsou evidovány a zpracovávány ve Společenském klubu, organizační složce města, který je hlavním organizátorem slavností
4. V době, kdy píšete dopis panu starostovi, se již pracuje na umístění stánků, s ohledem na odběr elektřiny, který každý stánek potřebuje ke svému provozu, a tato kapacita je na náměstí omezena.

Rád bych upozornil na možnost umístění stánku v Turpišově ulici, kterou ve svém dopise nezmiňujete (v tomto případě nezajišťujeme přívod elektřiny a neurčujeme dané umístění).

Nahlédl jsem do složky slavností z letošního a loňského roku a přihlášeni jste nebyli a ani doposud nejste.

V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat nebo přímo navštívit ve Společenském klubu.

Kopie vyjádření je odeslána zároveň starostovi města.

Bc. Pavel Urban - vedoucí Společenského klubu
tel. 482 312 231
sklub@chrastava.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:38 am    Předmět: TO. Motoklub Chrastava Citovat

Vážení představitelé Motoklubu Chrastava.
Jsem potěšen Vámi projeveným zájmem o naši nejvýznamější kulturní akci - Chrastavské slavnosti.

Jak vyplývá z vyjádření vedoucí kanceláře starosty paní Ivy Loučkové (která má v gesci ohledně Chrastavských slavností stánky apod.) a vedoucího Společenského klubu pana Pavla Urbana (který má v gesci Chrastavské slavnosti jako celek) Vaším sdělením uvedeným na foru města Chrastava jsme se podrobně zabývali (spolu s paní místostarostkou jsme jednali s oběma i osobně).

K samotnému obsahu Vašeho sdělení:
1) Sami uvádíte "...i letos bychom si rádi podali žádost".
Velká škoda že jste tak neučinili (včas - o Chrastavské slavnosti je mezi prodejci obrovský zájem), takto není co de jure řešit. Nicméně ještě není vše ztraceno - při podání žádosti ještě v tomto termínu - se můžete stát náhradníky - a není vyloučeno (naopak, taková situace nastává často), že se na poslední chvíli někdo odhlásí a není nad připraveného náhradníka.

2) Vzhledem k tomu, že ani Motoklub ani Rohozec ani nikdo z Vás dvou s vedoucí mé kanceláře paní Loučkovou nijak nejednal, považoval bych za vhodné na stejném místě jako došlo k jejímu osočení (tj. na tomto vlákně diskusního fora) omluvu vůči ní. Samozřejmě za předpokladu, že info paní vedoucí Loučkové uvedené v jejím příspěvku je pravdivé. Já jsem se sice za dobu své dosavadní spolupráce s ní (od roku 1996) nesetkal s tím, že by mě informovala nepravdivě, nicméně nechci žádnou informaci tvrzenou z jedné strany rezolutně vylučovat nebo naopak potvrzovat. V případě tedy, že trváte na tom, že "cituji: "Letos nám však bylo paní Loučkovou řečeno,..." o informaci koho konkrétně myslíte pod pojmem nám (a pokud se jednalo o někoho jiného než Vás dva, jaké zmocnění měla daná osoba či osoby pro zastupování Motoklubu příp. Rohozce), kdy a kde k rozhovoru došlo a zda opravdu byla formulace uvedena tak jak byla uvedena. Děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Antonín Nosek



Založen: 2.4.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 6:10 pm    Předmět: Citovat

pane starosto,
je pravdou, že dosud MK Chrastava neměl oficiální žádost k umístění stánku na slavnostech, dosud to zajišťoval p.Košina a osobně netuším za jakých okolností.
Bohužel pro mě, vzhledem k jednání se sponzory nejsem schopen podat žádost včas, a proto jsem požádal paní Sehnoutkovou, jestli by mohla zjistit, jaké máme možnosti.
Nabídla se, že bude kontaktovat pí.Loučkovou ohledně informací o možnosti umístění stánku, za což jsem jí osobně zavázán, protože nemohu vzhledem k mé pracovní vytíženosti osobně kontaktovat zaměstnance úřadu v jejich běžné pracovní době.
Paní Sehnoutková kontaktovala pí.Loučkovou cca před dvěma týdny s dotazem ohledně možné rezervace místa. Bylo jí řečeno pí.Loučkovou že to projedná na nějaké radě, což učinila a reagovala v domluveném termínu.
Reakce mě ovšem, tak jak jsem jí získal, dost zaskočila. Paní Loučková se vyjádřila ústně v tom smyslu, že je již pozdě podat žádost vzhledem ke skutečnosti, že je již připravováno rozmístění včas podaných žádostí. Ale i kdyby byl čas, ostatní prodejci si údajně nepřejí další stánek s pivem, už tak je na malou Chrastavu sedm stánků dost...
Bohužel Vám toto popisuji jako prostředník sdělených informací, a nemohu nastalou situaci posoudit stejně jako Vy.
Vzhledem ke skutečnosti, že při poslední akci skutečně paní Loučková zajistila místo pro náš stánek opravdu na poslední chvíli, za to jí patří náš velký dík, ale ať si každý z účastněných sáhne do svědomí, za takové podání vyjádření se omlouvat nehodlám.
Několikrát jsem detailně konzultoval s paní Sehnoutkovou obsah jejich rozhovoru, a myslím, že svým textem se tomu velmi přibližuji.
Bohužel pro všechny zůčastněné je to pouze tvrzení jednoho proti druhému, a není v našich silách pátrat o tom, kde přesně pravda je.
Jsem ponaučen pro příště...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 9:04 pm    Předmět: To: Antonín Nosek Citovat

Vážený pane Nosku,
sice mě mrzí nedorozumění ke kterému došlo, nicméně stalo se a je lepší vysvětlení tímto způsobem než žádným způsobem (i když bych dal jednoznačně přednost jednání osobnímu než tomtuto forovému).

Každopádně považuji záležitost za uzavřenou s tím, že si jistě v případě zájmu podáte žádost v příštím roce včas a navíc doporučuji si podat žádost býti náhradníkem ještě i letos...náhoda je "blbec" viz loňský rok a může se něco uvolnit na poslední chvíli.

P.S.: Libora též zdravím
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Slávek Sehnoutka



Založen: 11.8.2011
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:21 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer všem zúčastněným,rád bych reagoval k této věci,
má žena byla pověřena Motoklubem Chrastava k získání informací ohledně možnosti umístění stánku našeho sponzora při příležitosti konání Chrastavských slavností.
S paní Loučkovou,byla v této věci velice dobrá domluva,tzn.,že v žádném případě nebylo v úmyslu paní Loučkovou jakkoliv osočit.
Paní Loučková se nám vždy snažila vyjít vstříc,což činila i nyní,bohužel nám ale bylo oznámeno,že jsme si zažádali (ústně) pozdě,jelikož je již nahlášeno více stánků tohoto typu a obchodníci si nepřejí další konkurenci z důvodu nižšího výdělku.
Také bych rád podotkl,že v žádném případě není námi myšleno,že p.Loučková nemohla umístit náš stánek,ale všeobecně jakýkoliv stánek tohoto typu.
Sám z vlastní zkušenosti vím,že jsme byli jakýmsi trnem v oku ostatním prodejcům,jelikož jsme měli ceny nastaveny ne až tak pro výdělěk,ale hlavně z důvodu propagace našeho klubu a jeho sponzora.
Za sebe myslím,že Vaši nabídku zvážíme,jelikož máme zájem o umístění stánku našeho sponzora na letošních i následných slavnostech našeho města.V případě nutnosti se nebráním osobnímu rozhovoru k vysvětlení této záležitosti.
S pozdravem Slávek Sehnoutka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavel Urban



Založen: 15.1.2010
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 7:04 am    Předmět: Citovat

Dobrý den všem zúčastněným,
jsme rádi, že se situace začíná vyjasňovat.
Jak jsme již avizovali, snažíme se hledat kompromisy a další řešení. Rádi bychom našli řešení i ve Vašem případě, a tak bychom navrhovali osobní schůzku, která by mohla vést k uzavření této problematiky.

Neváhejte nás kontaktovat

S pozdravem
Ivana Loučková a Bc. Pavel Urban
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Antonín Nosek



Založen: 2.4.2011
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 9:07 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,
děkuji všem za reakce a vysvětlení.
Bohužel, jak jsem již uváděl, jedinou možností pro mě osobně v tuto chvíli jak se s vámi sejít je mimo běžnou pracovní dobu. Jsem na cestách přes pracovní dny, a vracím se v pátky pozdní odpoledne. Domluvím se s Liborem Proboštem.
Nosek Antoní
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Úřady a instituce Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com