Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Krajské volby - Glorie a Martin Půta - Starostové pro LK 23
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 8:30 am    Předmět: Citovat

Dobrý den, ano píši na forum Chrastava a problém se týká Hrádku nad Nisou, ale pokud vím město Hrádek nad Nisou i Chrastava jsou v Libereckém kraji a tento týden probíhají Volby, které se týkají kraje. Proto nevidím jediný důvod proč nepsat na forum Chrastava.
Nikomu neříkám, že se mnou musí souhlasit, jsou to mé názory na fungování, za nimi si stojím. Ale důležité je, že žijeme v demokratické zemi a pokud se mi něco nelíbí, pak to mohu sdělit. Což jsem udělala a ostatní, ať si utvoří názor sami. Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 8:51 am    Předmět: Citovat

Dobrý den, ano problém se týká Hrádku nad Nisou a já píši na forum Chrastava. Ale nic méně nelíbí se mi fungování města Hrádku nad Nisou a tento týdem, se budou konat Volby. Tyto ovlivňují celý Liberecký kraj a tam spadá jak Chrastava tak Hrádek nad Nisou. A starosta Hrádku nad Nisou kandiduje v těchto volbách do Libereckého kraje. Tudíž nevidím jediný důvod proč nenapsat na forum Chrastava svůj názor na člověka, který kandiduje v Libereckém kraji. Naštěstí žijeme v demokratické zemi a své názory můžeme veřejně a beztrestně říkat. Ostatní kdo si budou toto číst, ať si utvoří názor sami.
Krom toho dozvěděla jsem se, že hnutí Starostové vůbec nespolupracuje s TOP 09, jak je jejich volební kampaň vedena-logo hnutí Starostové a TOP 09. Je to prý anomálie. Pokud tedy nespolupracují jak se mohou plně přihlašovat k programu TOP 09? Není to zvláštní pro voliče? Tomu nerozumím. Všem pěkný den. Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 9:32 am    Předmět: To: Paní Dolenská Citovat

Paní Dolenská napiště prosím ještě svůj čistě hrádecký problém třeba do Jilemnice, tam je také Liberecký kraj....jistě ho kolegové z Jilemnice rádi vyřeší.

Ke Starostům v krajských volbách:
paní Dolenská, snad dostatečné vysvětlení jsem podal v článku na http://canovm.sweb.cz/kradez.htm .

Dodávám: Název kandidátky TOP 09 a Starostové je evidentní podvod ve snaze přesvědčit voliče, že s TOP 09 nějací starostové jdou do těchto krajských voleb (je tam jeden jediný s Ohrazenic). Starostové jdou za kandidátkou č. 23 Starostové pro Liberecký kraj, kterou oficiálně podporuje 106 starostů z toho 34 přímo na kandidátce.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Khal Bursoft



Založen: 8.10.2012
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 10:36 am    Předmět: Citovat

ing. Dolenská @ M.Půta.
Ve vašem fóru jsem si přečetl samou chválu na starostu Půtu. Jak se stará, jaký je jedinečný starosta. Mám na něj opačný názor. Slovo starosta se snoubí se slovem starati se.
Půta se, ale nestará!!!Je arogantní, prolhaný nic neznající, neschopný starosta. Takovou zkušenost s ním mám já. Půta je "ŽÁBA NA PRAMENI" Jak může takovýto neschopný člověk pomýšlet na vyšší funkci? Může pak to tak vypadá v našem státě jak to vypadá. Nikdo nemá v našem státě za nic zodpovědnost a nikdo si z politiků žádnou zodpovědnost nepřipouští. Kdybych věděl, že bude Půta v Coloseu, které vysílala ČT 24, určitě bych tam šel a nezeptal bych se jen na zubaře! Na otázky, které bych se ho zeptal by nebyl schopen odpovědět. Proč se Coloseum, kde neschopný starosta M.Půta pomýšlí na vyšší funkci hejtmana, přišel bych tam ale né ho podpořit, ale ukázat Libereckému kraji co ten Půta je vlastně zač. Proč se toto nezveřejnilo třeba v hrádeckém časopisu Zpravodaj, bylo by nás víc, kdo by tam přišel.
Paní inženýrko Dolenská je dobře, že jste upozornila lidi jaký, že ten Půta opravdu je. Máme stejný názor na starostu města Hrádku nad Nisou, taky s ním mám velmi špatné zkušenosti. A co se týká zvážení žaloby na Vás - Je demokracie - tudíž politický ani jiný názor není trestný a je to i uzákoněno, což Půta neví.
K.Bursoft
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 1:46 pm    Předmět: Pane Khale Citovat

Pane Khale Bursofte, máte tak nezvyklé jméno, že si ani nejsem jista, že existuje doopravdy a jen se za něj neskrýváte. Nevšimla jsem si, že by pan Půta někomu vyhrožoval soudem, pouze zve na přestupkovou komisi pro lži, kterých se měla paní Dolenská dopustit. A vy, ať už je vaše jméno pravé, z Vás ta nenávist přímo čiší, což poněkud snižuje objektivitu toho, co zde píšete. Jestliže je pan Půta tak strašný starosta, je dost zvláštní, že byl znovu zvolen. Ono to asi bude tak, že není ten, kdo by se zavděčil lidem všem. Neuvedl jste jediný argument, jen urážky. Ale za to hned 4x, to nemuselo být, nám stačí napsat 1x, abychom Vás pochopili. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petr



Založen: 26.8.2007
Příspěvky: 150

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 4:21 pm    Předmět: Citovat

zase jeden ubožák s právě založeným účtem - vypadá to, že někomu teče do bot a snaží se prudit - Martine drž se
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 6:14 pm    Předmět: Citovat

Vážení,
jsem naprosto konsternovaná tím, že celá záležitost byla pochopena ze strany pana Cenova, paní Vávrové a pana Petra tak, že sem na forum Chrastava píšu, abych donutila vyřešit svůj problém starostu Martina Půtu. Vůbec netuším jak výše jmenovaní na toto přišli. Jsem slušný člověk a nikdy bych se nesnížila k takovým metodám. To je jedna věc a dále se domnívám, že jen blázen by si myslel, že tímto něco získá.
Takže zde píšu jen proto, abych poukázala na pana starostu a mé zkušenosti s ním. Je to dle mých zkušeností člověk, který nejenže nedokáže přiznat chybu a následně ji řešit, ale ještě proti Vám vše otočí.
V roce 2010 při rekonstrukci náměstí jsem hned poukazovala na chybu, ke které došlo, a to že mi velmi teče do domu při každém dešti. Tenkrát stačilo, aby město Hrádek nad Nisou přišelo s tím, že dům bude izolován a já bych si to i ráda zaplatila (jestli by to vyšlo do 10.000,- cca).
Ale nikdo nic neřešil a já jen psala a psala žádosti o pomoc a nic z toho. POZOR něco to přineslo- po mých upozornění, že je toto špatně došlo k obratu a přímo prováděcí firma u některým domů izolaci dodala.
Od té doby jsem se neustále snažila problém vyřešit v klidu a dohodou, až do srpna 2012, kdy ze strany pana místostarosty Horinky nebyla dodržena dohoda, kterou jsme si řekli. A to už mi vážení po dvou letech opravdu došla trpělivost. A hlavně jsem pochopila, že to nejsou lidé na svých místech. Takže pánové ve vedení Hrádku nad Nisou si toto způsobili sami. Kdyby jednali hned, dnes bych tu psala jen o panu starostovi krásně, ale tuto akci nezvládli.
Jen, aby bylo jasno ještě v jedné věci a nedocházelo k dalším spekulacím. Svůj dům si opravím příští rok, jelikož je to moje nemovitost a její oprava mě vyjde na cca 300.000,-.
Já opravdu nemám za co chválit pana starostu a vedení Hrádku nad Nisou. Kásný večer všem Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 6:20 pm    Předmět: Citovat

Promiňte ještě jedna výtka vůči panu Petrovi. Ten pán, který reagoval na můj názor pozitivně, ano asi to není jeho opravdové jméno. Nevím proč se nepředstavil svým jménem, ale to je jedno. Ale urazit ho tímto způsoben považuji za velmi špatně, za nevhodné, nevkusné a neinteligentní. Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 9:16 pm    Předmět: Reakce z Hrádku Citovat

Podívejte se na reakce v Hrádku nad Nisou, viz neoficiální fórum

http://www.lhl.cz/forum/tema.php?id=2530
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 9:47 pm    Předmět: Citovat

Průběžně je sleduji a jsem moc ráda, že se alespoň něco změnilo (průběh či transparentnost veřejných zakázek). Proč to tak není od začátku ve všem? Mnoha lidem by se ulevilo. A zatleskali by a rádi by poslali dál-člověka, který lidem poslouchá a řeší jejich problémy. To je ta podstata, nikoliv arogance já jsem někdo jiný- nadčlověk.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr



Založen: 26.8.2007
Příspěvky: 150

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 8:19 am    Předmět: Citovat

Dolenská vy opravdu překroutíte vše a všude - "proč to nešlo od začátku" ono to šlo,ale nyní došlo k drobnému pochybení jedné z úřednic, věc byla napravena okamžitě a jede se dál. Opravdu doporučuji přečíst si reakce,aby i obyvatelé Chratsavi věděli co za člověka jim sem dopisuje "jo a pozdravujte rohlíkáře, když sedí vedle Vás" Hrádečáci vědí Smile Domluvil jsem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 9:21 pm    Předmět: Citovat

Pane Petře,
ubezpečuji Vás, že nevím kdo je pan rohlíkář a určitě vedle mě nesedí a nikdy u mě doma či v kanceláři neseděl. Neustále hájíte pana starostu, řekla bych téměř svým tělem a duší. Ale já být starostou kdekoliv Vás bych si jako obhájce nikdy nevybrala- nejste věcný, jste arogantní a sprostý. Tito lidé ve svém okolí nechci, mě vadí. A ještě vystupujete téměř jako anonym- Petrů je v ČR hodně. Zdraví Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 10:14 pm    Předmět: Daniela Dolenská Citovat

Jen pro Petra, to si stojíte za svými názory jen za PC? Proto nezrušíte svůj anonym? Děkuji takového obhájce nechci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 10:24 pm    Předmět: Citovat

Prosím všechny, aby mysleli do bodoucna pro naše děti. A jestli někdo má sebemenší pochybnost. Tak prosím uvažujte logicky. Děkuji a doufám, že jsem se nikoho nedotkla, pokud ano omlouvám se, ale věci na rovinu mám ráda.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr



Založen: 26.8.2007
Příspěvky: 150

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 6:55 am    Předmět: Citovat

p.Dolenská, přidal jsem sem tři příspěvky, není v nich nic sprostého a arogantního. martina Půty se budu zastávat proto co všechno spolu s partou svých lidí pro město Hrádek nad Nisou udělal a rozhodně to nehodím přes palubu, kvůli jedné stěžovatelce.

A vy osobně . začnete řešit kauzu zubaře a vody a skončíte u veřejných zakázek a budete se bít v prsa, jak se ledy hnuly "jako by to snad byla vaše zásluha"

No a nakonec napíšete na Hrádecké neoficiálí forům "blábol" jak jsem vás tady urazil.

Abych vám ušetřl práci, zkopíruji onen příspěvek i na Hrádecké fórum, aby i obyvatelé Hrádku věděli jak si vymýšlíte.

Rád bych vám oznímil, že o vzoru Hrádku - s vámi končím diskusi, kde si rozhodně vystačíte sama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com