Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Pronájem Atipického bytu/vel.a disp. řad.domu/ s garáží

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Inzerce
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bytychrastava



Založen: 1.4.2011
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:44 pm    Předmět: Pronájem Atipického bytu/vel.a disp. řad.domu/ s garáží Citovat

Od 01.08.2012 nabízíme do pronájmu atipický byt v samostatné přístavbě rodinného domu ve skladbě 4+k.k.; nachází se v přízemí a na 1.patře samostatné nové přístavby (původně nové postaveno rodičům, jako novostavba užíváno cca 3-4 roky) v centru města cca 200m od náměstí, ale přes polohu v centru ve velmi klidné části města (u parku), vhodné především pro rodinu s dětmi, řemeslníka... (prosté všech negativních patologických jevů...). K dispozici do společného užívání je okrasná zahrada s částí dvorku se zahradním krbem společně s dalšími uživateli sousedních 3 bytů. Výhradně lze však užívat předzahrádku (u samostatného vstupu do domu-bytu a část dvorku jako zahradní terasy.

V přízemí se nachází předzahrádka, vstupní hala se dřevěným schodištěm na horní patro bytu/domu, letní pobytovou místností (nebo dílna,kancelář, sklad,....) s východem na zahradní terasu, velkou garáží (cca 45m2) s možností venkovní terasy do výhradního užívání. Na horním patře se nachází předsíň ze které se vchází do koupelny s WC, jedné ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje se dále vchází na balkon (v délce cca 10metrů a šíře cca 1,2 metru) a pak do druhé ložnice.

Vstupní hala, vedlejší letní ložnice, horní předsíň a koupelna má keramické dlažby, keramické obklady jsou provedeny ke stropu; v obývacím pokoji a všech ložnicích jsou plovoucí podlahy. Na terase-balkoně jsou keramické dlažby. Koupelna je byvavena umyvadlovou stěnou, rohovou vanou a WC, přípravou k připojení pračky. V kuchyňském koutě je instalován el.sporák s troubou, kuchyňská linka (možnost lednice).

Nově do bytu možnost dodat sedací soupravu nebo rozkládací pohovky (nové), nové letiště, stůl se židlemi, lednice... z nového ale nerealizovaného penzionu) = vše na dohodě....

Vytápění bytu je řešeno vlastním tepelným hospodářstvím, centrálně - společně s dalšími 3 uživateli vedlejších bytů (nejlevnější možné řešení zdroje ÚT, v zásadě jedním zdrojem buď na zemní plyn nebo el.energii (co je v čase a místě nejlevnější).
Náklady na vytápění jsou rozpočítány podle celkových odběrů energií pro ÚT ve vztahu k instalovaných tepelným výkonům jednotlivých otopných těles a m3 otápěných prostor, regulace je vždy před topnou sezónou řešena osazením prostorového termostatu a mimo referenční místnost je regulace řešena montáží termostatických hlavic.
Vodné a stočné je řešeno zálohově s měřením, odběr el.energie je řešeno vlastním elektroměrem (možnost převodu smlouvy) v sazbě D45 (nejlevnější možná sazba el.energie)!!!

Hledáme výhradně dlouhodobé, solidní a férové uživatele (tedy bytový turisté prosíme ani nám nevolejte!). Nabízíme k uzavření řádnou, legitimní nájemní smlouvu, tedy s možností přepisu trvalého pobytu (po špatných zkušenostech po uplynutí zkušební doby, obvykle v délce 3 až 6 měsíců, jen vyjímečně bez zkušební doby). S ohledem na předchozí špatné zkušenosti budeme požadovat při uzavření nájemní smlouvy složení jistiny obvykle ve výši 1 až 3 měsíčních plnění vůči pronajímateli (vyjímečně až 6-ti plnění), kdy předem upozorňujeme, že ve smlouvě je ustanovení, kdy pokud z viny nájemce dojde k odstoupení od nájemní smlouvy ve lhůtě do 18 měsíců od uzavření, stává se jistina nevratnou pokutou na škodu a náklady spojené s uvedením bytu do stavu umožňujícícho další užívání (ochrana před bytovými turisty = pokud s tímto nesouhlasíte, v žádném případě nebude smlouva nabídnuta k podpisu...).
Děti absolutně nevadí, drobní rodinní mazlíčci také nevadí, (konzultovat pouze psy a kočky - individuální posouzení s ohledem na zájmy ostatních rodin v sousedním domě).

U dílny s garáží předpokládáme uzavření samostatné nájemní smlouvy, pravděpodobně po úspěšném uplynutí zkušební doby (cca 1-3 měsíců) od uzavření nájemní smlouvy k bytu, pokud nebude učitěna jiná dohoda (užití je ideální pro rodinu řemeslníka, který by si v prostorách dílny, garáže, zřídil malou provozovnu - servis, prodejničku, sklad, ....).

GARANCE: garantujeme, že u solidních zájemců celkové náklady spojené s bydlením nebudou vyšší jak stanovené minimální náklady na bydlení podle zákona pro město Chrastava, podle skladby bytu a rodiny nájemce !!!

Bližší informace, podmínky nájemní smlouvy a případnou prohlídku (nyní probíhají finální úpravy k předání do užívání - nátěry, úklid...) získáte výhradně na osobní schůzce, kterou si můžete domluvit na tel.čísle 731-146-096 (denně vč.soboty a neděle) mezi 9,00-22,00 hod.. Jedná se o byt-domek který jsme budovali cíleně pro rodiče, tomu také odpovídá stav, vybavení a provedení = ze všech našich bytů se jedná o jeden z nejatraktivnějších bytových prostor k pronájmu a máme k tomuto bytu-domu vřelejší vztah, budeme tedy více při výběru přihlížet k zájemcům o bydlení a nebude rozhodovat pouze finanční stránka. Jedná se o nestandardní nájemní bydlení a očekáváme velmi solidního a férového uživatele ku spokojenosti všech stran.
Na e-maily, anonimní telefonáty či sms zprávy zásadně nebudeme reagovat, ani již více informací než zde uvedené NEPOSKYTNEME = toto vše výhradně na osobní schůzce! Současně žádáme "bytové turisty" a realitní kanceláře, aby nás vůbec NEKONTAKTOVALI = předem děkujeme za respektování této žádosti.
Fotografie možno poskytnout.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bytychrastava



Založen: 1.4.2011
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 9:30 pm    Předmět: Aktualizace nabídky bytovách jednotek Chrastava, Hrádek n.N Citovat

Omlouváme se za zpoždění s informací, že tato nabídka již není aktuální.

Do budoucna, cca koncem roku 2012 (vánoce v novém), budeme dokončovat novou bytovou jednotku 2+1 v přízemí, bezbariérovou, s výstupem z obývacího pokoje do okrasné zahrady. Vhodné bude pro starší lidi, třeba i pro vozíčkáře či pohybově indisponované. Interiérové úpravy budou provedeny v průběhu 11m/2012, pokud by byl zájem, některé věci je možné realizovat na přání, popř. nestandardní úpravy.
V případě zájmu nás bez obav kontaktujte na tel.č.731-146-096

P.S. Aktuálně žádné volné bytové jednotky v Chrastavě skutečně nemáme, volné máme již jenom 2 bytové jednotky, pokaždé 3+kk (nové byty), v Hrádku nad Nisou. V případě zájmu informace poskytneme také na tel.č.731-146-096
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Inzerce Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com