Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: po září 09, 2013 8:23 pm Předmět: Krádeže |
|
|
Dnes jsem zjistil, že v dopoledních hodinách si někdo připravil cestu k nám na pozemek. Vyvrátil vrata a a nechal je otevřené. Ještě v 8:15 jsem bránu kontroloval a byla řádně zamčená a zajištěná . V 11 už tomu tak nebylo. Vzhledem k tomu že máme bránu mezi garáže a není tam odnikud pořádně vidět, tak to vypadá že byly vyrušeni. Sousedi našli rozpletený plot v křoví. Chvilku potom. co jim spícím pod okny ukradly z auta zamčené kolo. prosím MP a POLICII aby v oblasti garáží od Lipovky k Domovu prováděli kontrolu. Poslední dobou se tu pohybují snědí chlapci s kolečkem a vozí docela dost železa. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: út září 10, 2013 6:48 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno jsem viděl vozidlo MP mezi garážemi. Díky. Snad pravidelně nepravidelné zviditelňování pomůže odradit nenechavce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VELITEL MP
|
Zaslal: út září 10, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
Dobrý den,
na lokalitu se zaměříme. Vyrozumíme také policii státní.
VMP Alan Grebson |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 7:38 pm Předmět: Krádeže |
|
|
MP bude na roztrhání. Na našem pozemku se uhnízdil zloděj, který tam loupe, patrně ukradené, kabely. MP jsem už upozornila. Chlapa jsme už jednou vyhnali, bordel po něm uklidili a je to tam znovu. Nevíme, jestli současný zloděj je tentýž, kterého jsme vyhnali, takže neuvádím jeho popis. Bohužel pozemek je velký a my nemáme dohled až dolů. Plot je už poškozený, několik polí bylo zničeno a ukradeno hned po jeho postavení. Dnes už je zchátralý, takže každá oprava končí vylámáním dalších planěk a pokračováním krádeží na zahradě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|