Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Proč ?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Rozvoj města
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tadeáš



Založen: 17.9.2008
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 1:34 pm    Předmět: Proč ? Citovat

Chrastava jako obec, nezastáva funkci moderniho mesta, které podporuje kulturu a rozvoj..V Chrastavě chybí prostor (myslím tím oficiální) kde by se uskutečňovali zabavné akce pro mladé..Každá malá vesnička má mít místo, kde se dají !!!!LEGÁLNĚ!!!! provozovat koncerty, taneční párty atd..Příkladem může být Nová Ves, Chotyně atd..Podle mě město odvádí mizernou práci v podpoře timto směrem..
Když už se sem tam vyloupne nějaká akce, po 22.00 prakticky není šance..

Ptám se tedy proč vesnice jako Chotyně a již zminované toto mají a náš kulturní dům se nechal vyrabovat a totálně zničit některými našimi sociálně slabšími obyvateli....?
Na tohle město přihlíží a je mu to jedno Sad....ve finále jsme schopni Chrastavě jako takové udělat trochu jméno...Takhle má akorát pověst jako: hnusné město plné sociálně slabších (všichni boužel víme o koho jde), to jsou pouze přeložení do slušného jazyka slova mých (podotýkám nejen) vrstevníků...
Co se stalo s bývalým Seppem?Kulturním domem, proč se nedá využít střelnice...
Vyzývám vás aby jste na toto téma reagovali...díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 5:34 pm    Předmět: To:Tadeas Citovat

Milý Tadeáši,
nevím jestli jste zaregistroval, že v nejbližších dnech začne rekonstrukce Společenského klubu, který by měl situaci v tomto směru výrazně zlepšit. Již v dosavadní podobě byly ve Společenském klubu povoleny dvě akce, kde byla hraná hlasitější muzika - výsledek - nestačil jsem přijímat stížnosti (nejen kvůli samotné hlasitosti, ale kvůli chování - včetně kálení apod. v nočních hodinách u sousedních domů atd.). Ještě větší problémy byly v tomto směru při akcích na Střeleckém vrchu.
Tzv. kulturní dům - v soukromém vlastnictví, v současné době v konkurzu (zařazen mezi tzv. Brownfields), Sepp v soukromém vlastnictví, Střelnice - majetek občanského sdružení - záleží na tomto občanském sdružení zda bude chtít získat a získá přísl. povolení na provoz kulturních akcí.

Milý Tadeáši - pročetl jsem všechny Vaše příspěvky. Hned v druhé větě prvního příspěvku napadáte město (nepěkně a neobjektivně) a v dalších opět a opět. To není ta správná cesta. Pokud máte zájem o komunikaci s městem jsem pro - domluvte si se mnou přes sekretariát 482 363 811 schůzku, rád s Vámi a případně i s Vašimi kolegy danou problematiku proberu. Záleží na Vás.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Rozvoj města Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com