| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 9:44 am Předmět: Secesní most |
|
|
Dobrý den.
S ohledem na maximální možné zatížení secesního mostu by s provozem autobusové dopravy neměl být problém (a to s dostatečnou rezervou).
S pozdravem Petr Bezvoda (správa majetku) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: po březen 29, 2010 1:22 pm Předmět: Jak dál s pobřežní |
|
|
| Koukám že slib z 15.12.2009 vzal za své. Zkuste si Pobřežní projet nyní. To pouze pro terenní vozy (nevlastní). Takže co dál? A prosím neslibovat konat. (Volby na krku) Děkuji Jirka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po březen 29, 2010 3:53 pm Předmět: To: GKCHRASTAVA |
|
|
Dobrý den,
fakta:
1. V těchto týdnech a měsících jsme vedli až neuvěřitelně složité jednání, aby přeložka II etapa se vůbec realizovala, neboť liberecký kraj vzhledem k vlastní velmi špatné ekonomické situaci velmi zvýšil požadavky vůči městům (nejen v této) v investičních akcích. Vypadá se, že se to podaří - definitivní výsledek bude však až při podání žádosti o dotaci (termín do konce dubna).
2. Do doby realizace je povinna SVS dle dohody udržovat komunikaci v solidním stavu viz. http://www.chrastava.com/starosta/pobrezni.jpg .
Problém je v tom, že SVS v poslední době nekoná dle této dohody - podařilo se mi v pátek donutit příslušného pracovníka (což předtím mým pracovníkům z ekonomických důvodů odmítnul) , aby dal v pátek 26.3.2010 povel příslušné firmě, aby vyrovnala a zhutnila povrch příslušné komunikace.
Dnes po několik hodfin se jak já tak mí pracovníci marně snaží z různých telefonních čísel s příslušným pracovníkem spojit, aby vzhledem ke katastrofálnímu stavu dal poky k dalším úpravám komunikace. Marně.... nemohu se dovolat ani jeho nandřízenému. Teprva před chvílí jsem se dovolal až panu řediteli...ten mě přislíbil řešení.
Pochopitelně budeme o nápravu usilovat (pokud nenastane bez našeho přičinění tak říkajíc sama) i v dalších dnech.
P.S.: Vzhledem k tomu, že jste zmínil volby, dovolím si kromě poznámky, že se snažíme situaci vyřešit bez ohledu na ně ohlédnou se zpět do roku 2006...kdyby tehdy bylo dle mého, byla by dnes v roce 2010 dávno hotova nejen druhá ale i třetí etapa...ale právě proto, že ne každý z mých kolegů toto mé stanovisko tehdy hájil, nedopadl jsem ve volbách 2006 na rozdíl od nich právě nejlépe. To jsou ty paradoxy.....myslím, že neuškodí si přečíst článek z té doby http://www.chrastava.cz/muinfo/akt2/prelozka.htm |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po březen 29, 2010 5:46 pm Předmět: Dodatek |
|
|
Dobrý den,
dle několik minut staré informace od pana ředitele SVS, zítra kolem 10 hodiny přijede dát komunikaci do stavu dle dohody http://www.chrastava.com/starosta/pobrezni.jpg firma Ještědská |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mape
|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:08 pm Předmět: Re: Dodatek |
|
|
Zdravím všechny,
měl bych k tomu jen malou připomínku (prosbu). Bylo by možno vyčistit přechod přes Pobřežní (od autobusáku směrem ke středisku) aby nebylo nutné se tam brodit blátem (třeba s kočárkem to nejde skoro objet) ?
Předem díky
Petr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
murphyz
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:30 pm Předmět: Ing.Canov - starosta města |
|
|
Dobrý den starosto,
do dnešního dne jsem také úplně nepochopil, proč bývalý poslanec z města Chrastavy zmařil práci tolika lidí. A kolik to stálo miliónů.
"DÍKY TOMU" Teď úpěnlivě sledujeme každé zasedání zastupitelstva, jestli se něco podobného nestane na ulici Liberecká. Tak doufejme, snad nejsou všichni zastupitelé jako ovce.
| Michael Canov napsal: | Dobrý den,
fakta:
P.S.: Vzhledem k tomu, že jste zmínil volby, dovolím si kromě poznámky, že se snažíme situaci vyřešit bez ohledu na ně ohlédnou se zpět do roku 2006...kdyby tehdy bylo dle mého, byla by dnes v roce 2010 dávno hotova nejen druhá ale i třetí etapa...ale právě proto, že ne každý z mých kolegů toto mé stanovisko tehdy hájil, nedopadl jsem ve volbách 2006 na rozdíl od nich právě nejlépe. To jsou ty paradoxy.....myslím, že neuškodí si přečíst článek z té doby http://www.chrastava.cz/muinfo/akt2/prelozka.htm |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: po březen 29, 2010 8:07 pm Předmět: Přechod v Bílokostelecké ul. |
|
|
Dobrý večer.
Na stav tohoto přechodu se zaměříme a zajistíme jeho pravidelné uklizení. Na zítřejší schůzce (v 10hod.) s Ještědskou stavební tento stav taktéž projednáme, neboť bláto na přechodu je zjevně z komunikace ul. Pobřežní ("natahané"na kolech automobilů při nepříznivém počasí).
Děkujeme za připomínku.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: út březen 30, 2010 11:24 am Předmět: Pobřežní ul. |
|
|
Dobrý den.
Na základě dnešního telefonického rozhovoru se zástupcem firmy Ještědská stavební tímto upřesňuji termín prací, spojených s opravou komunikace Pobřežní, které by měli být započaty zítra ráno ( 31.3.2010).
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: čt duben 01, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Nicméně včera se nic nedělo a dnes ráno také ne. A díry jsou větší a větší. A prosím neřešit 5 let straá rozhodnutí. Díry vznikly letošní zimu a né před pěti lety. Odvolávat se zpět = alibismus. Díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 8:26 am Předmět: Pobřežní |
|
|
Dobrý den.
Co se týče opravy povrchu v Pobřežní ulici, tak ta skutečně v oznámeném termínu proběhla. Práce byly započaty 31. 3.2010 hned po 9 hod. ráno. Osobně jsem celý úsek se zástupcem stavební firmy JSS procházel. Bohužel však ještě tentýž den večer (po dešti) a druhý den ráno, kdy jsem byl stav komunikace zkontrolovat, musím konstatovat, že komunikace byla opět samý výtluk. Spojil jsem se proto následně se stavbyvedoucím a žádal uvedení komunikace do sjízdného stavu.Opravy povrchu by měly být započaty dnes (2.4.2010) odpoledne.
Je pravdou, že udržení tohoto provizorního povrchu v řádném stavu ,bude v tomto období velmi problematické.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Díky za info. snad se pjí podaří udržet sjízdnou nejen pro tanky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: po květen 10, 2010 6:02 pm Předmět: |
|
|
| Něco nového s Pobřežní a II.etapou? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: út květen 11, 2010 9:45 am Předmět: |
|
|
Michale, aktuality čtu, jen jsme teď Pobřežní projížděli a byl to děs. Vím, že v květnu, ale nebyl termín, tak jsem jen chtěla vědět, jestli už nějaké rozhodnutí padlo. I když, určitě bys to sem napsal . Jinak se skláním, úřední listiny mě vždy deptaly a Ty se musíš prokousávat takovou hromadou lejster, reagovat, shánět a dávat si bacha, aby město mělo vše v "cajku". Držím Tobě i nám palce, ať ta II.etapa dopadne dobře. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: st květen 12, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
| Jen připomínám, podle informací z fóra měla oprava povrchu začít 31.3.2010? Viz odpověď pana Bezvody ze 30.3.2010? Dnes ráno opět zasypány největší díry, ale stav je čím dál horší. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|