Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Komunikace pod Střeleckým vrchem směrem Revoluční ulice

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Komunikace pod Střeleckým vrchem směrem Revoluční ulice
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ing. Fadrhonc



Založen: 3.6.2015
Příspěvky: 240

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2020 8:21 am    Předmět: Komunikace pod Střeleckým vrchem směrem Revoluční ulice Citovat

Dobrý den,
v letošním roce se uskuteční kompletní rekonstrukce komunikace pod Střeleckým vrchem a to až k napojení do Revoluční ulice včetně. Konkrétně se bude jednat o rekonstrukci plynovodu, kanalizace, vodovodu a následně také celoplošné opravy komunikace a podkladních vrstev.
Práce na frézování vozovky budou zahájeny již v pondělí 9.3. a dále budou následovat práce na rekonstrukci plynovodu, také kanalizace a vodovodu, které budou zahájeny následující týden a to 16.3..
Práce budou způsobovat částečné omezení provozu zejména v pracovní době cca od 7 do 17 hodin. Po skončení pracovní doby bude vždy omezení pouze v místě výkopových prací.
Děkujeme za pochopení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
on.stu



Založen: 14.6.2014
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2020 2:37 pm    Předmět: navyšování povrchu vozovky Citovat

Doufám, že po skončení bude povrch silnice opět výše než teď. Již minimálně 2x se zvedla výška, což má za následek, že při každém prudším dešti nám vše teče do zahrady. Ještě o trochu výše a budeme to mít možná i v chodbě ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ing. Fadrhonc



Založen: 3.6.2015
Příspěvky: 240

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2020 8:11 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,
v rámci této stavby bude kompletně zrekonstruována komunikace včetně úpravy příčných a podélných sklonů a doplnění silničních obrub. Tzn. že se nejedná o přidání další vrstvy asfaltu na stávající povrchy, proto bylo provedeno odfrézování. Nově bude také řešeno odvodnění komunikace tak, aby bylo v maximální možné míře zamezeno stékání srážkových vod na pozemky sousedící s komunikací. Nevím, jaké jste č.p. nebo o jakou jde parcelu a vzhledem k tomu, že nejste na fóru zaregistrován pod svým jménem, tak Vám neumím přesně odpovědět, jak bude nová komunikace u Vašeho pozemku vypadat. Myslím, že sarkastické poznámky nejsou nutné. Budeme se snažit opravit komunikaci tak, aby byla pro občany v dotčené ulici vyhovující. Vše lze také řešit v průběhu stavby při osobním jednáním. V případě zájmu se za mnou můžete stavit v kanceláři nebo mne kontaktovat mailem či telefonicky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
on.stu



Založen: 14.6.2014
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2020 6:27 pm    Předmět: Sarkasmus v praxi Citovat

Dobrý den pane inženýre,

děkuji za odpověď. Věřte, že má nedůvěra není sarkasmem, ale zkušeností z minulosti. Cca před 20-ti lety se zde také frézovalo a nová pokládka asfaltu byla výše, čímž se srovnala výška podezdívky naší branky s výškou povrchu (to již bylo druhé zvýšení za mého života).
Jelikož nyní se vyfrézovalo a kraje vozovky u naší branky a podél plotu zůstaly, tak předpokládám, že nový povrch se logicky bude tahat přes ně (tedy výše). Mé stavební vzdělání nebylo zaměřeno na silniční výstavbu a mohu se tedy mýlit (navíc nemám k dispozici projektovou dokumentaci), ale většinou se to tak dělá.

Zde Vám přidávám odkaz na video, jak to vypadá při silnějším dešti, kdy se nám na pozemek dostávají kameny a nepořádek, video je sice staršího data, ale to na věci nic nemění:

https://uloz.to/file/76wrpwyE9ISC/wp-20160618-15-33-38-pro-mp4

Ondřej Studený
Revoluční 458
email: on.stu@seznam.cz; on.studeny@gmail.com
tel.: +420731227994
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ing. Fadrhonc



Založen: 3.6.2015
Příspěvky: 240

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2020 8:29 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,
zbývající části asfaltu budou dobourány ručně až k podezdívkám. Před těmito podezdívkami bude nově ve vzdálenosti cca 0,5 m osazena silniční obruba s nášlapem, která zachytí srážkovou vodu tak, aby netekla na Váš pozemek, jak to je ve Vámi zaslaném videu. Tuto obrubu se pokusíme osadit co nejníže, aby nedošlo k přitížení stávajících podezdívek plotů a s dostatečným nášlapem, aby byla zachycena voda tekoucí po komunikaci. Přesné řešení bude dořešeno v průběhu stavby. Až bude probíhat stavba samotné komunikace, tak se můžeme sejít na místě. Zatím budou probíhat práce ne rekonstrukci inženýrských sítí, které budou trvat cca 60 dnů. Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ing. Fadrhonc



Založen: 3.6.2015
Příspěvky: 240

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2020 10:31 am    Předmět: Uzavírka v napojení do Revoluční ulice Citovat

Dobrý den,
od středy 22.4. 8 hodin do pátku 24.4. 16 hodin bude provedena úplná uzavírka Revoluční ulice v místě napojení ulice Střelecký vrch, tato uzavírka je způsobena pracemi na kanalizaci a vodovodu.
Do školky v Revoluční ulici bude nutné zajet přes Loudátovu a Bezručovu ulici.
Dále bude v sobotu a neděli 25-26.4. zcela uzavřen příjezd do ulice Střelecký vrch včetně rezidentů.
Děkujeme za pochopení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ing. Fadrhonc



Založen: 3.6.2015
Příspěvky: 240

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2020 1:13 pm    Předmět: Citovat

V rámci stavby byl dnes zhotoven provizorní průjezd z komunikace pod sídlištěm směrem na sídliště Střelecký vrch u č.p. 677.
Tato provizorní komunikace je provedena z důvodu koordinace činností na rekonstrukci kanalizace a plynovodu pro průjezd stavební techniky.
Stávající chodník byl přesypán ochrannou vrstvou recyklátu a případě poškození bude před koncem stavby uveden do původního stavu.
Prosíme dotčené občany, aby se pokud možno vyhnuli pěší dorpavy přes tuto provizorní komunikaci a obešli tuto část stavby přes "kamenku" nebo "Eichstatské schody" v rámci bezpečnosti. Děkujeme za pochopení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Komunikace pod Střeleckým vrchem směrem Revoluční ulice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com