Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Ještě si dovolím anketu ohledně lávek a mostů v Chrastvě

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jste spokojeni s přecházením lávek přes řeku v Chrastavě ??
Ano , vyhovuje mi to
44%
 44%  [ 4 ]
Ne, lávek je málo a často není kde přecházet řeku
55%
 55%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 9

Autor Zpráva
buldog

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:27 pm    Předmět: Ještě si dovolím anketu ohledně lávek a mostů v Chrastvě Citovat

Prosím řekněte svůj názor ohledně lávek v Chrastavě !!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Canov

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 8:50 pm    Předmět: To: buldog Citovat

Dobrý den,
nezlobte se buldogu, ale Vámi vypsaný dotaz v anketě je unfair. Samozřejmě nikdo nemůže v současnosti na anketní otázku "Jste spokojeni s přecházením lávek přes řeku v Chrastavě ??" vybrat odpověď "Ano , vyhovuje mi to".

Jenže - jedinou cestou jak na většině míst postavit lávky a mosty nové, je odstranit nejdříve ty staré. Kdybyste dal anketní otázku (dejme tomu s možnostmi odpovědi ano či ne) typu: "Mělo by město budovat nové mosty a lávky i za cenu, že se budou muset odstranit ty provizorní a dočasně tak budou mosty a lávky chybět?", to bych bral.

A ještě si dovolím jedno upozornění - ty již získané dotace na opravy nespadly z nebe. To je výsledek tvrdé a usilovné práce celého týmu na radnici. Nečekám hory děkování, ale myslím si, že bezprostřední hanění toho, že když se konečně dotace začnou proměňovat v reálné budování, není to to pravé ořechové.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
buldog

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 9:15 pm    Předmět: Citovat

Já si určitě na město nechci stěžovat !! Jen mě mrzí takové drobné detaily , které by se daly jednoduše odstranit a nemusely by potom vznikat zbytečné problémy.
lomax

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:10 am    Předmět: Citovat

@buldog:
Právě že na ty detaily nejsou peníze. Navíc si teda myslím, že to je zbytečná investice zřizovat provizorní lávku, když o 400m dál je další. Ok beru, že to je zacházka, ale není to napořád.
buldog

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 2:18 pm    Předmět: Citovat

No tím detailem jsem nemyslel ani tak nějakou provizorní lávku, ale myslím to , že když už je na jednom místě lávka tak by k ní měl být volný přístup z obou stran a ne že se z jedné strany postaví náklaď , stojí tam půl hodiny a blokuje všechny lidi z obou stran a stačilo by aby se jen postavil o metr dál a všechno by bylo v pořádku !! A takové detaily jsou dost zásadní v této situaci.A proto říkám že by se daly jednoduše vyřešit a nevznikaly by takové zbytečné problémy!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: