Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste spokojeni s přecházením lávek přes řeku v Chrastavě ?? |
Ano , vyhovuje mi to |
|
44% |
[ 4 ] |
Ne, lávek je málo a často není kde přecházet řeku |
|
55% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 9 |
|
Autor |
Zpráva |
buldog
|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:27 pm Předmět: Ještě si dovolím anketu ohledně lávek a mostů v Chrastvě |
|
|
Prosím řekněte svůj názor ohledně lávek v Chrastavě !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: st červen 08, 2011 8:50 pm Předmět: To: buldog |
|
|
Dobrý den,
nezlobte se buldogu, ale Vámi vypsaný dotaz v anketě je unfair. Samozřejmě nikdo nemůže v současnosti na anketní otázku "Jste spokojeni s přecházením lávek přes řeku v Chrastavě ??" vybrat odpověď "Ano , vyhovuje mi to".
Jenže - jedinou cestou jak na většině míst postavit lávky a mosty nové, je odstranit nejdříve ty staré. Kdybyste dal anketní otázku (dejme tomu s možnostmi odpovědi ano či ne) typu: "Mělo by město budovat nové mosty a lávky i za cenu, že se budou muset odstranit ty provizorní a dočasně tak budou mosty a lávky chybět?", to bych bral.
A ještě si dovolím jedno upozornění - ty již získané dotace na opravy nespadly z nebe. To je výsledek tvrdé a usilovné práce celého týmu na radnici. Nečekám hory děkování, ale myslím si, že bezprostřední hanění toho, že když se konečně dotace začnou proměňovat v reálné budování, není to to pravé ořechové. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
buldog
|
Zaslal: st červen 08, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
Já si určitě na město nechci stěžovat !! Jen mě mrzí takové drobné detaily , které by se daly jednoduše odstranit a nemusely by potom vznikat zbytečné problémy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 9:10 am Předmět: |
|
|
@buldog:
Právě že na ty detaily nejsou peníze. Navíc si teda myslím, že to je zbytečná investice zřizovat provizorní lávku, když o 400m dál je další. Ok beru, že to je zacházka, ale není to napořád. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
buldog
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
No tím detailem jsem nemyslel ani tak nějakou provizorní lávku, ale myslím to , že když už je na jednom místě lávka tak by k ní měl být volný přístup z obou stran a ne že se z jedné strany postaví náklaď , stojí tam půl hodiny a blokuje všechny lidi z obou stran a stačilo by aby se jen postavil o metr dál a všechno by bylo v pořádku !! A takové detaily jsou dost zásadní v této situaci.A proto říkám že by se daly jednoduše vyřešit a nevznikaly by takové zbytečné problémy! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|