Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Internet a kabelovka na Střeláku
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mape



Založen: 25.7.2007
Příspěvky: 146
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2009 10:02 pm    Předmět: Citovat

Petr Zeman napsal:
Optiku slibují na listopad, ale nevěří tomu snad ani oni.


Bydlím na Střeláku a minulý týden mě navštívil kdosi z Coprosysu. Snažil se mě přesvědčit o kvalitách a výhodnosti, ale bohužel mi nějak neuměl vysvětlit základní věci jako například: Jak se ta optika z chodby dostane ke mě do počítače. Ne že bych to nevěděl, ale byla zábava sledovat jak pán vymýšlí jedno řešení za druhým, místo toho aby řekl, že neví Smile

No jak to tady čtu zůstanu s internetem u ADV a s televizí u DigiTV

BTW: ta optika je na chodbě v liště a prý by šla zapojit do týdne ...ale věřte mu ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
josef novák



Založen: 15.7.2008
Příspěvky: 76
Bydliště: Střelecký vrch

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2009 10:22 pm    Předmět: Citovat

Mape napsal:
Petr Zeman napsal:
Optiku slibují na listopad, ale nevěří tomu snad ani oni.


Bydlím na Střeláku a minulý týden mě navštívil kdosi z Coprosysu. Snažil se mě přesvědčit o kvalitách a výhodnosti, ale bohužel mi nějak neuměl vysvětlit základní věci jako například: Jak se ta optika z chodby dostane ke mě do počítače. Ne že bych to nevěděl, ale byla zábava sledovat jak pán vymýšlí jedno řešení za druhým, místo toho aby řekl, že neví Smile

No jak to tady čtu zůstanu s internetem u ADV a s televizí u DigiTV

BTW: ta optika je na chodbě v liště a prý by šla zapojit do týdne ...ale věřte mu ...

Mám také dotaz -- a řekl už někdo od toho Coprosysu někomu skutečnou cenu co za to budou chtít -- myslím to dotažení až do bytu a měsíční platby a všechny ne jen ty reklamní.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mape



Založen: 25.7.2007
Příspěvky: 146
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2009 10:41 am    Předmět: Citovat

citace:
Mám také dotaz -- a řekl už někdo od toho Coprosysu někomu skutečnou cenu co za to budou chtít -- myslím to dotažení až do bytu a měsíční platby a všechny ne jen ty reklamní.


Jojo .. nabídka byla:
TV (všechny programy) + Internet 10Gb - 750,- Kč/měs.
konvertor otpika/metalika - 1,- Kč
Setopbox - 4000,- Kč
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
josef novák



Založen: 15.7.2008
Příspěvky: 76
Bydliště: Střelecký vrch

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2009 6:53 pm    Předmět: Citovat

Mape napsal:
citace:
Mám také dotaz -- a řekl už někdo od toho Coprosysu někomu skutečnou cenu co za to budou chtít -- myslím to dotažení až do bytu a měsíční platby a všechny ne jen ty reklamní.


Jojo .. nabídka byla:
TV (všechny programy) + Internet 10Gb - 750,- Kč/měs.
konvertor otpika/metalika - 1,- Kč
Setopbox - 4000,- Kč


Tak to budou mít dost zájemců o připojení - no když tak aspoň těm důchodcům se to bude líbit Very Happy ale určitě se ještě najde nějaký další aspoň malinký měsíční poplateček jak tuto firmičku znám. A jestli to bude mít i ty výpadečky jako ten internet od nich tak to bude pokoukání- no aspoň to nebude nuda u TV každý si může kousek filmu domyslet Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mape



Založen: 25.7.2007
Příspěvky: 146
Bydliště: Chrastava

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2009 7:22 pm    Předmět: Citovat

josef novák napsal:
Tak to budou mít dost zájemců o připojení - no když tak aspoň těm důchodcům se to bude líbit Very Happy ale určitě se ještě najde nějaký další aspoň malinký měsíční poplateček jak tuto firmičku znám. A jestli to bude mít i ty výpadečky jako ten internet od nich tak to bude pokoukání- no aspoň to nebude nuda u TV každý si může kousek filmu domyslet Very Happy


No já jsem do toho nešel .. cena stejná jako mám teď .. rozsah cca také ... kvalita podle příspěvků tady pochybná.

btw. ta cena byla původně vyšší ... až když jsem řekl, že je to dražší než to co mám byl ochoten uvažovat o vyšší rychlosti připojení (původně nabízel za stejnou cenu 4Mb) Sad

Mape
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petr Zeman



Založen: 23.2.2008
Příspěvky: 130

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2009 8:06 pm    Předmět: Citovat

Znvu se zopakuji, což takhle nějaké vyjádření samotného Coprosysu ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lomax



Založen: 8.4.2008
Příspěvky: 301

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2009 9:22 am    Předmět: Re: COPROSYS Citovat

newman napsal:
Vážení, mám připojení od firmy Coprosys-LVI a běžně to běhá alespoň u mě tam 15-16Mb/s a zpět 13-16Mb/s...

prosimte, kde jsi vzal takovehle pripojeni v Chrastave? nebo mi neco uniklo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
j.kaňka



Založen: 5.10.2009
Příspěvky: 34
Bydliště: chrastava

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2009 9:44 am    Předmět: Re: COPROSYS Citovat

lomax napsal:
newman napsal:
Vážení, mám připojení od firmy Coprosys-LVI a běžně to běhá alespoň u mě tam 15-16Mb/s a zpět 13-16Mb/s...

prosimte, kde jsi vzal takovehle pripojeni v Chrastave? nebo mi neco uniklo

Very Happy ne neuniklo ti nic a nech ho se radovat ono mu to dlouho nevydrží -- to tu už bylo- jen co připojí pár lidí tak se bude divit jak se to smrskne a bude rád za 2M a to není jistý Very Happy
to je další věc jak pan Kopecký láká aby získal zákazníky.....
Jak říkám to tu už bylo -- slíbovat to umí horší je dodržet - spoléhají na to,že když si lidi zaplatí všechny ty aktivace a to okolo tak se jim pak nebude chtít měnit poskytovatele -- to je stejné jak u bank - když ptáčka ...... atd Very Happy
Jo a kdo si chce poslechnout skvělou budoucnost jak to tu bude s internetem tak se ptejte pana Kopeckého - tady ja na něj číslo:603506506
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
newman



Založen: 2.8.2007
Příspěvky: 81
Bydliště: Dolní Chrastava

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2009 5:31 pm    Předmět: Re: COPROSYS Citovat

Fakt to tak běhá, a není to o tom že když ptáčka lapají ... mám připojení od LVI již několik let. Jje to o tom že když to neběhá nebo jsou problémy, tak je potřeba jim trošku zamotat hlavu a najednou to běhá rychle a ještě levněji!
.........................................................................................

lomax napsal:
newman napsal:
Vážení, mám připojení od firmy Coprosys-LVI a běžně to běhá alespoň u mě tam 15-16Mb/s a zpět 13-16Mb/s...

prosimte, kde jsi vzal takovehle pripojeni v Chrastave? nebo mi neco uniklo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lomax



Založen: 8.4.2008
Příspěvky: 301

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 8:56 am    Předmět: Citovat

no ale to si mi jeste neodpovedel. pac si psal, ze to mas v nadrazni, ze. ale tam kaelovka neni a pres wifi takovyhle rychlosti nedostanes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lomax



Založen: 8.4.2008
Příspěvky: 301

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 8:58 am    Předmět: Citovat

a navic download je bud vetsi nebo rovny upoadu. takze proste akorat nechapu to tvoje pripojeni. muzes to trochju vic nastinit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
newman



Založen: 2.8.2007
Příspěvky: 81
Bydliště: Dolní Chrastava

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 9:07 pm    Předmět: Citovat

Já to nemám kabelem, mám to vzduchem, jedinej problém je že musíš vidět na vysílač. Nesmí bejt nic v cestě ... jinak rychlost připojení jsem uváděl na základě průběžnejch testů přez www.speedtest.net
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jan.rok



Založen: 26.7.2007
Příspěvky: 31

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 9:23 am    Předmět: Citovat

Dnes v 9 hod. mě poprvé za celou dobu telefonicky kontaktoval Coprosys s informací, že mezi 10. a 14. hod. budou vyměňovat celý spoj do Chrastavy, kvůli problémům, které se zde na fóru řešili. Po 14. hodině by problémy prý už být neměly. Jsem zvědav.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JestedNET



Založen: 31.10.2009
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 9:40 pm    Předmět: Zarušení Citovat

Zdravím, já se domnívám, že se pomalu a jistě vše zarušuje. Navíc je i složité vysílat z Ještědu na Chrastavu. V 5 GHz dostat do lokality 20Mbit jde, ale jen za použití kvalitní techniky. V 10 GHz by problém nebyl, ale více jak 100 tis. do spoje dnes málokdo dá.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ADVnet-Dědic



Založen: 3.11.2009
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2009 12:10 am    Předmět: Re: Zarušení Citovat

JestedNET napsal:
Zdravím, já se domnívám, že se pomalu a jistě vše zarušuje. Navíc je i složité vysílat z Ještědu na Chrastavu. V 5 GHz dostat do lokality 20Mbit jde, ale jen za použití kvalitní techniky. V 10 GHz by problém nebyl, ale více jak 100 tis. do spoje dnes málokdo dá.


Myslim ze Vas prispevek je tak trochu out of topic, mluvi se tu o optice a kabelovce, jen blazen by v tomhle pripade tahal konektivitu 5GHz zarizenim a pak ji roztahaval optikou po sidlisti ... Vami uvadenych 20Mbit je asi taky ulet, mozna na jeden dum, ale cele sidliste? Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com