Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Opatření k autobusové dopravě během uzavírky v Bílém Kostele

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martina Cellerová



Založen: 11.5.2017
Příspěvky: 1090

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2022 7:00 am    Předmět: Opatření k autobusové dopravě během uzavírky v Bílém Kostele Citovat

Z důvodu plánované uzavírky části okružní křižovatky v Bílém Kostele, která se bude konat od čtvrtka 14.7.2022, od cca 6:00 ráno, do pátku 15.7.2022 večer, dojde v linkové autobusové dopravě k následujícím opatřením:
1. linka 689 Hrádek n.Nisou ? Chrastava ? Liberec,prům.zóna Jih
? ranní spoj č.2 s odjezdem v 4:28 z Bílého Kostela do Chrastavy pojede pouze v pátek z Chotyně do Chrastavy po objízdné trase přes Horní Suchou a Jítravské sedlo.
1. Pozor spoj z časových důvodů vynechá zastávky v úseku Hrádek.n.Nis, Dolní Suchá,U řeky až Bílý Kostel n.Nisou,křiž.! Cestujícím z Dolní Suché doporučujeme použít zastávku v Chotyni u mostu, pro cestující z Bílého Kostela spoj zastaví na zastávce na hlavní silnici.
? odpolední spoj č.3 s odjezdem v 14:20 z Liberce,prům.zóny Jih pojede po objízdné trase přes Jítravské sedlo a Horní Suchou, z Chotyně zajede přes Dolní Suchou do Bílého Kostela a zpět; do Hrádku n.Nisou dojede o cca 10?15 minut později proti platnému jízdnímu řádu.
?
2. linka 74 Liberec ? Chrastava ? Bílý Kostel n.Nisou ? Hrádek n.Nisou
? ranní spoj č.2 s odjezdem v 4:28 z Bílého Kostela do Chrastavy bude pouze v pátek odřeknut! Cestujícím doporučujeme použít vlak s odjezdem v 4:18 z Bílého Kostela n.Nisou.
? dopolední spoje č.11 a 12 s odjezdem v 10:08 z Chrastavy a v 10:14 z Bílého Kostela budou ve čtvrtek i v pátek odřeknuty! Cestujícím doporučujeme použít vlak s odjezdem v 10:09 z Bílého Kostela směrem do Chrastavy a Liberce, resp. v 10:13 z Chrastavy směrem do Bílého Kostela a Hrádku n.Nisou.
? Ostatní spoje pojedou mezi Chotyní a Chrastavou po objízdné trase přes Horní Suchou a Jítravské sedlo, současně budou zajíždět i do zastávek v úseku Dolní Suchá,U řeky až Bílý Kostel n.Nisou,škola a zpět. Spoje 6; 8; 10 a 16 ve směru od Hrádku n.Nisou (odjezd v 9:20 15:25 17:20 a 18:35) pojedou z Chotyně nejdříve do Bílého Kostela a zpět, až poté obslouží Dolní a Horní Suchou. Naopak spoj č.1 (odjezd v 6:40 z Liberce) obslouží Horní a Dolní Suchou již cestou od Chrastavy, ze zastávek Dolní Suchá,obratiště a Dolní Suchá,rozc. odjede o cca 4 minuty.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com