|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
murphyz
|
Zaslal: út listopad 01, 2011 11:44 am Předmět: Firemní reklamy na obytných domech, náměstí 1.máje |
|
|
"Moooc pěkný......."
Chrastavské náměstí s kulturními památkami začínají hyzdit veliké firemní poutače i na obytných domech .
Kdo to povoluje? Asi nikdo! Všem je to jedno !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út listopad 01, 2011 12:38 pm Předmět: To: murphyz |
|
|
Dobrý den,
a to víte jak, že to je každému jedno????
Stavební úřad zahájil řízení o odstranění nepovoleného reklamního zařízení, já osobně jsem včera osobně majiteli řekl, ať tu hrůzu odstraní.
Výsledek není vždy okamžitý, ale to neznamená, že se v danéí věci nekoná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
murphyz
|
Zaslal: út listopad 01, 2011 4:48 pm Předmět: Starosta Ing.Canov |
|
|
Michael Canov napsal: | Dobrý den,
a to víte jak, že to je každému jedno????
Stavební úřad zahájil řízení o odstranění nepovoleného reklamního zařízení, já osobně jsem včera osobně majiteli řekl, ať tu hrůzu odstraní.
Výsledek není vždy okamžitý, ale to neznamená, že se v danéí věci nekoná. |
Dobrý den starosto,
děkuji, že reagujete na můj příspěvek.
Dovolte, doplním, že moje obavy vznikly z reklamy na elektro materiál, který lze nakoupit 50m od náměstí. Poutač lze vidět při vjezdu na Náměstí 1.máje již delší dobu .
Ubytování na Glorii - zřejmě se jen inspirovali. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: út listopad 01, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
Ale tak zasejce odvaha se jim musí nechat, ubytovna od 200 kč na den Ou jééé |
|
Návrat nahoru |
|
 |
murphyz
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
murphyz napsal: | "Moooc pěkný......."
Chrastavské náměstí s kulturními památkami začínají hyzdit veliké firemní poutače i na obytných domech .
Kdo to povoluje? Asi nikdo! Všem je to jedno !!! |
Jeje, jejda velký poutač na domě už není. Doufám, že nastálo.
Vždyť náměstí je tak pěkné.
Ale ani před a za náměstím to nemá na domech, oplocení vypadat jako když přijela pouť! Ještě je co napravovat.
Rád bych ale za snahu o nápravu poděkoval a už si nemyslím, že je to všem jedno. Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kateřina Pokorná
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 12:59 pm Předmět: Reklamní cedule |
|
|
Vážený pane,
není umění, pod rouškou anonymity, žalovat, udávat a znepříjemňovat svým spoluobčanům život. Umění je žít a nechat žít. Z mnoha Vašich příspěvků vyplývá, že z Vás čiší zášť a nepochopitelná zloba (možná závist). Vždyť si každý může na vlastní kůži zkusit podnikat v dnešní době. Věřím, že by pak ubylo takových maloměšťáckých příspěvků na webu města a žabomyších válek. Přeji Vám mnoho dalších "úspěšných" zásahů a věřím, že se Vám i nadále bude dařit. S odpovídající úctou Kateřina Pokorná - já se za své jméno stydět nemusím, naopak, jsem na něj hrdá! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|