Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Opticky internet v Andělohorské ulici

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hana Vachová

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2025 2:58 pm    Předmět: Opticky internet v Andělohorské ulici Citovat

Vazeny pane starosto,
Obracim se na vas s dotazem, zda jste srozumen s tim, ze je nam, obyvatelum Andelohorske ulici nabizen opticky internet firmou Cetin, ktera rozhodne neni tou firmou, ktera nam pri vystavbe chodniku natahla kabely k nasim domum. Pri realizaci chodniku me informoval zastupce firmy, ze v nejblizsi dobe budou odriznuty nadzemni kabely , tazene od sloupu ver.osvetleni k domu. Proto nam pracovnici rozkopali cast zahrady, aby k domu natahli podzemni kabely. Ted ale, pro me naprosto nepochopitelne, sotva v nasi casti dokoncene chodniky chce firma Cetin opet rozkopat, rozkopat i nase zahrady a natahovat nove kabely.. Jeji zastupce prichazi s vysvetlenim, ze jiz natazene kabely jsou nam k nicemu, .Mne osobne se nezda, ze byste vy s necim podobnym souhladil, Vzdyt chodniky realizovalo a platilo mesto. Proto bych chtela od vas slyset, zda o tom vubec vite a zda by se popr.dal sehnat kontakt na zastupce puvodni firmy jiz natazenych kabelu. Priznam se, ze jsem v tomto pripade nebyla dost obezretna, abych se tim vice zabyvala v momente, kdy nam pracovnici kabel natahovali. Nabyla jsem dojmu, ze je to samozrejmost pro vsechmy okolni domy stejna-kdo tedy chce mit pripojeni k internetu. Omlouvam se, jsem rozcilena timto postupem a mam zlost i na sebe.
Velmi vam dekuji za odpoved.
S pozdravem Hana Vachová
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: