Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Větrníky nad Chrastavou

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
josef novák

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 8:55 am    Předmět: Větrníky nad Chrastavou Citovat

Dobrý den -- ví někdo co se to buduje na kopci u těch větráků ? - že by tam přibýval další a nebo další operátor???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin Janousek

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 12:57 pm    Předmět: Re: Větrníky nad Chrastavou Citovat

Dobrý den, k uvedené činnosti nemá MěÚ Chrastava, OVUS, žádné bližší informace, neboť se jedná o území obce Heřmanice. Dle sdělení vedoucí stavebního úřadu MěÚ Frýdlant paní Prokopové, nebyla povolena žádná stavební činnost na předmětném větrném parku. Ověřenou informací je však základnová stanice společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. plocha zahrnující část pozemku p.č. 810/2, k.ú. Kristiánov, která je předmětem projednávané změny ÚPO Heřmanice pod č. 1.1. Stavební úřad Chrastava předmětnou činnost prověří a učiní případně potřebná opatření.
Martin Janoušek, vedoucí OVUS.
josef novák

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 5:16 pm    Předmět: Re: Větrníky nad Chrastavou Citovat

Děkuju za odpověď --- jel jsem nedávno okolo a tak mě zarazilo to místo stavby (schované v porostu těch letitých stromů) trochu mě zamrzelo, že asi vemou v tichosti "za své" a možná i to torzo starého větrného mlýnu... halt zisk ovládá náš život a mění krajinu...
josef novák

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 5:16 pm    Předmět: Re: Větrníky nad Chrastavou Citovat

Děkuju za odpověď --- jel jsem nedávno okolo a tak mě zarazilo to místo stavby (schované v porostu těch letitých stromů) trochu mě zamrzelo, že asi vemou v tichosti "za své" a možná i to torzo starého větrného mlýnu... halt zisk ovládá náš život a mění krajinu...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: