Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
josef novák
|
Zaslal: út září 04, 2012 8:55 am Předmět: Větrníky nad Chrastavou |
|
|
Dobrý den -- ví někdo co se to buduje na kopci u těch větráků ? - že by tam přibýval další a nebo další operátor??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Janousek
|
Zaslal: út září 04, 2012 12:57 pm Předmět: Re: Větrníky nad Chrastavou |
|
|
Dobrý den, k uvedené činnosti nemá MěÚ Chrastava, OVUS, žádné bližší informace, neboť se jedná o území obce Heřmanice. Dle sdělení vedoucí stavebního úřadu MěÚ Frýdlant paní Prokopové, nebyla povolena žádná stavební činnost na předmětném větrném parku. Ověřenou informací je však základnová stanice společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. plocha zahrnující část pozemku p.č. 810/2, k.ú. Kristiánov, která je předmětem projednávané změny ÚPO Heřmanice pod č. 1.1. Stavební úřad Chrastava předmětnou činnost prověří a učiní případně potřebná opatření.
Martin Janoušek, vedoucí OVUS. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
josef novák
|
Zaslal: út září 04, 2012 5:16 pm Předmět: Re: Větrníky nad Chrastavou |
|
|
Děkuju za odpověď --- jel jsem nedávno okolo a tak mě zarazilo to místo stavby (schované v porostu těch letitých stromů) trochu mě zamrzelo, že asi vemou v tichosti "za své" a možná i to torzo starého větrného mlýnu... halt zisk ovládá náš život a mění krajinu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
josef novák
|
Zaslal: út září 04, 2012 5:16 pm Předmět: Re: Větrníky nad Chrastavou |
|
|
Děkuju za odpověď --- jel jsem nedávno okolo a tak mě zarazilo to místo stavby (schované v porostu těch letitých stromů) trochu mě zamrzelo, že asi vemou v tichosti "za své" a možná i to torzo starého větrného mlýnu... halt zisk ovládá náš život a mění krajinu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|