Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Krajské volby - Glorie a Martin Půta - Starostové pro LK 23
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 1:04 pm    Předmět: Krajské volby - Glorie a Martin Půta - Starostové pro LK 23 Citovat

V pátek dne 5. října 2012 se od 18 hodin se v Glorii na náměstí těší na diskusi s občany kandidáti kandidátky č. 23 Starostové pro Liberecký kraj v čele se svým lídrem a kandfidátem na hejtmana Martinem Půtou.

Více plakát: http://www.chrastava.com/starosta/letak.jpg
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 8:26 pm    Předmět: 23. SLK - lídr Martin Půta v dětské televizi Liberec Citovat

http://volebnimajak.cz/?page_id=245
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 7:16 am    Předmět: Dosavadní vydání novin Starostů pro Liberecký kraj Citovat

Dosavadní vydání novin Starostů pro Liberecký kraj

Listopad 2011
http://www.verim-starostum.cz/wp-content/uploads/2012/08/NOVINY_listopad2011_Starostove_pro_Liberecky_kraj_web.pdf

Leden 2012
http://www.verim-starostum.cz/wp-content/uploads/2012/08/NOVINY-leden2012-Starostove-pro-Liberecky-kraj-web.pdf.pdf

Květen 2012
http://www.verim-starostum.cz/wp-content/uploads/2012/08/NOVINY_kveten2012_Starostove_pro_Liberecky_kraj_web_Final.pdf

Červen 2012
http://www.verim-starostum.cz/wp-content/uploads/2012/08/NOVINY-cerven2012-Starostove-pro-Liberecky-kraj-web.pdf.pdf

Srpen 2012
http://www.verim-starostum.cz/wp-content/uploads/2012/08/NOVINY-srpen2012-Starostove-pro-Liberecky-kraj.pdf
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá říjen 05, 2012 9:40 pm    Předmět: Lídr Martin Půta- TO JE K SM9CHU Citovat

Přijde mi to celé směšné Lídr Martin Půta. S ním mám dvě osobní zkušenosti a už stačí! Víc už nikdy.
1) v roce 2010 způsobil i s jeho radou škodu na majetku několika vlastníkům domů v Hrádku nad Nisou. Dnes je rok 2012 a dodnes nedošlo k nápravě a zřejmě nikdy ani nedojde. No nic zaplatím si to sama (cca 250.000,-) je to můj majetek. To je jen reakce jak hovoří s lidmi a jak je schopen se starat-spíš bych řekla nestarat.
2) rok věděl, že zubařka z Hrádku nad Nisou odejde a nic neudělal.
Jeho volit? NIKDY!!! Ano hezky mluví a to je vše jeho činy, ale nepotvrzují to co krásně říká. Ing. Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin Půta



Založen: 7.10.2012
Příspěvky: 16777214
Bydliště: Hrádek nad Nisou

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:38 am    Předmět: Reakce na lži paní Dolenské Citovat

Pěknou neděli všem Chrastavákům a čtenářům tohoto fóra.
Na základě upozorněná Michaela Canova jsem se stal uživatelem vašeho fóra. Musím tady reagovat na lži paní Daniley Dolenské, majitelky jednoho z domů na hrádeckém Horním náměstí.
1. V letech 2008 - 2011 se v Hrádku rekonstruovalo historické centrum města. Stavba obsahovala také výměnu kanalizace, vodovodů a dalších inženýrských sítí a také nové povrchy chodníků a vozovek. Zastupitelstvo nad rámec poviností města rozhodlo také o financování veřejných částí přípojek, anglických dvorků v rámci projektu a tedy z rozpočtu města. Od města to bylvstřícný krok a omluva směrem k vlastníkům objektů za komplikace způsobené během stavby samotné.
V případě domu č.p. 113 na hrádeckém Horním náměstí, který paní Ing. Dolenská z Prahy vlastní, byl tento příspěvek města v řádů desetitisíců korun. Během rekonstrukce se projevil fakt, že většina historických staveb ve městě nebyla izolovaná a pískovcové sklepení bylo vždy vlhké. S naprostou většinou vlastníků došlo k jednoduché dohodě a během stavby samotné si na vlastní náklady sklepy odizolovali, většinou nopkovou folií. Město zajistilo v rámci stavby koordinaci výkopových prací, které v rámci stavby financovalo. Jednalo se řádově o dvě desítky případů.
V případě tří domů na Horním náměstí, kde k takové dohodě bohužel během stavby samotné nedošlo, schválilo po řadě jednání Zastupitelstvo finanční příspěvek stavebníkům (majitelům objektu) a to ve výši 50.000 Kč. Vlastníci se smluvně zavázali s použitím tohoto příspěvku a na základě závazného stanoviska Magistrátu města Liberce, provést potřebná opatření. V případě dvou vlastníků je problém odstraněn, paní Dolenská mimo urážlivých příspěvků na různých diskusních fórech a podobně laděných emailů s městem nekomunikuje.
Vzhledem k tomu, že veřejně tvrdí, že nedošlo k nápravě předám celou záležitost v pondělí 8.10.2012 právníkovi města JUDr.Šmídkovi a budeme příspěvek požadovat vrátit. Zvážím také způsob ochrany dobrého jména města Hrádek nad Nisou před podobným lhaním paní Dolenské.
2. MUDr.Czolková skutečně ukončila fungování zubní ordinace v Hrádku nad Nisou. Protože v celé věci probíhá správní řízení z důvodu porušení oznamovací povinosti ze strany paní doktorky, nebudu se vyjadřovat k míře pochybení a porušení povinností.
Osobně jsem byl společně s panem místostarostou Horinkou o konci provozu, který teď MUDr.Czolková nazývá přerušením, informován v červnu letošního roku. paní zunbařka se rozhodla pracovat dále v Praze. Město tuto obtížnou situaci nyní řeší, v nejbližších dnech proběhne výběrové řízení na nákup vybavení zubní ordinace a máme dohodu s jinou paní zubařkou, která nejpozději od začátku nového roku nabídne pacientům svoje služby.
MUDr.Czolková získala zdravotní středisko v roce 1996 do svého majetku ve velké privatizaci. Z dnešního pohledu se ukazuje jako chyba to, že Hrádek nad Nisou nekoupil zdravotní středisko sám, protože je úlohou města garantovat rozsah služeb pro své občany. Nasdšení privatizátoři dnes bohužel věci zpět nevrátí.
Na závěr se omlouvám za rozsah a délku příspěvku. Korektní odpověď na pět vět lží paní Dolenské bohužel kratší býti nemohla. Paní Dolenskou tímto zdravím do Prahy na veřejně ji oznamuji, že zítra budu prostřednictvím přestukové komise požadovat její omluvu za lži, zveřejněné nejenom na tomto fóru.
Mimochodem na moje činy za posledních deset let se lze zeptat v Hrádku nad Nisou.
S pozdravem
Martin Půta, starosta Hrádku nad Nisou
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Martin Půta



Založen: 7.10.2012
Příspěvky: 16777214
Bydliště: Hrádek nad Nisou

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:39 am    Předmět: 3. zasedání zastupitelstva města 28.3.2012 Citovat

http://www.hradek.eu/page.aspx?zaz=382-9092
3/113/ZM/12 - Smlouva o poskytnutí příspěvku ? Dolenská čp. 113 / Smlouvy
Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o poskytnutí příspěvku dle návrhu mezi Městem Hrádek nad Nisou a Ing. Danielou Dolenskou, Pravá 1117/1, 147 00 Praha s podmínkou zadláždění odbornou firmou a souhlasem k převzetí díla zhotovitelem akce ?Revitalizace historického centra v Hrádku nad Nisou?.
Předmětem smlouvy je poskytnutí příspěvku příjemci pro rok 2012 ve výši 90% nákladů akce, maximálně 50 000Kč (slovy padesáttisíckorunčeských).
Příjemce se zavazuje použít tento finanční příspěvek na úhradu výdajů spojených s akcí Izolace sklepních prostor v Hrádku nad Nisou, v ulici Lékárnická č.p. 113, st.p.č. 44/1, k.ú. Hrádek nad Nisou, dle závazného stanoviska Magistrátu města Liberec, ze dne 27.7.2011, zn. MML/ZPPP/Bi/12101/11-SZ105529/11/5 v souladu se žádostí ze dne 14.6.2011, kde je
specifikován způsob provedení izolace.
Termín: 28.3.2012 Zodpovědná osoba: Šimeček Libor
Hlasování: Pro: 22 Proti: Zdržel se: Nepřítomen: Štok, Slezák, Ing. Jurek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 8:21 pm    Předmět: Martin Půta Citovat

Dobrý večer všem, kteří jsou zde na tomto Foru.
Jen na úvod: pracuji a platím daně a z těch daní jsou placeni mimo jiné i politici, tzn., že i Martin Půta. Sama sebe se ptám, jak si může představitel města-politik a starosta dovolit takovéto drzé a arogantní chování? Ale chování je vždy spojeno s přirozenou inteligencí člověka.
A to, že jsem napsala NIKDY bych nevolila člověka jako je starosta Marin Půta. Za tím si stojím a stát budu! Žiji v demokratické zemi, která nás všechny v tomto podporuje.

1)
K mé záležitosti mám důkazy, o tom jak celá rada včele s panem starostou nekonala, až do roku 2012. V roce 2012 město dalo příspěvek ve výši 50.000,-Kč na opravu s tím, že město zajistí nové zadláždění a já dostala doporučenou firmu na výkopové práce. Takže na opravu byli dva subjekty moje osoba a město Hrádek nad Nisou. Teď je nutné podotknout, že oprava samozřejmě stála víc jak příspěvek od města. Práce byla odvedena velice špatně. A ani jedna firma, nechtěla opravu provést a jejich argument zněl za to múže ta druhá. Co s tím?
Napsala jsem panu místostarostovi Horinkovi, že bychom měli spolupracovat, že jsou do této záležitosti vloženy peníze jak moje, tak města Hrádku nad Nisou. Vypadalo to vše úžasně, domluvili jsme se na postupu. Já zajistí podotýkám vše na své další náklady jíl a on mi zavolá přibližně tři dny dopředu než začne oprava, abych vše mohla připravit. Měla jsem radost, ale jen pár dnů (věřila jsem mu). Než jsem se dozvěděla, že žádný jíl se dávat nebude a jen tak se opraví chodník, aby to vše bylo krásné na pouť.
Takže výsledek je pro mě ten, že mi stále do domu teče, a to proudem při každém dešti. A mé peníze? Vyhodila jsem je z okna, prostě nic. A peníze od představitelů Hrádku nad Nisou - z městského rozpočtu? To samé.
Mohou si toto představitelé jakéhokoliv města či státu dovolit? Můj názor je, že NE!
Možná by měli představitelé Hrádku nad Nisou a to především pan starosta Martin Půta o penězích z městského rozpočtu uvažovat tak, jako čtyřčlená rodina s měsíčním příjmem a měsíčními výdaji. Tato rodina by určitě jen tak nenechala špatně provedenou práci bez odezvy a to už vůbec ne zaplacenou dopředu.

2)
Město Hrádek nad Nisou má cca 6.000 obyvatel, všichni se znají a říkají si změny a novinky, které se v Hrádku dějí. Musím říct na obhajobu paní doktorky, kterou jsem nikdy neviděla a neznám jí, že i moje maminka věděla přímo od paní zubařky MUDr. Czolkové, že bude odcházet cca o půl roku dříve než paní doktorka odešla. A určitě nebyla jediná. Tak nevím možná paní doktorka všem svým pacientům říkala, že odejde a zapoměla na pana starostu a asi něco (smlouvu) porušila. Nic méně lidé si o tom povídali. Jak to, že se to v tom malém městě tomu starostovi nedoneslo? To nechápu.

Všem přeji hezký večer. Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:27 pm    Předmět: Bod 2 Citovat

K bodu 1 se nemohu vyjádřit, snad jen že pokud čtu fórum v Hrádku, jen málokdy bývají stížnosti na nekompetenci pana Půty a co se arogance týče, trpělivě se vždy snažil všechno vysvětlit i v případě, že by normální člověk dotyčného stěžovatele dávno poslal do pr...e. Možná se v tomto případě nepodařilo vše, jak mělo, nevím. Ale pokud město všude jen urážíte a s městem nekomunikujete, nemůžete čekat kdovíjak vstřícné jednání.
Co se zubní lékařky týče, po malých městech koluje spousta různých řečí a drbů, podstatné je, co má město na papíře. A těžko může hledat náhradu za někoho, kdo odchod oficiálně neoznámil. To by totiž musel př.zaměstnavatel hledat náhradu za každou mladou pracovnici, protože co kdyby byla těhotná. Kdyby k porušení smlouvy nedošlo, patrně by neprobíhalo správní řízení z důvodu porušení oznamovací povinosti ze strany paní doktorky. Pokud vím, současné vedení radnice se snaží maximálně vyjít svým občanům vstříc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:35 pm    Předmět: Citovat

Ještě jen krátký dodatek pro všechny co shlédnou forum. Sice mě pan starosta pozdravuje do Prahy, ale moje rodiště je město Hrádek nad Nisou, kde jsem chodila do školky, kde jsem se učila na základní škole, dále v Liberci na gymnáziu a pak jsem odešla do Prahy na VŠCHT a poté jsem zde i zůstala, hlavně kvůli práci. Moje rodné příjmení je Ryšánková. Přeji krásný zbytek víkendu. Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:37 pm    Předmět: Ještě k bodu 1 Citovat

Ještě k bodu 1 - paní Dolenská, podle vašeho tvrzení bylo poškozeno víc vlastníků domů, co ti ostatní? Oni jsou též nespokojení a chovají se stejně jako vy? Nebo vám pan Půta jen leží v žaludku a je to vaše soukromá vendeta? Ostatně, díky bohu si každý může volit, koho chce. A za starosty je práce vidět.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:53 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer paní Vávrová,
děkuji za příspěvek, k bodu 1 mohu jen říct, že má snaha byla domluva s městem a nikde jsem město nikdy neurážela ani nijak nekritizovala a ani by mě to nenapadlo-o takovém to jednání z mé strany nenajdete nikde ani zmínku. Ale bohužel slib od města pro mou osobou nebyl dodržen a to po cca třech letech komunikace. A to Vám dojde trpělivost a ještě když Vám teče do domu proudem voda co naprší. Je to Váš majetek a ten si všude na světě lidi chrání.
K bodu 2 nemyslím si, že by si lékařka (chytrá žena) neprostudovala své smlouvy uzavřené s městem (pokud nějaké má to nevím, jen se domnívám z reakce starosty). Podle mého názoru jednala v jejich souladu. Nevím, jestli ukončení své praxe dala na vědomí radnici ústně či písemně, ale nějak určitě dala. Vše je dle práva možné.

Hezký večer Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:07 pm    Předmět: Citovat

Dobrá připomínka paní Vávrová, ohledně ostatních vlastníků poškozených domů. Nevím kolik z nich půjde takto veřejně za mnou, ale dovoluji si tvrdit, že se někdo najde a neveřejně půjdou za mnou všichni (ale proto to nedělám, aby za mnou někdo šel. Nemám politické ambice). A mohu Vás ubezpečit, že na Martina Půtu nemám nijak spadeno ani soukromě ani profesně. Každý jsme někde jinde. Jen mám ráda lidi, kteří dělají svou práci se zodpovědností a tady neshledávám shodu. Daniela Dolenská (Ryšánková)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr



Založen: 26.8.2007
Příspěvky: 150

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:21 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer, chtěl jsme napsat jen krátkou reakci,ale paní Vávrová to v posledním příspěvku shrnula velmi ale velmi přesně.Nejedná se totiž o nic jiného než o osobní útok.

Asi každé město má své stěžovatele a Hrádek nad Nisou není vyjjímkou. Ať je Martin jakýkoliv a v lecčem s ním nemusím souhlasit, rozhodně je to člověk, který se snaží věci vykomunikovat a vyřešit. Bohužel jsou i situace, kdy už není možné s oponentem komunikovat a to je myslím přesně tato chvíle.

Rada města jako správný hospodář s veřejnými financemi nemůže podlehnou zcela nesmyslným požadavkům, které jsou ještě doprovázeny výhružkami, urážkami a snahou vydírat.

Na dohodu musí být přístupny vždy všechny zůčastněné subjekty a i v Hrádku nad Nisou na náměstí to tak zafungovalo a dva stejně "postižené" objekty se povedlo vyřešit k oboustranné spokojenosti.

Nějak nechápů smysl příspěvků paní Ryšánkové, kdy v prvním příspěvku uvede podstatu problému (zjevnou lež) a hned v dalším příspěvku se sama ze lži usvědčí

A k paní zubařce - ta ještě dva dny před uzavřením ordinace přijímala objednávky na zubařskou péči co žsvědčí ne o neschopnosti vedení města,ale o charakteru paní zubařky. Tak co si pak o vašich řečech může rozumný člověk myslet ???


Chtělo by se mi říci, že o Vašem stěžování a pomlouvání na malém městě taky každý ví, ale nikdo to neřeší - třeba ot zítra pan starosta Půta změní

A na závěr, když vám tak leží osud města Hrádek nad Nisou na srdci, možná by nebylo od věci si zjistit aktuální údaje o jeho velikosti.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Dolenská



Založen: 5.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:30 pm    Předmět: Citovat

Už jen dodatek k celému tématu. Když jakýkoliv člověk něco dělá měl by to dělat zodpovědně a nést následky, ať v dobrém či špatném. Jsme lidi, a jak se říká kdo nic nedělá nic nezkazí.
To v té naší zemi bohužel chybí-přiznat si tu odpovědnost. Já když špatně pracuji nedostanu zaplaceno, myslím že nejsem sama. A tak by to mělo být všude ve všech postech ať politických tak profesnách. Přeji hezký úspěšný týden. Daniela Dolenská
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 11:14 pm    Předmět: To: Daniela Dolenská Citovat

Vážená paní Dolenská,
pokud máte nějaký spor s městem Hrádek nad Nisou, řešte ho prosím ve městě Hrádek nad Nisou. Zde je fórum města Chrastava a nikdo z Chrastaváků si z vašich příspěvků nemůže udělat dojem, že byste chtěla řešit své hrádecké problémy, ale jen to, že chcete mého kolegu Martina Půty šeredně pomlouvat.

Ale když jste se tak do něho obula, tak Vám mohu jen sdělit, že osobně vím, jak se za občany svého Hrádku bere a Hrádek jako takový zvelebuje. Sleduji to již celých 10 let. Koneckonců, jinak bych ho nikdy v kandidatuře na hejtmana nepodporoval, natož aktivně (spoluúčastí na stejné kandidátce atd., atd.).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Politika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com