Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jabadadoo
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 12:34 pm Předmět: Parkování na náměstí - dotaz na MP |
|
|
Dobrý den,
nechci být moc velký šťoural ale chtěl bych se zeptat jestli naše MP kontroluje na náměstí stále parkovací hodiny vozidel. Jestli stále platí dvě hodiny a dost. Bydlím zde a když jsem věděl že budu mít auto zaparkované déle v době kdy je na náměstí omezené parkování, dal jsem si auto někam jinam. A dnes? Koukám z okna na dvě vozidla se slovenskou RZ která tak stojí co já vím minimálně týden a podle jiných hlasů i mnohem déle bez pohnutí. Vím že se jedná o dělníky kteří, konečně, pracují na korytě řeky ale myslím pokud se nebral ohled na bydlící na náměstí tak ohled na tyto lidi také není na místě.
Děkuji za odpověď a vyjádření co se situací bude dělat. _________________ Plecháč Jan |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zástupce velitele MP
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
o těchto vozidlech víme a děkujeme za upozornění. Opravdu se jedná o slovenské dělníky, kteří zde provádějí práce na toku řeky Jeřice. Dnes se nám konečně podařilo zastihnout předáka těchto dělníků se kterým bylo dojednáno neprodlené odstranění těchto vozidel z nám.1.máje a přestupky budou projednány s oběma řidiči v souladu s přestupkovým zákonem.
S pozdravem str. Marcel Másílko |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jabadadoo
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
Dobrý večer,
Díky za rychlou akci, jedno auto už odjelo a na druhém pracují právě v tuto chvíli. _________________ Plecháč Jan |
|
Návrat nahoru |
|
|
|