|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ondřej Novák
|
Zaslal: út únor 19, 2013 7:02 pm Předmět: Upozornění na podvodné jednání |
|
|
Společnost SIPRON prohlašuje, že nemá nic společného s panem Vladimírem Homolkou, vystupujícím jako Univers servis Liberec, který má dle údajů Živnostenského rejstříku sídlo a trvalý pobyt na adrese MÚ v Chrastavě. (údaje z ŽR ptané k 19.2.2013)
Pan Vladimír Homolka
*nikdy nebyl naším obchodním zástupcem
*nikdy nebyl s naší společností v obchodním vztahu
*nikdy nesídlil v areálu SIPRON v Chrastavě, který společnost SIPRON vlastní
Společnost SIPRON se nikdy nesnížila k podomnímu prodeji. Jednání pana Vladimíra Homolky porušuje dobré jméno společnosti SIPRON a vykazuje známky nekalého obchodu.
Vzhledem k tomu, že společnost SIPRON připravuje vůči panu Vladimíru Homolkovi právní kroky, prosíme o jakékoliv informace o nekalém jednání tohoto prodejce vůči společnosti SIPRON
Na podvodné jednání tohoto podnikatele upozornila též TV Prima v pořadu Reportéři na Vaší straně dne 15.02.2013: http://play.iprima.cz/all/316687/19724
Za společnost SIPRON: Ondřej Novák |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondřej Novák
|
Zaslal: čt únor 21, 2013 5:35 pm Předmět: Vyjádření pana Vladimíra Homolky |
|
|
Dnes nás kontaktoval pan Vladimír Homolka a po společné diskuzi slíbil zaslat e.mailem vyjádření, které jsem se já zavázal zveřejnit. E.mail sice přišel ze zablokované adresy, tak aby nebyla vidět e.mailová adresa odesílatele, nicméně věřím že se jedná o pana Homolku:
Vážení, mé jméno bylo v souvislostí s podvodným jednáním zmíněno firmou SIPRON v zastoupení panem Ondřejem Novákem.
Dne 21.2.2013 jsem se osobně s panem Novákem sešel v podniku SIPRON abych zjistil čeho se věc týká a došli jsme oba k závěru že jsme se stali zřejmně oběťmi činnosti třetí osoby která se mým jménem a jménem mé společnosti UNIVERS SERVIS vydává za prodejce SIPRONU.
K tomuto se vyjadřuji z rozhořčením, neboť mám v Chrastavě rodinu i spousty známých a rozhodně jsem se nikdy za pracovníka SIPRONU nevydával a ani by to nebylo možné neboť na výrobcích které prodávám je jasně logo mé společnosti a adresa i web stránky a takové to vydávání se za společnost SIPRON by bylo jistě v rozporu se skutečnostmi uvedené na etiketách mých produktů a nebudilo by to důvěru už při kontaktu spotřebitele s výrobkem, jehož etiketu by si spotřebitel přečetl.
Samozřejmně že před třemi lety jsem své výrobky distribuoval i po Chrastavě ale jelikož to v současnosti obecní vyhláška zakazuje tak v této lokalitě byla má působnost již dávno ukončena.
Věřím že po zjištění těchto skutečností a po osobním setkání a rozhovoru s panem Novákem společnost SIPRON upustí od stížnosti či jiných sankcí a společně zjistíme kdo za tím stojí, neboť vizitky s mým jménem které udajně občané Chrastavy dostávají od údajného prodejce já rozhodně nikdy nevlatnil ani nevyrábě ani se nikdy za pracovníka SIPRONU nevydával
s pozdravem Vladimír Homolka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|