|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lukáš27
|
Zaslal: út leden 28, 2014 6:28 pm Předmět: Pálení odpadků |
|
|
Dobrý den,
dá se něco dělat, když soused ustavičně pálí v kamnech plast? Zamořuje tím ovzduší. Včera večer například pálil na zahradě hromadu kabelů, aby z nich dostal měď. Když jsem ho upozornil, že to nesmí pálit, tak se ještě divil. Má připravenou další hromadu kabelů, takže počítám, že v tom bude pokračovat. Děkuji za odpověď. _________________ lukis.27@seznam.cz
608068070 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ferocactus
|
Zaslal: út leden 28, 2014 9:07 pm Předmět: Re: Pálení odpadků |
|
|
Lukáš27 napsal: | Dobrý den,
dá se něco dělat, když soused ustavičně pálí v kamnech plast? Zamořuje tím ovzduší. Včera večer například pálil na zahradě hromadu kabelů, aby z nich dostal měď. Když jsem ho upozornil, že to nesmí pálit, tak se ještě divil. Má připravenou další hromadu kabelů, takže počítám, že v tom bude pokračovat. Děkuji za odpověď. |
Dobrý den, pokaždé volejte městskou policii.
Nám už také pomohli.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukáš27
|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:03 pm Předmět: Pálení gumy |
|
|
Tak soused přes noc spálil velkou hromadu oholených kabelů. Nejhorší je, že jsem tam nebyl a nemohl jednat. Spálil je těsně mého plotu, takže je celý černý od sazí, stejně jako stromky, které jsou u plotu. Černá je dokonce i tráva. Volal jsem mu, pohádal se a to je vše co se stalo. Mám to nafocený před pálení a pak po pálení, ale to je mi asi k ničemu. Dělá si co chce a když se člověk ozve, tak se tváří, jako kdybych byl problémový já. _________________ lukis.27@seznam.cz
608068070 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
omlouvám se, ale zaregistroval jsem Vaše příspěvky až nyní (téma je níže na foru a nemění se cena odpadu, tak jsem tento odsek nijak zvlášť nesledoval a toto mě do tohoto okamžiku uniklo).
Náš pracovník ohledně životního prostředí se jmenuje Bc. Martin Spáčil spacil@chrastava.cz (482 363 859, 724790792) kontaktujte ho prosím.
Já ho též upozorním na Váš problém. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bc. Martin Spáčil
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
Dobrý den,
dle přání pana starosty informuji ostatní diskutující o vývoji situace uvedené na tomto vlákně:
Celou záležitost neprodleně řešila městská Policie. Přečin pachatele byl pro tentokrát vyřešen domluvou. V případě opakování této situace bude přistoupeno k sankcím v rámci zákonných mezí.
Pokud kdokoli zaznamená pálení odpadů či jiných nebezpečných látek, kontaktujte městskou nebo státní Policii.
Bc. Martin Spáčil, referent OVÚS, MěÚ Chrastava |
|
Návrat nahoru |
|
 |
josef novák
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 11:19 am Předmět: |
|
|
Domluvou ??????????? a to nikoho ani nezajímá původ těch kabelů ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|