Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xxx969
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 9:21 pm Předmět: Holub-problém v centru města |
|
|
Dobrý den,
zajímalo by mne, kdy se začne řešit problém ohledně holubů v centru města. Situace začíná být velice neunosná. Holubí trus kam se podíváte. Nově zrekonstruovaná škola na náměstí bude zachvilku ostudou, nehledě na naše památky. Prosím udělejte s tím něco !!!!!!!!! Mockrát děkuji za jakoukoliv odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j.kaňka
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 10:12 pm Předmět: Re: Holub-problém v centru města |
|
|
zajímavý podmět na problém -- co tě žere, že nemáš rád holuby? snad tě nějaký neposral a co lidi? ty ti také vadí.......... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xxx969
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 6:58 am Předmět: |
|
|
Ftipná odpověď, ale bohužel problém neřeší. Z vašeho příspěvku je zřejmé, že toho v hlavě moc nemáte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petra164
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 9:13 am Předmět: |
|
|
No je pravda, že ten chodník u školy je fakt nechutnej... nemluvě o nemocích co přenáší... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CSA
Založen: 2.12.2008 Příspěvky: 62 Bydliště: Chrastava / Liberec
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 10:12 am Předmět: |
|
|
Navrhuju zavřit lidi, co ty holuby krmí a tím je zde drží ... pak ptáčci sami odtáhnou někam jinam  _________________ Fotky nejen z Chrastavy najdete na http://www.FotoBanka.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
josef novák
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
Ano nemám toho moc v hlavě a jsem rád,jinak bych měl spoustu duchaplných nápadů
jako třeba když se tu porád mluví o MP, že nic nedělá -- tak co třeba je vyzbrojit malorážkama aby pořádali hon na holuby -- a spousta jinejch.........
Doufám, že MP to chápe správně jak to myslím a rozumí žertu na rozdíl od jiných občanů .......... přeju hezký den bez holubů, aby se nestaly noční můrou Chrastaváků................  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ing. Pavel Blažek
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den.
Město Chrastava již problém s holuby řeší. V současné době jednáme s možnými dodavateli o systému, který by zajistil ochranu budov proti ptactvu. V prvé řadě uvažujeme o instalaci hrotového ochranného systému na budovu základní školy, případně na další městské objekty. Problematika je velice komplikovaná, je nutné zpracování odborného posudku a návrhu systému tak, aby naopak neumožnil např. hnízdění jiného druhu ptactva. Realizaci předpokládáme v roce 2010.
S pozdravem Pavel Blažek, investiční referent, MÚ Chrastava |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
hihi, hrotovy system, to bude vypadat pekne na tej nasi nove opravene skole
vice zde[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 2:35 pm Předmět: Odchyt holubů proběhl |
|
|
Dobrý den.
Odchyt holubů proběhl. Odchyceno a usmrceno jich bylo 345. Snad je tedy problém alespoň pro tuto chvíli vyřeše. Situaci budeme dále pečlivě sledovat.
Více na http://www.chrastava.com/starosta/holubi.pdf |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 9:06 pm Předmět: Re: Odchyt holubů proběhl |
|
|
Michael Canov napsal: | Dobrý den.
Odchyt holubů proběhl. Odchyceno a usmrceno jich bylo 345. Snad je tedy problém alespoň pro tuto chvíli vyřeše. Situaci budeme dále pečlivě sledovat.
Více na http://www.chrastava.com/starosta/holubi.pdf |
Za ty peníze bych je taky chytal....-)To je drazsi nez kure..
Tak snad bude na nejaky cas od nich pokoj..parada.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andýsek1
|
Zaslal: po duben 12, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
Firmě děkujeme za dobře vykonanou práci a holubům se omlouváme (?Nešlo to fakt jinak, bylo Vás doopravdy moc?).
TOHLE JE HNUS NAD HNUSY ! Zabíjet zvířata proto , že serou je hnus ! Nejsem bůhví jaký ochránce tohle mi ale vadí. Radši vybít z města jiná individua , klidně přispěju. A nikdo mi tohle nevymluví takže si nechte reakce a chytré komentáře pro sebe . Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andýsek1
|
Zaslal: po duben 12, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
Firmě děkujeme za dobře vykonanou práci a holubům se omlouváme (?Nešlo to fakt jinak, bylo Vás doopravdy moc?).
TOHLE JE HNUS NAD HNUSY ! Zabíjet zvířata proto , že serou je hnus ! Nejsem bůhví jaký ochránce tohle mi ale vadí. Radši vybít z města jiná individua , klidně přispěju. A nikdo mi tohle nevymluví takže si nechte reakce a chytré komentáře pro sebe . Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andýsek1
|
Zaslal: po duben 12, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
TOHLE JE HNUS NAD HNUSY ! Zabíjet zvířata proto , že s.... je hnus ! Nejsem bůhví jaký ochránce tohle mi ale vadí.Nikoliv že se stim něco dělá, vadí mi zabíjení. Radši vybít z města jiná individua , klidně přispěju. A nikdo mi tohle nevymluví takže si nechte reakce a chytré komentáře pro sebe . Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j.kaňka
|
Zaslal: út duben 13, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
Andýsek1 napsal: | Firmě děkujeme za dobře vykonanou práci a holubům se omlouváme (?Nešlo to fakt jinak, bylo Vás doopravdy moc?).
TOHLE JE HNUS NAD HNUSY ! Zabíjet zvířata proto , že s.... je hnus ! Nejsem bůhví jaký ochránce tohle mi ale vadí.Nikoliv že se stim něco dělá, vadí mi zabíjení. Radši vybít z města jiná individua , klidně přispěju. A nikdo mi tohle nevymluví takže si nechte reakce a chytré komentáře pro sebe . Díky  |
andýsku andýsku ty jsi šašek co ????? - to snad bylo jasný dávno, že tu nemůže tolik holubů přežít, tak ses měl ozvat dříve a mohl sis je třeba vzít do kurníku a tam pěstovat--určitě by ti je město darovalo a přišlo by to levněji
Jinak si myslím, že to byla dost dobrá a potřebná práce-- dík vedení města za to........... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|