Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

IDOL

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blanka Vávrová



Založen: 25.5.2007
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 8:33 am    Předmět: IDOL Citovat

Jaké máte zkušenosti s IDOLem vy? Reaguji na aktuality Chrastavy - Informace od IDOL. Já se od začátku potýkám s IDOLEM na dráze - viz následující dopis, zatím žádná reakce.
Komu:info@cd.cz Předmět: OPUSCARD Datum: 2.2. 2010
Vážení,
bydlím v Chrastavě a pracuji v Hrádku nad Nisou. Mám platnou kartu OPUSCARD - Libereckou městskou kartu s nahranou dopravní aplikací, na kterou v Hrádku dotuji peníze a mohu jí nakoupit a zaplatit týdenku. Pracuji však dvanáctihodinové směny týden krátký 2 služby a dlouhý 5 služeb. Na krátký si chci kupovat jednotlivé jízdy. V Chrastavě nemáme IDOL aktivován, za jednotlivou jízdu tak platím 20 Kč, za zpáteční jízdenku 36,-, což je 1 jízda za 18,-. Ale ve vlaku platím 16,- Kč. Jenže jsem povinna, chci-li jet bez příplatku, koupit si jízdenku v Chrastavě, protože tam je otevřená pokladna. Můžete mi prozradit, jak se mám zařídit, nechci-li platit Chrastavské tarify a ve vlaku strojky průvodčích mou kartu nepřijímají, přestože v Hrádku na ni dotuji a jí i platím a problémy s ní nejsou? Ve vlaku mi je řečeno, že 16,- platím i bez karty, jen musím hotově, jindy, že mám mít jízdenku z našeho nádraží, jinak musím zaplatit 30,- navíc. Jindy, že mi nemohou jízdenku s kartou za 16,- prodat, protože strojek jim ukazuje, že má karta není platná a revizor by mě mohl pokutovat.
Vzhledem k tomu, že autobus do Liberce mě nyní automaticky přijde o 7,- Kč dráž, aby se srovnaly tarify s ČD, nechce se mi platit ani ň navíc. Proto Vás žádám o radu, jak se zařídit a vysvětlení, jak to vlastně je. Žádnou další kartu - ani IN, si už kupovat nechci. Děkuji za pochopení.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
j.kaňka



Založen: 5.10.2009
Příspěvky: 34
Bydliště: chrastava

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 9:50 am    Předmět: Re: IDOL Citovat

Dobrý den--- podle mě je celý IDOL podvod- stejnej jako v Praze-přesná kopie tunelu na peníze a zaplatí to jen cestující. Noje zkušenosti jak popisujete jsou podobné i cestováním po LB a navíc nikdo ani v DP není schopen podat jasné vysvětlení-- už jsem pochopil, že ta karta je na ....., nemyslím, že ji budu obnovovat, naštěstí jí tak často nepotřebuju pořídil jsem si jí k vůli pohodlí, ale i to se minulo účinkem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com