|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: so březen 13, 2010 1:46 pm Předmět: Turów |
|
|
Při handrkování o dostavbu silnice Liberec - Žitava a opravu železniční trati na polském úseku už mě několikrát napadlo, jestli Poláci nevydírají a nepodmiňují dostavění a opravu povolením Turówa bez velkých výhrad z naší strany. O tom, že chtějí připojit část území na Frýdlantsku ani nemluvě. Jsem už vůči Polákům velmi nedůvěřivá. Tak si říkám, jak pravdivé budou informace z jejich strany a čeho se Frýdlantští a ostatní ještě dožijí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: so březen 13, 2010 11:58 pm Předmět: To: Blanka |
|
|
Ahoj Blanko,
svůj názor na hnědouhelné doly jsem vyjádřil v úvodu článku na http://www.chrastava.cz/2010/elektr-polsko.htm .
Na druhou stranu je pro mě velmi důležitý fakt, že naše úřady budou mít přístup ke všem informacím (již na tomto sezení bylo několik úředníků přímo z ministerstva životního prostředí) a také fakt, že veškeré normy jsou ve všech zemích Unie (včetně Polska) úplně jinde (směrem k lepšímu) než kdysi.
Navíc situaci kromě nás bedlivě sledují i Němci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|