|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tereza Čermáková
|
Zaslal: po říjen 27, 2014 2:07 pm Předmět: Voda |
|
|
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč ve Vítkově už zase neteče voda. Minulý týden netekla minimálně dva dny a teď znovu. Dá se někde dopředu najít, kdy dojde k vypnutí a na jak dlouho? Docela už mi to komplikuje život.
Děkuji za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po říjen 27, 2014 3:12 pm Předmět: To: Tereza Čermáková |
|
|
Dobrý den,
netuším, že ve Vítkově neteče voda. Městu to nahlášeno (ani ze strany SčVK ani před Vámi ze strany jiných Vítkováků) nebylo. Na seznamu havárií SčVK havárie ve Vítkově uvedena není. Zaměstananec SčVK mě sdělil, že ve Vítkově žádná havárie není.
Zjišťoval jsem, zda nemůže docházet k uzávěře vody v souvislosti s pracemi na komunikaci. Bylo mě TDI sděleno, že nikoliv.
Omlouvám se, že jsem Vám nedokázal podat příznivější zprávu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po říjen 27, 2014 3:19 pm Předmět: To: Tereza Čermáková |
|
|
Paní Čermáková, služba SčVK jede k Vám domů (adresu jsem zadal dle matriky), aby se na věc podívala přímo u Vás. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tereza Čermáková
|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 9:28 pm Předmět: Děkuji |
|
|
Dobrý den, nevím, čím to bylo, ale každopádně od té doby voda už teče, takže děkuji. Omlouvám se za pozdní odpověď, důvod Vám představím při vítání občánků... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|