Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lomax
|
Zaslal: po květen 24, 2010 10:18 am Předmět: Projekce sportovních událostí |
|
|
Teď už to je sice s křížkem po funuse, ale neuvažovalo někdy město, že by se zajistila projekce velkých sportovních akcí (hokej popř. fotbal) na náměstí? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po květen 24, 2010 3:09 pm Předmět: To: lomax |
|
|
Dobrý den,
popravdě řečeno neuvažovalo. Já nevím, osobně jsem nikdy jako divák neprostál zápas venku před plátnem, ale především to nikdo to od nás (od radnice) nikdy ani nepožadoval a ani nám to nenavrhoval. Obával bych se, že by byla i při takové příležitosti jako bylo finále MS v ledním hokeji za účasti české reprezentace příliš malá návštěvnost. Přeci jen Chrastava není velkoměsto. Ale třeba se mýlím...pokud zaregistruji tlak tímto směrem, jsem připraven k jednání |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andýsek1
|
Zaslal: po květen 24, 2010 6:30 pm Předmět: |
|
|
Tak tedy nevim , ale Chrastava a projekce ? Hezký nápad nicméně , jediný kdo slavil po zápase ve městě jsme byli my a potkali jsme za celou dobu 2 slečny Chrastava byla zamlklá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: út květen 25, 2010 8:01 am Předmět: |
|
|
my jsme do města dorazili trochu později(asik kolem půl 2) a potkali jsme akorát 3 týpky. Ale v hospodě bylo ještě stále plno...
je fakt, že by to byl asik zajímavý projekt, možná by tam bylo víc lidí než si myslíme, možná jen hrstka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|