|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
samotar
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 6:52 pm Předmět: volební lístky |
|
|
Dobrý den, rád bych znal důvod nedoručení volebních lístků. Trvalý pobyt mám v Nádražní ulici, schránku řádně označenou a běžná pošta normálně chodí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:21 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
sady volebních lístků byly rozneseny po celém městě (ještě nyní jsem si to telefonicky ověřoval). Roznášejí se dle evidenčních seznamů neboli dle adres trvalých pobytů. Zde může nastat rozdíl oproti poště, která je roznášena dle doručovacích adres (kde může být uvedena adresa dle fyzického pobytu dané osoby, která může být od trvalého pobytu odlišná). Vy sice uvádíte, že máte v Nádražní ulici trvalý pobyt, ale to jaksi nejsem schopen u nicku ověřit. Již byl řešen jeden případ, kdy se to paní domnívala též a ve skutečnosti měla trvalý pobyt v jiné části města.
Doporučuji Vám, abyste se ještě během zítřka obrátil na paní Valdmanovou 482 363 850, příp. paní Loučkovou 482 363 816 k vyřešení Vašeho problému.
Každopádně pokud nebudete mít volební lístky před volbou, dostanete celou sadu přímo ve volební místnosti.
Přehled všech kandidátů všech volebních stran v Libereckém kraji najdete na adrese http://www.volby.cz/pls/ps2010/ps111?xjazyk=CZ&xkraj=7&xstrana=0&xv=1&xt=2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
správce areálu SIPRON
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:29 pm Předmět: Hlas.lístky |
|
|
Dobrý den, já mám trvalý pobyt v Nádražní 167 a také jsem neobdržel hlasovací lístky. Ondřej Novák, SIPRON
.........................................................................................................
Michael Canov napsal: | Dobrý den,
sady volebních lístků byly rozneseny po celém městě (ještě nyní jsem si to telefonicky ověřoval). Roznášejí se dle evidenčních seznamů neboli dle adres trvalých pobytů. Zde může nastat rozdíl oproti poště, která je roznášena dle doručovacích adres (kde může být uvedena adresa dle fyzického pobytu dané osoby, která může být od trvalého pobytu odlišná). Vy sice uvádíte, že máte v Nádražní ulici trvalý pobyt, ale to jaksi nejsem schopen u nicku ověřit. Již byl řešen jeden případ, kdy se to paní domnívala též a ve skutečnosti měla trvalý pobyt v jiné části města.
Doporučuji Vám, abyste se ještě během zítřka obrátil na paní Valdmanovou 482 363 850, příp. paní Loučkovou 482 363 816 k vyřešení Vašeho problému.
Každopádně pokud nebudete mít volební lístky před volbou, dostanete celou sadu přímo ve volební místnosti.
Přehled všech kandidátů všech volebních stran v Libereckém kraji najdete na adrese http://www.volby.cz/pls/ps2010/ps111?xjazyk=CZ&xkraj=7&xstrana=0&xv=1&xt=2 |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:44 pm Předmět: To: Ondřej Novák |
|
|
Dobrý den,
pokud se tak opravdu stalo, nemohu se než omluvit. Každopádně jsem se domluvil s paní Valdmanovou, právě teď Vám nese sadu volebních lístků osobně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
správce areálu SIPRON
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 8:02 pm Předmět: Re: To: Ondřej Novák |
|
|
Tak teda ... to jsem opravdu nečekal, lístky už mám doma! Děkuji za bleskový servis panu starostovi a paní Valdmanové
................................................................................................
Michael Canov napsal: | Dobrý den,
pokud se tak opravdu stalo, nemohu se než omluvit. Každopádně jsem se domluvil s paní Valdmanovou, právě teď Vám nese sadu volebních lístků osobně. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|