|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Andýsek1
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 6:11 pm Předmět: A zase ta silnice.... |
|
|
Zdravim, varování pro všechny, pokud sjíždíte na Chrastavu ulicí Libereckou u garáží jsou velmi zákeřné vyfrézované díry, umístit značku hrboly nebo přinejmenším snížení rychlosti nenapadlo vůbec nikoho. Pouze v opačném směru kde díry de facto nejsou ! Díry jso viditelné pár metrů před autem a hrozí Vám minimálně obrovské leknutí z přejetí díry, prudké vybočení . v horším případě odděláte auto. Kdopak to asi dělal ? Co dodat............... Ty značky , ty značky, opravdu tak drahá věc ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: so červen 19, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
Díky za varování...sice jsem jel za světla,ale je to hrozný...Kdo do toho vjel za tmy,toho lituju..Kdo ty díry udělal a neoznačil tak by potřeboval nakopat pr..l....!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: so červen 19, 2010 2:29 pm Předmět: To: diskutující |
|
|
Dobrý den,
byl jsem si a jsem vědom, že když budu pouze informovat o tom, že se jedná o komunikaci kraje a že to je jejich problém, tak tím nikoho neuspokojím, takže jsem se pokoušel domluvit s pracovníky KSS LK. Výsledek: bylo mě před chvílí přislíbeno, že chybějící označení bude neprodleně doplněno a že silnice bude spravena v pondělí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Andýsek1
|
Zaslal: so červen 19, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za ochotu je to již naprosto v pořádku a značky již jsou umístěny , nechci myslet kdyby do takovýchto dvojitých dír vletěl byt v 50km/h motorkář. Takže ještě jednou díky za všechny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|