|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lomax
|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 12:56 pm Předmět: Faktura za škody |
|
|
Vážený pane starosto,
komu mám poslat fakturu za proraženou pneumatiku? Co je to do prdele za bordel v Lipové ulici? nikde žádná cedule, všude samej ostrej šutr a mě to udělalo díru do kola. Rozkopat to jo, to by vám šlo, ale dát zase do kupy, tak to se nikomu nechce.
Ta silnice patří městu, že. tak zejtra vám přinesu fakturu za opravu kola včetně té děravé pneumatiky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 2:11 pm Předmět: To: lomax |
|
|
Dobrý den,
zjišťoval jsem co se přesně stalo u našeho pracovníka pana Petra Bezvody. Ten Vám poskytne následně co nejvíce vyčerpávající odpověď včetně řešení Vámi popisované škody. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 2:36 pm Předmět: Lipová ul. |
|
|
Dobrý den,
Firma Progres, která v Lipové ul. provádí rekonstrukci plynovodu má termín zvláštního užívání místní komunikace do 30.8.2010.V současné době se zde jedná o provizorní povrch, který by měl být (dle vyjádření stavbyvedoucího) do 14-ti dnů zaasfaltován, a to v celé šíři jednoho jízdního pruhu.Současně dojde i výměně betonových obrubníků poškozených při stavbě.Co se týče odškodnění za poškozenou pneumatiku, navrhoval bych se sejít v mé kanceláři (Měú - III. patro), kde tuto záležitost vyřešíme.Popř. mě předem kontaktujte na tel.721 583 374.
S pozdravem Petr Bezvoda (správa majetku) tel. 721 583 374. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|